Bundan önce bir kere Karaköy de bir kere köprüde balık tutmuştum. Bu sefer de Eminönü ne Kadıköy vapur iskelesinin oraya gittim. Burada ilk defa avlandığım için mekanın baya bir acemisiyim.
Olta nerde takılıyor nerede takılmıyor anlamak için bi süre uğraştıktan sonra işi tam kapmaya başladım. O sırada balıklar gelmeye başladı ama saat ilerlediği için ,hemen dönmek için yola çıktım. Çünkü bizim buraya ulaşım yok. 3 saat kadar orada takıldım. Bunlar geldi. Bir daha ki gidişimde daha verimli olabilirim.
Sabah yem topladım. Sonra onları güneşte kuruttum. O sırada biraz yüzdüm. Sonra takımları hazırlayıp yola çıktım. Dolu dolu bir gün geçti.
hüseyin arkadaşım tebrikler,bir günü dolu dolu yaşamak bu olsa gerek....ben şahsen oranın aşığıyım,istanbula her gidişimde balık avlamak için olmasa bile av yapanları izlemek bile beni benden alıyor,senin yerinde olmak vardı,keşke avladığın yerde fotoda çekseydinde gitmiş görmüş gibi olsaydım...
paylaşım için teşekkürler...
balikoltasi yazdı:gayet güzel sağlam izmaritler.tebrikler.yakalamasıda çok zevkli olmuştur.
Her balığın kendine has zevki var. İzmarit tutmakta çok zevkli. Vapurlar ortalığı öyle karıştırıyor ki her 10 dk da 2 tane vapur kalkıyor. Orada sandalla açılabilme ihtimali olsaydı baya bir balık tutulurdu