10-10-2007, 18:59
dün harun abi ile karaköyde buluştuk..niytimiz gece lüfer avı idi..biraz izmarit alıp yeni köyden başlayıp kefeliköy e kadar uzanan bölgede bir nokta belirleyip avımıza başlayıcaktık..karaköyde izmarit denedik ama balık olmadığı için aşiyana kadar geldik orada harun abi baya bir izmarit aldı..sonra bende bir denedim güzel izmarit vardı..akşam üzeride birazd a çapari yapıp istavrit aldık..toparlanıp yola koyulduk..yeni köye baktık kiseler yok.devam dedik ta ki kefeli köye kadar geldik...hemen orda ki durağın arkasına pozisyonumuzu aldık..oradaki avlananlara balık durumunu sorduk..yok bişi dediler..2 adet çinekop almışlar akşam üzeri..tabi gırgırlar durmadan dönüyor olduğu yerde balık arıyorlar...neyse burada gece 12 ye kadar takıldık...o sıra nihat abi işle görüştük bizi kırmadı biraz sohpet ettik..onu gönderdikten sonra toparlandık..tarabya otelinin önüne kadar geldik..hiç oltaları çıkarmadık...sabah 6.30 kadar dinlendik..bu bölgeden palamut alındığını söylemişti nihat abi bizde bir hevesle onu denedik..sabah erken istavrite gelenlere sorduk balık alındığı doğru imiş..sonuç olarak denedik..rapala çapari...yine harun abi canım rapalaları denize verdi..balık yok yok..sonra kesmedi doğru organizasyon yaptığımız biraz ilerideki bölgeye geldik..harun abi rapala çalıştı ben silikon la istavrit peşine düştüm..biraz balık tutlım eve balıksız dönmeyelim dedim..balıklar çok iri olmasada iri idi...hatta en irisini harun abi rapala ile aldı...böylece rapalasının iş yaptığını gördük...silikona bikaç tanede zargana aldım..bu arada kşam tututuğumuz balıkları bozulur düşüncesi ile sabahj erken gelen bir amcaya verdik....gündüz de ava devam etmeyi planlıyordum..karaköye kadar geldik..harun abi ile vedalaştım...köprüde biraz takıldım bişey yok eminönüne geçip bari izmarit alayım dedim..akşamdan kalan yemler vardı ama kokmuşş..inanım 2 tane balıpğı zor aldım..gözlerimde kaoanmak üzere idi..toparlanıp kadıköye kadar geldim..kesmedi sanki oradada zargana denedim 1 adet aldım..artık ayakata duracak halim yoktu..doğru eve geldim..ve şu an yazıyı yazarkewn bayılacak gibiyim..hemen temiz bir uyku çekeyim ben..yoksa bidaha balığa gidmiyebilirim..saygıalr..rastgele..