Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Kayıt Tarihi: 20-12-2005
Şehir: Çanakkale
Yorumları: 14
Konuları: 1
Kayıt Tarihi: 27-12-2005
bunu nasıl pişiririm diye düşündüm dabah sabah tuzda olur ama biraz ev işi nasıl olur diye bakıyorum esasen bizim agız lezzetimize hafif tava olsa mı diyorum kararsız kaldım .

ancak şimdiye kadar çoktan yerini bulduğunu varsayarsak

fırıncı ile bir ilişkiye girmiş gibi geldi bana
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Kayıt Tarihi: 20-12-2005
Şehir: Çanakkale
Walla ne yalan söyliyeyim Levreği görünce hayran kaldım. Üzülerek söylüyorum benim olta ile yakaladığım en büyük levrek 1.580 Gr. gelmişti
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kayıt Tarihi: 21-12-2005
8,5 kg luk lezzetli degil arkadaşlar onun için hep beraber lezzetle yiyelim diye küçük ispendek resimleri gönderiyorum ...ahhh ahh aklıma geldi ne buglaması olur şimdi bunların bunları tuttugum gün yemim yoktu sürü altımdaydı yemim olsa kaç olurdu bilmiyorum şimdi kagıtta yapacaksın mantarını kremasını domatesini soganını kaşarını eriteceksinnnn ooofffff offff neyse nisana az kaldı paylaşmak üzere tüm resimleri göndermeye devam ederim herkese hayırlı günler kancalarınız keskin olsun
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kayıt Tarihi: 21-12-2005
arkadaşlar bu levrekler benim hayatımın cok büyük bir parcası uyky tutmadımı bunları tutarak uyuyorum canım sıkıldımı bunları tutarak unutuyorum vakit gecmedimi bunları düşünerek vakit geciriyorum kısacası ben bu işi seviyorum
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Kayıt Tarihi: 20-12-2005
Şehir: Çanakkale
Bizim buralarda levreği canlı teke ile yakalarlar ben canlı hayvan kullanmasını sevmediğim için silikon fosforlu sahte balık kullanırım. 50 Gr. ağırlıkla yaklaşık 70 metre ye savururum oltayı ve yavaş yavaş çekmeye başlarım levrek bunu kaçan balık sanır ve birden atlar gelin görünki bu kadar uzağa atmama rağmen etraftaki teke ile avlanan insanlar hep rahatsız olur ve beni hep oradan uzaklaştırırlar ama bu şekildi levrek avlamaktan büyük zevk alıyorum
Yorumları: 29
Konuları: 1
Kayıt Tarihi: 23-12-2005
Çok güzel resimler. Levreği iyice kalın tuzla örtüp fırına salacaksın sonrasını anlatmama gerek yok sanırım
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kayıt Tarihi: 21-12-2005
11-01-2006, 00:37
(Son Düzenleme: 06-03-2008, 10:26, Düzenleyen: LeVrEkCi.)
teşekkürler
Yorumları: 28
Konuları: 3
Kayıt Tarihi: 02-04-2006
doldurmuşsunuz balıkları abi

ne yapacaksınız
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kayıt Tarihi: 21-12-2005