Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
9/10 ekim av raporu
dün harun abi ile karaköyde buluştuk..niytimiz gece lüfer avı idi..biraz izmarit alıp yeni köyden başlayıp kefeliköy e kadar uzanan bölgede bir nokta belirleyip avımıza başlayıcaktık..karaköyde izmarit denedik ama balık olmadığı için aşiyana kadar geldik orada harun abi baya bir izmarit aldı..sonra bende bir denedim güzel izmarit vardı..akşam üzeride birazd a çapari yapıp istavrit aldık..toparlanıp yola koyulduk..yeni köye baktık kiseler yok.devam dedik ta ki kefeli köye kadar geldik...hemen orda ki durağın arkasına pozisyonumuzu aldık..oradaki avlananlara balık durumunu sorduk..yok bişi dediler..2 adet çinekop almışlar akşam üzeri..tabi gırgırlar durmadan dönüyor olduğu yerde balık arıyorlar...neyse burada gece 12 ye kadar takıldık...o sıra nihat abi işle görüştük bizi kırmadı biraz sohpet ettik..onu gönderdikten sonra toparlandık..tarabya  otelinin önüne kadar geldik..hiç oltaları çıkarmadık...sabah 6.30 kadar dinlendik..bu bölgeden palamut alındığını söylemişti nihat abi bizde bir hevesle onu denedik..sabah erken istavrite gelenlere sorduk balık alındığı doğru imiş..sonuç olarak denedik..rapala çapari...yine harun abi canım rapalaları denize verdi..balık yok yok..sonra kesmedi doğru organizasyon yaptığımız biraz ilerideki bölgeye geldik..harun abi rapala çalıştı ben silikon la istavrit peşine düştüm..biraz balık tutlım eve balıksız dönmeyelim dedim..balıklar çok iri olmasada iri idi...hatta en irisini harun abi rapala ile aldı...böylece rapalasının iş yaptığını gördük...silikona bikaç tanede zargana aldım..bu arada kşam tututuğumuz balıkları bozulur düşüncesi ile sabahj erken gelen bir amcaya verdik....gündüz de ava devam etmeyi planlıyordum..karaköye kadar geldik..harun abi ile vedalaştım...köprüde biraz takıldım bişey yok eminönüne geçip bari izmarit alayım dedim..akşamdan kalan yemler vardı ama kokmuşş..inanım 2 tane balıpğı zor aldım..gözlerimde kaoanmak üzere idi..toparlanıp kadıköye kadar geldim..kesmedi sanki oradada zargana  denedim 1 adet aldım..artık ayakata duracak halim yoktu..doğru eve geldim..ve şu an yazıyı yazarkewn bayılacak gibiyim..hemen temiz bir uyku çekeyim  ben..yoksa bidaha balığa gidmiyebilirim..saygıalr..rastgele..
Bul
ozan bereketli ve afiyet olsun manzaralaeda güzelmiş ,gümüşlerde sıkışmış ...
Bul
berketli olsun ii macera olmuş ordan oraya Smile
Bul
ozan uykusuzluk ve yorgunluğa karşı lüfer ve palamut yakalasaydınız ne yorgunluk nede uykusuzluk kalırdı,kısmetiniz yakaladığınız balıklarmış afiyet olsun rastgele.
Bul
ozan baya gezmişsiniz baya yorulmuşsunuz belli sen en iisi yat bigüzel uyu dinlen Smile
Bul
elinize sağlık çok yorulmuşsunuz ama değmiş.rastgele
Bul
ozan o epey yer gezmişsiniz artık bu yorgunlukla 24 saat uyursun heralde bir dahakine bol avlar rastgele
Bul
Maaşallah full atraksıyon durumları ha guzel süper olmuş darısı buyuk balıklara inşalah
Ozan kendinizi biraz hırpalayıp işi zevkten eziyete taşımışsın gibi geldi. Yanılıyormuyum. Kardeşim bu gün olmazsa yarın deniz orada kısmet seninle. İyi ve keyifli avlara
Bul
Yaw en azından içimizde kalmadı tarabya olayı ama yine yanlış yerde durakladık hatta ingiliz sefarethanesinin orada bir sarıkanat yapıştırdım rapalaya su üstünde gördüm ama karada göremedik herkez palamut almış tarabyada balıkta belki vardı ama ben herkezi göremedim bu sefer. Biz rutin boğaz devriyesini yapıp sevgili forum üyelerine taze haberler vermek adına dolaşıyoruz yoksa aklınıza balık tutmaya gittiğimiz gibi bir düşünce gelmesin hehehe
Ama kimsenin şevki kırılmasın boğaz bu şu saat yapar yarın yapar her an yapabilir yani ama en güzeli yaptığı zaman seferii olmak
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,832 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  ekim 2015 murki-mavruş-levrekci avı LeVrEkCi 37 5,120 27-10-2015, 15:57
Son Yorum: ANTALYALI07
  LEVREKÇİ&BALIK and OZAN(20-23 EKİM 2014) BALIK and OZAN 25 4,760 01-11-2014, 15:36
Son Yorum: doktor
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,901 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  24/25 ekim Bayram LÜFER ve SARIKANATLARI MaVrUşGiL 23 4,496 01-11-2012, 15:27
Son Yorum: monawar
  18 Ekim Avcılar rusan 19 3,094 23-10-2012, 08:35
Son Yorum: mariner8
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,935 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 6,164 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 7,177 22-07-2012, 01:24
Son Yorum: araphüso26
  3 Ekim pazartesi tavalıkları.. xfisher 33 4,341 05-10-2011, 23:15