28-02-2008, 12:13
yalovadan 06-30 gibi levrek ve eşkina profları hakan ve erkan abi ile yola çıktık sezon açılışı ve sezonun ilk avı olması nedeni ile heyecan ve hırs hat safa daydı 07-30 gibi narlıya geldik burada gürhan ,oğuz ,türker le buluştuk benim getirdiğim motoruda oradan arkadaş esat ın teknesine taktık en son gittiğimizde güzel balıkçılık yaptık diye yemi de bol aldık hakan ,erkan abi gürhan ın tekne ile karagöze gittiler bizde rapalla ve uzun olta denemek için büyük tekneyle açıldık çok uzun zaman rapalla ve zargana yemli uzun olta ile gezdik ama lüfer alamadık uzun olta rapalla kullanmaktan 2 parmağım su topladı hırstan çok zorlamamıza rahmen rapalla ve uzun oltayı lüfere yediremedik sonra çok güzel bi ortamda öğle yemeğimizi yedik tabiiki balık sonra hakan,erkan abi ben karagöze çıktık gürhanlar ise lüfere devam ettiler akşam üstüne doğru hepberaber karagöze takıldık ama sanki mera biz geldik diye kurumuştu 5-6 sandal vardı ama onlarda ispariden başka balık tutamıyorlardı bizde ispari tutmaya koyulduk karagöze kısmet ispari tuttuk ama ben inatla karagöz oltası denedimsede olmadı balıkçılık yoktu ama çok güzel muhabbet vardı ne yapalım kısmette balık yokmuş bidahaki sefere diyelim ha bu arada gürhan ve arkadaşları her zamanki misafirliğini gösterdi teşekkür ederim dostlarım.
Şerif Eren
YALOVA
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994)
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=