sabah 06 gibi serkan boğazda olmuş bende 06:20 gibi serkanın yanındaydım.ben gittiğimde balık yoktu sonrasındada olmadı.sabah sabah boğaz havasında çay pohaça biraz sohbet derken işlerimize döndük.bu sefer balıksız geçti ne yazıkki.
Sabah iş öncesi balık keyfi ve deniz havası bir başka oluyor ah bir de balık olsaymış tadından yenmezmiş. Birdahaki sefere inşallah. Yarın kısmetse bende sabahtan balıktayım bakalım nasibimiz olacakmı.
barış bu sabah balık olmayınca sen geldin aklıma,bundan sonra karadeniz kıyılarında 2 takım yemli bırakıp 3.takımla atçek yapıp levrek arayacağım hiç olmazsa olmazsa bile ya olursa ümidim olacak.bazende dalışlarla bakacağım nevar ne yok diye.
LeVrEkCi yazdı:barış bu sabah balık olmayınca sen geldin aklıma,bundan sonra karadeniz kıyılarında 2 takım yemli bırakıp 3.takımla atçek yapıp levrek arayacağım hiç olmazsa olmazsa bile ya olursa ümidim olacak.bazende dalışlarla bakacağım nevar ne yok diye.
Her balıkta mutlaka canlı ısparoz veya kaya balığıyla bırakma yaparım. En kötü ihtimal her 5 günün birinde levrek takılır o bırakmalarıma abi. Boş geçme derim.
Nihat abi genel hatlarıyla olayı anlatmış
Oradan ayrılırken biraz yorgunluk vardı üzerimde ama bi 15 dk. sonra yok olduğu gibi ekstra dopingli gibi o dakikadan beri koşturmaktayım ama çok keyifli ve enerjik bir gün geçiriyorum
Altdaki resimlerden birincisi [SIZE="4"](albatros-gr)[/SIZE] Faruk abiye ikincisi ise [SIZE="4"](tahsinmersin)[/SIZE] Tahsin abiye özel çekilmiştir.
Bu arada yaz boyunca bu sabah denemelerini ayda min. 2-3 kez yapmaya çalışacağız.