Yorumları: 3,283
Konuları: 164
Bu rapor bana ait değil...erol abi ve arkadaşım hasanın tekne ile yakaladığı balıklar...balıklar çok iri ...15 adet balık almışlar..fazlada balık tutan yokmuş...biçoğu lüfer çaparisi çalışıyormuş..braz daha erken gitse idik daha fazla yakalardık dediler...balık var anlaşılan..ben varken olmaz zaten...ama geçen sene bu zamanlar rapala ile balık alıyoduk şu an daha kıyıya kaçan balığa saldırmıyor..açıkta yemleniyor..beklemeye devam ama ufak ufak denemek lazım sabah çok erken saatlerde..saygılar...balık tutmaya devam...rastgele..
[attachment=10261]
[attachment=10262]
Yorumları: 678
Konuları: 38
valla ozan iyi balıklar bizim burda kıyıdan lüfer hayal ama boğazda bir yer bulup gitmeli ne derssin ?
Yorumları: 913
Konuları: 30
ozan kofana çok güzel, nerden almışlar balığı ?
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
çok güzel balıklar dostum arkadaşlara helal olsun daha güzelleri ni seninde tutman dileğimle saygılar.
bakalarus19 yazdı:valla ozan iyi balıklar bizim burda kıyıdan lüfer hayal ama boğazda bir yer bulup gitmeli ne derssin ?
abi bende onu düşünüyorum...nereye gitsek balık tutarız rahat edebileceğimiz bir yer düşünüyorum ama bulamıyorum...bu ay mutlaka bunu yapıcaz..ortalığı bi alevlendirmek lazım..fikirler gelecektir mutlaka..ben düşünmeye devam edeyim..
meteor yazdı:ozan kofana çok güzel, nerden almışlar balığı ?
orhan abi balıklar cankurtaran açığı ahırkapı,borunun üstü diyolar oradan alındı...
doktor yazdı:çok güzel balıklar dostum arkadaşlara helal olsun daha güzelleri ni seninde tutman dileğimle saygılar.
dostum saolasın iyi dileklerin için...
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Ozan tebrik ederim arkadaşlar çok güzel av yapmışlar gerçekten. Ben de doktorum gibi senin daha irilerini yakalamanı dileyeceğim.

)
Yorumları: 913
Konuları: 30
BALIK and OZAN yazdı:meteor yazdı:ozan kofana çok güzel, nerden almışlar balığı ?
orhan abi balıklar cankurtaran açığı ahırkapı,borunun üstü diyolar oradan alındı...
tahmin ettiğim gibi, tutanların eline sağlık..
darısı başına ozan
GURHAN yazdı:Ozan tebrik ederim arkadaşlar çok güzel av yapmışlar gerçekten. Ben de doktorum gibi senin daha irilerini yakalamanı dileyeceğim.
)
arkadaşlarımız tutsun be abi...bize de bi gün kader güler elbet...saol temnnilerin için...sana da gelecez daha..belki çok yakın bi zaman sonra oradayız...