Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zargana
Arkadaşlar bu mevsimde İstanbul da zargana tutma şansım nedir ve nerelerde tutabilirim, şansım varsa bu hafta sonu değerlendirmek istiyorum.Birde avrupa yakasında ifdardan sonra balığa çıkan varmı bu hafta işler pek yoğun olmadığı için akşamları istinye sahiline inip istavrit yakalıyorum ama tek başıma da canım sıkılıyor arada sohbet istiyor insanın canı başka balık yakalamak da ii olur varmıdır fikri faaliyeti olan?
Bul
Gkmn34 yazdı:Arkadaşlar bu mevsimde İstanbul da zargana tutma şansım nedir ve nerelerde tutabilirim, şansım varsa bu hafta sonu değerlendirmek istiyorum.Birde avrupa yakasında ifdardan sonra balığa çıkan varmı bu hafta işler pek yoğun olmadığı için akşamları istinye sahiline inip istavrit yakalıyorum ama tek başıma da canım sıkılıyor arada sohbet istiyor insanın canı başka balık yakalamak da ii olur varmıdır fikri faaliyeti olan?

gökmen zargana için daha erken,
ev nerede istinyeye yakınmı?
çocukluğum yeniköy ve istinyede geçti.kalenderde bol bol istavrit va bu aralar.
Bul
Ev Çağlayanda, dün akşam istinye sahilindeydim 2 saat takıldım baya istavrit aldım dağıttım ordakilere eğlenceliydi işte tek olunca sıkıntılı biraz Smile
Bul
bayramdan sonra yeniköyde mutlaka lüfere yatarız,siteden takip edersen güzel organizasyonlar olacak.
Bul
Bırakmam bu siteyi zaten hergün takipteyim yazmasamda iyi bir okuyucuyumdur,lüferde en çok tutmak istediğim balık türü daha nasip olmadı..
Bul
Kocaman kocaman zarganalar tutman dilegiyleAlkis
Bul
Gökmen zarganaya daha epey var. Ağustos ortalarında tek tük kendisini gösterir. Ağustos sonuna doğru çoğalır kasım hatta aralığa kadar tutulur. Lüfer için en ideal yem ama tabi tekneden. Kıyıdan beklemeli avlarda en iyi yem taze istavrit.

İnşallah nihatın dediği gibi organizasyonlar yaparız tutup pişirip yeriz. Smile

Seerf

Şimdi yalnız canın sılıkılıyor ilerdede keşke yalnız kalıp balığa çıkabilsem diyeceksin. Ben pazar sabahları tekneyle açıldığımda aman kimseler aramasın gelmesin diyorum eğer ben çağırmamışssam Smile
Bul
Beklemeli avlarda yanlızlık sıkıcı oluyor abi kendi kendine içinden konuşup duruyorsun Smile Zaten yanlız yaşıyorum konuşmayı unutmamak lazım,ben ozaman hafta sonu levrek avına gideyim şu nihat abinin dediği rapalayı deneyim belki iş yapar.
Bul
arada sohpetede bekleriz gökmencim.balık işi istanbulda çok eylenceli oluyor arkadaşlarla.keşke bende katılabilsem.
Bul
gökmen org takip etmeni isterim rast gele.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zargana balığının tutulması kawasaki 24 11,846 24-11-2013, 00:21
Son Yorum: ünal1
  (ZARGANA) Kıyıdan Avlanma Tekniklerimiz 3 Boğaziçi 18 7,346 25-07-2012, 10:23
Son Yorum: ata_berk
  zargana kzltp 10 2,843 03-12-2010, 18:05
Son Yorum: kzltp
  Lüfer için yapay zargana OZGUR__C 14 5,460 10-09-2010, 17:39