Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haftasonu Deniz avına gelecekler.
Merhaba sevgili arkadaşlar.Bu hafta sonu İstanbuldaki üyelerimiz ile ortak tanışma ve avlanma partisi düzenliyoruz.Yer olarak kesin bir karar verilememekle birlikte çoğunluk olarak istenilen denizden avlanabileceğimiz bir yer hepimiz için ii olur.Tabii ulaşım olanaklarıda kolay olmalı.Sabah saat 9:00 itibari ile bizler henüz belli olmamış olan buluşma yerimizde olucaz.Katılmak isteyen üyelerin aşağıdaki  gibi bilgilerini girmesi rica olunur.Gelirken av malzemelerinizi getirmeyi unutmayın.

Murat Kahraman
Avcılar
Bul
İbrahim karanlık
                Yeşilköy  (Yenibosna veya incirli ye gelirim.)
                 Araç yok.

Bul
hocam bende gelmek isterdim ama bilindigi gibi bizde balik sezonunu actik.22 saat ucak yoculugu var isin icinde kismet degilmisSmile)
Bul
sen oralardan bize haberleri resimleri gönder yeter dostum gelmenide isterdik ama zor oldugu belli Smile)
Bul
tatlısudan niçin vazgeçtiniz.
Bul
Havanın soğuk olucağına karar verildi ilker abi o yüzden istenmedi.Bahara kaldı artık.

Ama benim anlamadığım deniz olsun dediler konuyu denize çevirdim yine kimseden ses seda yok.Ne oldu yaaa.Denizdendemi vazgeçildi.İbrahim abi herhalde birtek sen ve ben varız.Ne yapalım abi benmi senin oraya geleyim yoksa sen mi avcılara gelirsin.Bi haber verirsen sevinirim.saygılar
Bul
pazar günü sabahtan öglene kadar katılırım ben yer beşiktaş civarı olursa sanırım herkese orta biyer olmuş olur katılıma göre yere karar verelim bence bide cep telleri özelden atarız birbirimize sizinkileride siliyorum buradan
Bul
yakın olsakta bende katılım sağlardım.ama öncelikle bana tatlısu uyar.
hadi bakiyim herkes bir şeyler yazdı.gelirim giderim.şöyle olur böyle yaparız sonra su koyuvermeyin.dedik ya hafta sonu sis var.yağış gözükmüyor.pastırma sıcakları gelecek miş.
Bul
tamam nihat abi telleri silmişsin sağol.Valla yer olarak bi bakıcaz katılıma ama kimse yok abi baksana.Tatlı su dedik herkes ayaklanmıştı.Bana özelden bile ulaşılıp gelmek isteyenler vardı ama Sad neyse yarın ola hayrola abi.Cuma günü son verelim katılımı.Akşamı da buluşma yerini bildiririz.Ne dersin nihat abi.HEEE bu arada ali abi sen niye katılamıyorsun yaawwww.Konuyu açan sen değilmisin?Smile
Bul
Beşiktaş bana uyar,nasıl isterseniz.Aslında ben her yere varım,karara uyarım.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  karagöz deniz anası yer mi? jackdavid 20 8,235 17-02-2012, 21:26
Son Yorum: yalova tatar
  İstanbul Spin avına arkadaş aranıyor... maxtar 17 3,948 10-02-2012, 07:35
Son Yorum: maxtar
  Rapalacı ve Harunla Turna Avına Gidiyoruz GURHAN 23 4,626 29-05-2007, 22:14
Son Yorum: Marjan
  turna avına gidiyoruz iskorpitix 20 5,282 04-05-2007, 01:27
Son Yorum: GURHAN

Hızlı Menü: