09-04-2012, 17:08
AKDENİZ SALATASI
Beyaz peynir, kırmızı soğan, mısır, biber çeşitleri,çeri domates ve siyah zeytinli Akdeniz yeşillikleri
Kullanılan Malzemeler:
50 gr maskolin yeşillikleri
100 gr Marul (iceberg)
50 Gr Beyaz Koyun Peyniri
10 Gr Kırmızı Soğan
20 Gr Mısır
35 Gr (3 Adet) Cherry Domates
10 Gr Soya Filizi
5 gr maydanoz yağı
5 gr vinegred sos
10 gr taze otlar(2şer gram)(dere otu ,taze soğan ,nane, salatalık kabuğu ,maydanoz )
10 Gr Biber Dolmalık
10 gr kırmızı kapya
20 Gr (4 Adet) Siyah Zeytin
2 adet grisini
Hazırlanışı: maskolin yeşillikleri ve iceberg taze otlar vinegred ve maydanoz yağı ile harmanlandıktan sonra kaseye konup üzerine beyaz peynir ,zeytin,halka kırmızı soğan,dolmalık biberler konulur.Kasenin köşelerine soya filizi,çeri domates ve maydanoz koyulur.2 adet sade grisini ile servis edilir. Püf Noktası yeşillikler diri kalmalı ve çökme yapmamalıdır.
Beyaz peynir, kırmızı soğan, mısır, biber çeşitleri,çeri domates ve siyah zeytinli Akdeniz yeşillikleri
Kullanılan Malzemeler:
50 gr maskolin yeşillikleri
100 gr Marul (iceberg)
50 Gr Beyaz Koyun Peyniri
10 Gr Kırmızı Soğan
20 Gr Mısır
35 Gr (3 Adet) Cherry Domates
10 Gr Soya Filizi
5 gr maydanoz yağı
5 gr vinegred sos
10 gr taze otlar(2şer gram)(dere otu ,taze soğan ,nane, salatalık kabuğu ,maydanoz )
10 Gr Biber Dolmalık
10 gr kırmızı kapya
20 Gr (4 Adet) Siyah Zeytin
2 adet grisini
Hazırlanışı: maskolin yeşillikleri ve iceberg taze otlar vinegred ve maydanoz yağı ile harmanlandıktan sonra kaseye konup üzerine beyaz peynir ,zeytin,halka kırmızı soğan,dolmalık biberler konulur.Kasenin köşelerine soya filizi,çeri domates ve maydanoz koyulur.2 adet sade grisini ile servis edilir. Püf Noktası yeşillikler diri kalmalı ve çökme yapmamalıdır.