Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
09-10/06/2012 Haftasonu Levrekçi Evsahibi Nihatkr-İmhoteb ve Mustafa
Haftasonu Levrekcinin misafirperverliği ile güzel ve eğlenceli çok güzel 1,5 gün geçirdik.

Ev sahibimize gösterdiği misafirperverliği ve sabrı için hakkaten teşekkür ederiz. Hava bol rüzgarlı, deniz bol hafif dalgalı ve güneş yakıcıidi. Bol balıklı, bol muhabbetli, bol yanmış vaziyette keyifli bir şekilde eve döndük.

Başından sonuna herşey süper ötesi güzeldi. Balıkları çekmemişz ama sadece bizim ve götürdüğümüz balık 9,5 kg geldi. Çok sıkmadan istavrit avında bu kadar tuttuk. Sıksak epey daha tutabilirdik.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Ben - Burak (imhoteb) ve Mustafa cumartesi günü saat 15:30 da Tuzladan yola çıktık. Önce Kaynarca civarlarında tekeleri aldık, Tekeleri yaşatmak için Wink küçük bisiklet pompasını çakmaklığa bağladık ve hortumu tekelerin olduğu kaba sokup bolca oksijen almalarını sağladık. Siyirdim (Bunun için rusene teşekkür ederiz) gerçi biraz kafamız şişti biraz motorun yanmasından endişe ettik ama nitekim canlı kalmaları için katlandık. (İşin enteresan tarafı yaklaşık 2,30 saat trafikte kalmamıza ve sıcağa rağmen bu pompa işi işe yaradı ve tekelerin neredeyse hepsi yaşıyordu.) Tekeleri ve ufak tefek malzemelerimizi aldıktan sonra, busefer Kartalda Nasip balıkçılığa uğrayıp Ziya abiye ayırttığımız boru kutları ve kaya kurtlarını aldık.

Ondan sonra ver elini Marmara ereğlisi ancak yolda çok aşırı tafik olması nedenyle ancak saat 18:15 gibi ereğlide olduk. Levrekçi(Nihat) biraz geç kalacağı için Ereğlide bir iki çay içtik. Tekeleri denize kovasıyla soktuk ve orada 30 dk kadar kendilerine gelmeleri bekledik. Ama kovayı soktuğumuz iskelerde okadar çok teke vardiki ağla falan değil balık kovasıyla 5-6 tane tuttuk 5 dk içerisinde Happy o kadar çok teke dolaşıyorduki biz tekeleri boşa getirmişiz dedik Smile Keyifli ve eğlenceli bir bekleyişin ardından evsahibimiz geldi.

Önce hemen eve gittik, malzemeler taşındı ve aç karnımızı doyurmak için işe koyulduk. Masa hazırlandı, balıklar kızartıldı, rakılar konuldu. Güzel keyifli sohbetin ardından kıyıdan şansımızı denemek için sahile indik. Ancak sanırım benimgibi herkeste kafalar güzel olunca boru kurtları hiç vuruş dahi almasak Smile iğnede duramadı.

saat 2 gibi dönüş yattık.

Sabah güzel bir kahvaltının ardından denize açıldık istavrit ve 7 adet iri güzel kolyozla günü bitirip, evsahibimize teşekkür edip dönüş yoluna çıktık.

Bul
Tuttuğumuz balıkların resmini çekemedik. Öyle sıcak ve oyle yakıcıydıkı hava Smile hepimiz perişan olduk. Resim çekmekte aklımıza gelmedi malesef.

Ancak şunu söyleyebilirim güzel bir haftasonuydu. Hem balıklı hem güzel insanlarla geçirilen keyifli bir haftasonu.

Bul
adaş sizler gibi dostum olsun bana yeter,inşallah daha bol balıklı buluşmalarımızı eylül ekim aylarında sık sık yaparız.ciddi boyutta yanmışız rüzgardan anlamadık birde şapkaları unutunca fena olmuşuz.kafam bile yanmış acıyor resmen saçlarımın arası.bizim gibi insanlar nazıl bu hataya düştük ona şaşırdım ve kızdım kendime.rüzgar olunca serinledik tabii birde dalgadan su yedik anlamadık sonradan çıktı acısı..
burakla mustafa o kadar resim çekti balıkları çekmemişlermi yaww Siyirdimbendede en az 3 kg kadar balık var demek güzel balık almışız,dediğin gibi istesek 4 kişi 20 kilo sınırına rahat dayarmışız da işte içimizeki büyük balık avı isteği ve yeter artık düşüncesiyle rahat bıraktık balıkları Gulumse.ben tekneyi temizlerken benim kuzen gitmişti bu sabah aradım kayaların içinde 1 metre suda rta boy levrek çıkmış karşısına ama atış yapamamış.
neyse eylül ekimde bakarız icablarına inşallah.
salatanın hem görüntüsü he lezzeti harikaydı ellerine sağlık..hepinizin elinize ayağınıza sağlık Seerf
Bul
Oh maşallah ne güzel görüntüler tebrikler arkadaşlar.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Herşey 10 numara gözüküyor daha keyifli günlere
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Herşey çok güzel tebrikler abilerimmAlkis Nihat abi tekelerin yaşamasına çok sevindimGulumse
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Herşey çok güzel tebrikler abilerimmAlkis Nihat abi tekelerin yaşamasına çok sevindimGulumse

Rusan sağol kardeşim. Tekeleri neredeyse o sıcakta firesiz götürdük.
Bul
nihatkr yazdı:Rusan sağol kardeşim. Tekeleri neredeyse o sıcakta firesiz götürdük.

ama mustafa sağır oldu Siyirdimilk 1 saat kendine gelemedi Happy
Bul
Cok keyifli bir haftasonu basindan sonuna kadar. Offf bana nasil iyi gelirdi bu Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,205 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  16/10/2016 Haftasonu akşam sarıkanat - lüfer avım uerol67 15 1,068 24-10-2016, 21:16
Son Yorum: YaKaMoZ
  haftasonu cumartesi avımız antalya ANTALYALI07 17 1,753 21-11-2015, 14:42
Son Yorum: ANTALYALI07
  17 ekim haftasonu avımız. ANTALYALI07 14 1,777 27-10-2015, 14:48
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,869 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  Albatros-gr guzel bir haftasonu Albatros-gr 21 2,579 15-01-2014, 12:36
Son Yorum: YaKaMoZ
  03/11/2012 Sarıkanat Avı BALIK and OZAN 19 4,104 05-11-2013, 22:22
Son Yorum: fuat
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,642 07-10-2013, 17:08
  Nihatkr 07-09-2013 Lüfer Avı nihatkr 24 3,390 11-09-2013, 00:46
Son Yorum: nihatkr
  MURKİ,LEVREKÇİ,NİHATKR,BALIKandOZAN VE SAKİ RUSAN BALIK AVI BALIK and OZAN 92 9,461 03-03-2013, 20:07
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi