Yorumları: 77
Konuları: 3
[attachment=3702]
[attachment=3703]
[attachment=3700]
[attachment=3701]
[attachment=3704]
[attachment=3705]
Balık gelmediğinde bazen enteresan şeyler de deniyorduk
Yorumları: 1,372
Konuları: 32
Danış kardeşim. Valla balık durdumu amudada kalksanda farketmiyor. Ama vakit geçirmek ve eğlenmek için iyi yöntem. Bu arada fotoğraflar güzel.Orası hangi göl. Peki bu kış mevsimindede orada balık çıkıyormu merak ettim.
Yorumları: 77
Konuları: 3
Yok abi bu mevsimde ağa bazen takılıyor. O da beni bozar. Zaten balığa gidemiyorum diye eski günlerden bir kaç foto ekleyeyim dedim
Tüm fotolar Karakaya barajının kollarından ibaret. Baharda Nisan başından 15 i ne kadar nadiren oltaya da gelir. Temmuzdan itibaren (yasak kalkınca) güzel avlar çıkar. İnşallah bu yaz forumu kefal ve sazanlarla şenlendirebiliriz...
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
kefal bayağı güzelmiş rastgele arkadaş
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
güzel resimler,emeğine sağlık....
Mustafa-DANIS yazdı:Yok abi bu mevsimde ağa bazen takılıyor. O da beni bozar. Zaten balığa gidemiyorum diye eski günlerden bir kaç foto ekleyeyim dedim 
Tüm fotolar Karakaya barajının kollarından ibaret. Baharda Nisan başından 15 i ne kadar nadiren oltaya da gelir. Temmuzdan itibaren (yasak kalkınca) güzel avlar çıkar. İnşallah bu yaz forumu kefal ve sazanlarla şenlendirebiliriz...
Ağla balık tutmaya bende karşıyım.Bolu'da da Hasanlar Barajı var.Yasak kalktımı Pullu sazan,bazende aynalı alıyoruz.Bu barajın bir özelliğide her mevsim avlanabilen ve avlanması hiç bir dönem yasak olmayan bir balık cinsi var olması.Yörede AkBalık diyorlar.Bubalık her 3-4 ayda bir yumurtluyormuş ve diğer balıkların yumurtalarınıda yiyor.Dolayısıyla bu balığın sürekli avlanması diğer balıkların yaşaması için daha yararlı oluyor.Akbalık 15-20cm. kadar.Pulları çok ince ve gümüş gibi parlak.Kemik kurdu ve tavuk ciğerine çok geliyor. Neyseki av mevsimi kapandığında dahi avlayabildiğimiz bir balık var.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
güzel resimler teşekkürler paylaşım için bizde bakıp bakıp iç çekiyoruz şimdilik

)
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
çilingir de güzelmiş öyle dağ başında kuru ekmek bile bal kaymak oluyor
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
şu ak balığınızı merak ettim nasıl bişi bir yakaladığında foruma eklersen sevinirim nedir ne değildir bakalım bir şu balığa
Kamil ILIPINAR yazdı:şu ak balığınızı merak ettim nasıl bişi bir yakaladığında foruma eklersen sevinirim nedir ne değildir bakalım bir şu balığa
Valla resmini çekmek hiç aklıma gelmedi. Ama ilk tuttuğumda resmini çekip yollamaya çalışacağım. Bu yörede Akbalık diyorlar. Bilimsel adını bilmiyorum. İlginiz için teşekkür ederim