30-03-2006, 18:54
5 sene evvel mayıs ayı başları hafta sonu balık yiyelim dedik ama kendimiz tutup yiyelim dedik.ben amcamın oglu ve eşlerimiz yazlıga gittik amca oglu balıkcılık yapmaz o sen git tut ben kenarda işlerle ugrasırım dedi bende balıkcıyım ya sizi ac bırakmam dedim ve cıktım denize yanımda 100 kulaclık agım var onu ben gündüz olmaz ama olur ya bişe takılır diye attım 100 kancalı paraketem var onuda kokmus istavritlerim vardı onla yemledim onuda bıraktım basladım olta ile ava önce zargana deniim dedim kesin balık ya en kötü tavasını yaparız dedim ama ara ara zargana 1 tane bile tutamadım karedes toplayıp levrege karagöze bakıım dedim karedes yok ispari tutup yem yapıım dedim midye aldım kayalardan ispari tutamıyorum ispari yok kaşık attım çinekopa dönüyorum 1 kere vurmadı beni aldı darlık bu aradada babam istanbuldan aradı saat 4 olmus bana soruyo balık yiyecekmiyiz yemiyeceksek ben tavuk alıyım gelirken diyor yok dedim ag var parekete var kesin bişe cıkar capari deniyorum 1 tane istavrit yok bu aradada güneş mayısta yakmaz dedim ama kavruluyorum güneşin altında aksam üstü hava artık kararmaya baslamadan pareketeyi alıım dedim aldım yemler tertemiz dokunulmamış agı aldım deniz yıldızı ve yosundan baska hiçbirşey yok artık yenilgiyi kabul ettim dönecegim ama hala ümidim aksam üstü hava kararırken her zaman istavrit olur onu hayal ediyorum oltamı dibe indirdim olta hareket etti bendeki sevinci göreceksiniz sanki 10 kg lik levrek cekiyorum bi baktım yemsiz oltama mezgit gelmiş bidaha indirdin gene geldi hemen yemledim kancaları at cek 5 er 10 ar mezgit geliyo hemde iri iri mezgitler o sene cok fazla mezgit kırlangıc ve kalkan tutmustuk
sonucta balıgı yedirdim bizimkilere havamıda attım ac bırakmam sizi diye ama cektigimi ben bilirim ondan sonra ayrıca 3 günde güneş yanıgının acısını cektim .
saygılarımla
sonucta balıgı yedirdim bizimkilere havamıda attım ac bırakmam sizi diye ama cektigimi ben bilirim ondan sonra ayrıca 3 günde güneş yanıgının acısını cektim .

saygılarımla