Yorumları: 83
Konuları: 18
Arkadaşlar bu mevsimde İstanbul da zargana tutma şansım nedir ve nerelerde tutabilirim, şansım varsa bu hafta sonu değerlendirmek istiyorum.Birde avrupa yakasında ifdardan sonra balığa çıkan varmı bu hafta işler pek yoğun olmadığı için akşamları istinye sahiline inip istavrit yakalıyorum ama tek başıma da canım sıkılıyor arada sohbet istiyor insanın canı başka balık yakalamak da ii olur varmıdır fikri faaliyeti olan?
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Gkmn34 yazdı:Arkadaşlar bu mevsimde İstanbul da zargana tutma şansım nedir ve nerelerde tutabilirim, şansım varsa bu hafta sonu değerlendirmek istiyorum.Birde avrupa yakasında ifdardan sonra balığa çıkan varmı bu hafta işler pek yoğun olmadığı için akşamları istinye sahiline inip istavrit yakalıyorum ama tek başıma da canım sıkılıyor arada sohbet istiyor insanın canı başka balık yakalamak da ii olur varmıdır fikri faaliyeti olan?
gökmen zargana için daha erken,
ev nerede istinyeye yakınmı?
çocukluğum yeniköy ve istinyede geçti.kalenderde bol bol istavrit va bu aralar.
Ev Çağlayanda, dün akşam istinye sahilindeydim 2 saat takıldım baya istavrit aldım dağıttım ordakilere eğlenceliydi işte tek olunca sıkıntılı biraz
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bayramdan sonra yeniköyde mutlaka lüfere yatarız,siteden takip edersen güzel organizasyonlar olacak.
Bırakmam bu siteyi zaten hergün takipteyim yazmasamda iyi bir okuyucuyumdur,lüferde en çok tutmak istediğim balık türü daha nasip olmadı..
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Kocaman kocaman zarganalar tutman dilegiyle
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Gökmen zarganaya daha epey var. Ağustos ortalarında tek tük kendisini gösterir. Ağustos sonuna doğru çoğalır kasım hatta aralığa kadar tutulur. Lüfer için en ideal yem ama tabi tekneden. Kıyıdan beklemeli avlarda en iyi yem taze istavrit.
İnşallah nihatın dediği gibi organizasyonlar yaparız tutup pişirip yeriz.
Şimdi yalnız canın sılıkılıyor ilerdede keşke yalnız kalıp balığa çıkabilsem diyeceksin. Ben pazar sabahları tekneyle açıldığımda aman kimseler aramasın gelmesin diyorum eğer ben çağırmamışssam
Beklemeli avlarda yanlızlık sıkıcı oluyor abi kendi kendine içinden konuşup duruyorsun

Zaten yanlız yaşıyorum konuşmayı unutmamak lazım,ben ozaman hafta sonu levrek avına gideyim şu nihat abinin dediği rapalayı deneyim belki iş yapar.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
arada sohpetede bekleriz gökmencim.balık işi istanbulda çok eylenceli oluyor arkadaşlarla.keşke bende katılabilsem.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
gökmen org takip etmeni isterim rast gele.