Yorumları: 165
Konuları: 12
Akşam bir abimizi yanıma alıp gene bulduğum merama gittim. Saat 20:00 civarı güneş batmaya yakınken ilk oltada güzel bir mırmır aldım onu daha sonra eşkinalar takip etti. Çok bereketli bir av olmadı ama az ve öz oldu. Balık var fakat oltaya vurmadı bir türlü çözemedim ya ay hareketinden kaynaklanıyor çünkü daha öncelere bakış akşam su çekilmişti yada lüfer piyasada cirit atıyor diğerlerine fırsat kalmıyor olmalı diye düşündüm. Bununla ilgili bilgisi olan dostlar bilgisini paylaşırsa sevinirim birde lüferin avıda gece oluyormu? (Bu aralar hangi olta ve yem lüferde daha başarılı olur)
Saolsun yanıma aldığım abinin makinası ile çektiğim ilk resimleride yolladım. Benim makina arızalı olmasaydı her avın resmini sizlerle paylaşmak isterdim. Tüm dostlara rastgele avınız bol oltanız sağlam olsun.
Resimleri sansürledim umarım olmuştur. Uyarı için teşekkürler.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bereketli olsun afiyet olsun resimleri sigarasız olarak sansürleyip düzenleyip tekrar gönderirseniz iyi olur teşekkürler.
rastgele
Yorumları: 165
Konuları: 12
Resimler sansürlenmiştir verilen rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
bereketli olsun arkadaşım güzel balıklar
Yorumları: 29
Konuları: 2
Güzel av, ellerine sağlık.
Lüfer gece de tutuluyor.
Gerekli bilgileri bu konuda uzman arkadaşlar verecektir zaten.
Rastgele.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
crazyhandsome yazdı:Resimler sansürlenmiştir verilen rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
teşekkürler fatih benim için sorun yok 2 sene evvel ben kurtuldum o illettende çoluk çocuk zehirlenmesin diye sigara resmi istemiyorum.
teşekkürler
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
harika bir av dediğin gibi az ama öz rastgegele
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Bereketli ve afiyet olsun..
Yorumları: 53
Konuları: 10
aslında sigara gerçekten tüm insanlıgın düşmanı;
yetkili arkadaşlardan ricam sigara ve bırakma konusunu ayrı olarak açarak
sigarayı bırakanların nasıl bıraktıklarını ve sigaranın aile yaşantısına etkilerini
detaylı olarak forumda paylaşabilmemiz ve forumumuzun daha da yararlı olabilecek
bu gibi konularla günden güne zenginleştirilmesini istirham ediyorum.
Sagılarımla,
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
tebrikler fatih bereketli olsun balıklar şahane
yem boru kurdumu tekemi mera neresi bilgi
verirmisin teşekkürler.