24-10-2007, 21:01 (Son Düzenleme: 30-10-2008, 16:07, Düzenleyen: BALIK and OZAN.)
SABAH 7.30 DA EMİNÖNÜNE İNDİM..niyetimiz gündem maddesi çinokop ve lüferdi..gelirgelmez biraz taze yemlik iztavrit**tutup attık..geldiğimizde 1-2 kişi vardı...eminönünün devamlı müdavimi olan kişilerden birkişi bile yoktu..baya bir yemli denedikten sonra izmarite döndük..madem balık yok bizde olanı tutalım dedik..izmarit atçek olayı..midye getirmişti arkadaş bitene kadar izmarit tututuk..akşam üzeride tekrar çinekopa attım ama yine vuruş alamadım..balık olacak sadece 5 e kadar say balık üstünde..yok yok toplandık saat 6 gibi işlem tamam...önemli notaat 14.00 gibi sarayburnundan bir balıkçı geldi.kovasında bir adet lüfer 10 adet te takoz istavrit ,istavritler neredeyse bir çingene palamutu kadar vardı..büyük silikonla almış balıkları..lüferide sabah erken saatlerde kaşık ile almış..bugün yarın bu balık tahada çaıklacak oralara ..bizede yakalamak düşer..onun haricinde gözüme çarpan kulağıma gelen bir haber olmadı..en azından eminönü tarafında hareket yoktu..meğersem karaköyden hüseyin kardeşim balığı almış..haberimizYOK..
ozan ellerine sağlık balıklar harika valla inşallah hafta sonu iyi olurda bende güzel bir av geçiririm geçen hafta resmen kursağımda kaldı takım taklavat her şeyi hazırlayıp balığa gidememek en kötü şeylerden biri olsa gerek
Tebrikler. Bereketli ve afiyet olsun. İzmarit gerçekten dediğin gibi 2li 3 lü hemen biniyor. O iki tane olan ispari galiba. Onlarda iskelelerin orada mı geldi. Bana hiç rastlamadı bu zamana kadar da ondan sordum.