Yorumları: 500
Konuları: 45
Bundan üc sene önce balığa gittim.Tabiki sazan avına iki tane olta hazırladım attım suya bekliyorum tahminen yarım saat bekledim tık yok.Oltaların yemlerini tazeleyim dedım ve bir oltayı çektim yemini tazeleyip tekrar attım.İkinci oltanın yemiylen uğraşırken tam osırada benim önceki attığım olta müthiş bir seslen havalandı sonra suya düştü kıyıya hemen suya girdim yakalamak istedim tam tutacaktım balık yine çekti hızlıca.Böylece o zalim balık götürdü oltamı işte bunu hic unutamıyorum.Göl wıyana
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
abi işte o olay benimde başıma geldi, çok kötü bi olaydır....
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
geçmiş olsun birader oltaya sakip çıkamamışsın .hava yazmı sonbaharmıydı.
Yorumları: 500
Konuları: 45
Erol kardeş sonbaharmıydı yazmıydı bunu yaşamadığın için sana açıklıyamam çünkü sayfa yetmez birde yazımı tam okumamışsın galiba.Bunun hepsi bir an meselesi sonbahardada olur yazdada olabilir.Bunu yaşayan arkadaşlarımız anlamıştır herhalde
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
sopalarını sevmeyen balıkçılar sopalarını bağlamazlar. özellikle sazan avında sopaları bağlamak lazım sopa eskimiydi bari
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
nerde böyle balıklar peşinden yüzerim valla..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
benim başıma pek böylesi gelmedi.çünkü ben oltayıda bir yere bağlarım.yada sıkıştırırım.ama büyük balık götürürse götürür.en az 2-3 kgluklardan bahsediyorum.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
balıkcızakir yazdı:Erol kardeş sonbaharmıydı yazmıydı bunu yaşamadığın için sana açıklıyamam çünkü sayfa yetmez birde yazımı tam okumamışsın galiba.Bunun hepsi bir an meselesi sonbahardada olur yazdada olabilir.Bunu yaşayan arkadaşlarımız anlamıştır herhalde
bunu ben anlamadım yaşamayn neden anlamıyor onu anlamadım açıkçası ???
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
zakir yazını bende okudum ama bi tek oltanı kaptırdığını anladım büyük bi balık mış
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
balıkcızakir yazdı:Erol kardeş sonbaharmıydı yazmıydı bunu yaşamadığın için sana açıklıyamam çünkü sayfa yetmez birde yazımı tam okumamışsın galiba.Bunun hepsi bir an meselesi sonbahardada olur yazdada olabilir.Bunu yaşayan arkadaşlarımız anlamıştır herhalde
Mesajlarımızda üslup ve hitaplarda daha dikkatli olalım arkadaşlar