Yorumları: 3,283
Konuları: 164
DÜN HARUN ABİNİN vermiş olduğu haberlerin beni gaza getirmesi ile soluğu sarayburnunda aldım...rapala kaşık çalıştım ..istavritin açıkta olması beni rapaladan caydırdı..silikon ve çaperi ile istavrit aldım...arada baya iri balıklar geldi...akşam birinin çaparisindejki balık yarım geldi rapala kaşık yine çalıştım ama yine bişey olmadı..saat beş gibi döndüm..kadıköyde vapurdan indim sahilden yürürken ilerya (niyazi abiyle karşılaştım..merabalaştık..sobet ederken önümüzde kefaller şapur şupur ekmeklere girişimişti.atayım atmayayımmı derken oltanın klipsine ufak bir çarpma taktım bikaç atıştan sonra 1 kefal aldım..niyazi abi bu arada gitti..ondan sonra 2 tane daha aldım..biri beni çokzorladı iri ve karnından yakalanmıştı...balıklar kaçınca bende topladım eve döndüm..sonuç lüferden ses yok,yine uğraştırdı beni..ama pes etmedim aynen devam...saygılar..rastgele..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
az kaldı ozan ya sabır rapalayla lüferleri çekecegimiz günler eli kulagında.
bir gerçek varki geçen senelere oranla balık az eskisi gibi degil inşallah ekim sonu ve kasım balıkları bol gelir.
bereketli olsun afiyet olsun rastgele
tebrikler ozan daha iyilerine inşallah olacak olacak lüferlerde olacak....
darısı daha iyi avlara olsun inşallah...
Yorumları: 765
Konuları: 45
ozan kardeş yine nasibini almışsın valla helal olsun sana güzel av olmuş tebrikler
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
ozan bu sesıslıgın sonu super olcak kardesım hıc merak etme balıgı bogcaz inşallah. afiyet olsun.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
bereketli olsun ozan hep yanlız gidiyon galiba yüceli de alsana yanına şans faktörü olur ballıdır
yalova tatar yazdı:bereketli olsun ozan hep yanlız gidiyon galiba yüceli de alsana yanına şans faktörü olur ballıdır
abi yücel o kadar yogunki sık sık haber alıyorum adam bırak balıgı eve gidemiyormuş bayramdada konuştuk bak rica etmişti herkesin bayramını kutla konu aç diye dur bir konu açayım durumunu bildireyim
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Tebrik ederim. Güzel av olmuş.
Nihat abi ve Sedat a katılıyorum. Geç olacak ama güzel olacak gibi bir his var içimde...
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
o kefalleri ben de gördüm çay bahçesinde otururkene. ekmek atıyoları cebimde özel el oltası vardı çıkarıp atmak istedim ama garson gözlerini bir türlü gözlerimden çekmiyordu. atamadım..
her çay bahçesinde o kefallerden ve o gözüne bakan garsonlardan vardır mesai bittimi kendileri yakalıyor burhan sana bana bırakırlarmı bide ekmek atın bakın nasıl gelecekler derler sen ben besliyelim onlar toplayacak işte

)