Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O BALIK
ali pasiner ustamızın (allah rahmet eylesin)kitaplarını okuyan vardır mutlaka içimizde. o kitapların birinde o balık diye bi anı vardır işte o balık herkesin içindeki o balıktır 35 yasındayım 30 senedir denizin içindeyim ve son 15 senedirde levrek ve lüfer avcılıgına aşık denecek kadar baglı olarak takılıyorum .gece rüyamda levreklerle yüzdügüm yunuslarla gezdigim cok olmustur bu 30 senede ali pasiner ustamın tuttugu o balık benim hayatımdaki 83 cm den büyük olan levrek olacaktır o balıgı tuttugum zaman işte o zaman dünyanın en mutlu balıkcısı ben olacagım inşallah o balıgı tuttugumda hepberaber burada mutlulugumu paylasırız
hayatta herkesin O BALIGI olur ve birgün tutar inşallah

herkese rastgelsin76
Bul
Insallah arkadasim insallah,
[attachment=484]
Bul
abi iyi güzelde o balığı tuttuktan sonra diğer o balık olacaktır bence bunun
sonu yoktur sana bir anımı anlatayım geçen sene sandalla çinekop avlıyordum yanımda balıkçı iki arkadaşım vardı sandaldan kıyıya doğru
kaşık atıyorduk 15-20 tane çinekop yakalamıştık kaşık atan arkadaşım
birden bağırdı kofana geliyor dedi bizde birden heyecanlandık arkadaş
makinayı saramıyordu vebirden su yüzeyinde göründü kocaman bir levrek ti ama ben balığı görünce bu balığı alamayız diye düşündüm çünkü
makinada sarılı misina 0,23 tü balık su yüzeyine çıkınca arkadaşa balığı
yanlatma diye bağırdım ama cok geçmeden balıkyanladı ve misinayı kesti
balığı kaçırmıştık işte bizim o balıktı ama yakalasaydık başka bir o balık
olacaktı abi o balık bitmez inşallahta bitmez klvyem zayıf yarım saattir yazmaya çalışıyordum ALİ PASİNER usta ALLAH rahmet eylesin bendede
ustanın balık ve olta adlı eseri var

rasgele
Bul
denizde hamsi tutmaya bile razıyım avcılık türünü bilmediğim için ama gölet ve akarsu balıkcılığında hedefim iki metreyi geçmek olacak tabi yayın olarak(turna,da olur)72
Bul
Allah yardımcınız olsun abilerim inşallah tutarsınız bizimlede paylaşırsınız resimlerini İnşallah
Bul
doktor bu yazıyı yazdıktan sonra dedigin gibi 92cmlik levrek aldım sonra 90 lık aldım yani o balıgı tuttum ama gerçektende o balıklar bitmiyor benim için o balık babam mehmet reisin 93 cmlik levregini geçecek olan balıktır ama onu tutsam bile babam bilmeyecek yoksa 93 ü geç.en balıgı tutmak için 365 gün gece denizde yatar.
bu arada doktor 23 lede o levregi alabilirdiniz yeterki zorlamayın kalama vere vere alabilirdiniz levregin dişi olmadıgı için oltayı kesemez tek sorun tam yanınıza geldiginde kenara almak için bi kepçeye ihtiyaç vardır.
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:denizde hamsi tutmaya bile razıyım avcılık türünü bilmediğim için ama gölet ve akarsu balıkcılığında hedefim iki metreyi geçmek olacak tabi yayın olarak(turna,da olur)72

ya ben bu kamil abiye çok üzülüyorum 2 metreyi geçen bi ayakkabı balıgı tutar ancak bu gidişle yada çarşaf balıgı kıhkıhkıhkıhhh
Bul
abinşallah tutarsın benim en bük tuttuğum levrek 30santim antalyada bendede kefal ve levrek hastalığı var ama yaklaşık 1aydır suyun yüzünü görmüyorum işleri hafiflettik buseferde havalar yağmur yağmur strese girdim size bol levrekler rast gelsin dişlisi gelsin
Bul
hadi hayırlı balıklar.o o o o o o o balığı tutarız inşallah.en büyük balık tutanın olsun.
Bul
RIFAT YAMAN yazdı:abinşallah tutarsın benim en bük tuttuğum levrek 30santim  antalyada bendede kefal ve levrek hastalığı var  ama yaklaşık 1aydır suyun yüzünü görmüyorum işleri hafiflettik  buseferde havalar yağmur yağmur  strese girdim size bol levrekler rast gelsin  dişlisi gelsin

30 cm olanlara ispendek denir inşallah en büyüklerinden sende tutarsın rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Unutulmaz Balık Anılarımız DeLi_KuRT 13 2,605 29-03-2013, 18:32
Son Yorum: DeLi_KuRT
  İlk balık deneyimlerim hüsranla sonuçlanmıltı AmatörBalıkcı19 10 2,468 30-05-2012, 21:19
Son Yorum: AmatörBalıkcı19
  Balık sevdası ne zaman ve nasıl başladı? LeVrEkCi 44 7,453 04-05-2012, 18:04
Son Yorum: ADALYA
  Çok zor ve tehlikeli şartlarda balık tuttuk çooook kılçık 45 6,740 14-02-2009, 01:44
Son Yorum: alperburdur
  balık yememiz lazım LeVrEkCi 6 2,638 15-12-2008, 10:22
Son Yorum: fotokopici
  Oltamı alan balık balıkcızakir1 9 2,393 11-01-2008, 22:16
Son Yorum: H.A.R.U.N
  Abim, Ben ve Balık murki 12 3,079 12-12-2007, 12:09
Son Yorum: murki
  gölde helva ile balık robinson987 9 2,529 15-10-2007, 14:30
Son Yorum: misafirm
  Balık tutamayınca H.A.R.U.N 14 2,933 20-03-2007, 09:21
Son Yorum: bigbaro
  Karda Balık Avı kılçık 17 4,624 30-01-2007, 20:53