Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hafta içi av raporu
71 Arkadaşlar dün akşam işin yorgunluğunu atmak için mesai çıkışı kartal sahile indik.Yanımda mesai arkadaşlarımda vardı hatta biri herhalde ilk defa balık tutumaya geliyordu .Baktık lodos kıyıyı dövüyor ama genede oltaları denize attık.Pek umutlu değldik taki ilk gelincik gelene kadar arkasından mezgitte başlayınca iyice keyiflendik tutulan mezgitler çınekop büyüklügünde olunca dahada zevkli hale geldi .Ama lodos hiç rahat bırakmadı zorda olsa yaklaşık 1,5 kg kadar gelincik ve mezgit karışık olrak tutuk .İşin sonunda resimleri çekemedik çünkü makinenen pilleri bitmiş ve biz yenilemeyi unutmuştuk .Artık birdahakine resimli olarak gönderebilirim işallah herkese selamlar rast gele.Bu arada ilkdefa balığa gelen arkadaşımız artık hep gelecek .
Bul
valla hafta içi balık raporu yazınca sevindim ne güzel balık tutan var dedim valla lodosa ragmen balıgı almışsınız ya önemli olan o .bu arada sanırım bir balıkçı daha zehiri yutmuş oldu lodosta balıkçılığı seven normal havada bırakamaz o bırakamaz hayırlı olsunnnnn SmileAlkis
Bul
oltacılık lodos ta dinlemez fırtına da.
başıma gelen olaydan biliyorum,lodos ta inatla açılmıştık.hiç balık tutamamıştık ama gene de açılmıştık.
kendi adıma : kurtlar büyüyünce lodos fayda etmiyor.
sevgiler
Bul
yerinden yerine farkeder o ama lodos bazen öyle bir döverki olta atamassın olta durmaz hele teknede mümkün olmaz kıyıdan açılmak balıkçılık her havayı koklamaktır.balıkçı kendi canını da yanındakilerin canınıda tehlikeye atamaz her zaman temkinli olmalıdır.
yani fırtınada lodosta çıkmak la bişey kanıtlanacaksa o zaman isteyen çıkar tabiiki ama fırtınada lodosta balık tutmak zor oldugu için hatta imkansız oldugu için ben şahsen çıkmam tavsiyede etmem 6472
Bul
Levrekci yazdı:yerinden yerine farkeder o ama lodos bazen öyle bir döverki olta atamassın olta durmaz hele teknede mümkün olmaz kıyıdan açılmak balıkçılık her havayı koklamaktır.balıkçı kendi canını da yanındakilerin canınıda tehlikeye atamaz her zaman temkinli olmalıdır.
yani fırtınada lodosta çıkmak la bişey kanıtlanacaksa o zaman isteyen çıkar tabiiki ama fırtınada lodosta balık tutmak zor oldugu için hatta imkansız oldugu için ben şahsen çıkmam tavsiyede etmem 6472
size katiliyorum en buyuk dikkat ettigim noktadir hava durumunu ogrenmeden kesinlikle cikmam turkiye de bilmiyom burada ruzgarin hizini burada (knot) diye olcerler 20 knots a kadar olursa cikarim ruzgar istedigi yerden essin bunun uzerinde rapor aldimmi kesinlikle cikmam benim tekne nin rahatini bozar
Bul
aklı olan lodos ta denize açılmaz....
o gün bir inatlaşma olmuştu ve yüzmek istemiştik.
3 kere battık.(kıyıda çıkarken)
sonuçta deniz galip geldi.inatlaşılmaz deniz le çıkma diyorsa çıkmayacaksın.
sevgiler
Bul
Dün akşam haberlerde lodosta bir teknenin batışını gösterdi. Bence hiç riske girmeye değmez bu havada denize çıkmak. sadece kendi zevkimizi değil ailelerimizide düşünmemiz lazım. ailelerimizi üzmeye hiç hakkımız yok diye düşünüyorum.

Saygılar,

Cüneyt
Bul
Cahit abi haklısın deniz sevdası insanın içine işleyince gözü hiçbirşey görmüyor dün akşam bizim gibi birkaç arkadaş daha vardı sahilde biraz muhabbet ettik hiç tanımadığımız halde okadar ortak yanlarımız varki .Denize sevdalılar hep aynı yüreği taşıyor sanırım .Dilerim birgün hep beraber oltaları atarız.
Bul
bakalarus19 yazdı:Cahit abi haklısın deniz sevdası insanın içine işleyince gözü hiçbirşey görmüyor dün akşam bizim gibi birkaç arkadaş daha vardı sahilde biraz muhabbet ettik hiç tanımadığımız halde okadar ortak yanlarımız varki .Denize sevdalılar hep aynı yüreği taşıyor sanırım .Dilerim birgün hep beraber oltaları atarız.

zevkle dostum kocaeli nden çok geçtim ama hiç olta sallamak nasip olmamıştı.
Bul
Arkadaşlar bizler zaten kıyıdan takımları attık hava raporunda lodos uyurısı olunca denize açılmadık zaten .Denizi seven onla şaka olmadığını iyibilir.Hepimizin mutlaka bir anısı vardır bunla ilgili .
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  07/10/2016 Hafta içi akşam lüfer avım. uerol67 22 1,915 17-10-2016, 12:14
Son Yorum: uerol67
  11/10/2016 Hafta içi akşam iri sarıkanat avım uerol67 15 1,393 17-10-2016, 12:11
  03/10/2016 Hafta içi akşam lüfer-sarıkanat avım uerol67 11 1,119 06-10-2016, 08:59
  Hafta içi kaçamağı... YaKaMoZ 9 1,827 27-10-2013, 21:25
Son Yorum: YaKaMoZ
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,925 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,936 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 6,213 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 7,255 22-07-2012, 01:24
Son Yorum: araphüso26
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,767 23-08-2011, 13:02
Son Yorum: nihatkr
  Hafta İÇİ kaÇamaĞi turna 14 3,271 15-10-2010, 15:27
Son Yorum: turna

Hızlı Menü: