Merhaba arkadaşlar, dün sabah Erol ve Metin ile sandalı indirip çapari ve yemli;ne varsa kısmetimize bakalım dedik. Her zaman boş çıkmayan yerlerimizde bile istavrit bulamadık.Tek tük. Yemli takımları denedik yine bir şey yok.Sonra kıyıya sığlığa baktık. Yemliye çok güzel mezgit gelmeye başladı.Mezgit iyice kıyılamış.Bu arada tekneden kamışla açığa doğru at çek yaparak çapari de denedik.Gezgin bir sürüye denk geldik herhalde; kısa bir süre de sardalya aldık.Bu atçek denemelerinden birinde dört gözle beklediğimiz konuk; 1 adet çinekop atladı çapariye.Arkası gelmedi.Çinekop kaşıklarımızı yanımıza almamıştık.Pişman oldum.Bu arada öğle üzeri rahatsızlandım bir üşüme geldi her tarafım dökülmeye başladı.Üzerimden tren geçmiş gibiydi. Arkadaşlar hemen avı bırakıp kıyıya çektiler. Biraz düzeldim.Metin ve Erol kıyıda piknik tüpünü tavayı çıkarıp balıkları kızartmaya başladılar, ama baktım iyi değilim ben onları bırakıp eve döndüm.Bu yüzden de fazla foto yok.Dün foruma hiç giremedim yattım.Akşam o kadar nazlanmama rağmen zorla doktora götürüldüm Nedenini bilmiyorum ama boğazım kötü iltihaplanmış,doktor 1000 mg.lık antibiyotik yazdı.Şurup,ateş düşürücü falan derken rahatladım ve bugün kalktım.
Herkeze önce sağlık dileklerimle..
Öncelikle geçmiş olsun mehmet bey,sağlığınız yerine gelince acısını cıkarırsınız,denizinizi genelde hep yatık görüyorum bizde ise biraz rüzgar kesildimi sabah,öğle,akşam suyu oluyorçinokop kendini göstermiş ne güzel balıklarda kıyılamaya başladı artık sizlere bereketli avlar diliyorum balıklar için afiyet olsun.
abi çinekop başladı tamamdır kaç betreden aldınız abi onu artık denemelere geçmek lazım ben gidiyorum çinekopa kıyıdan önümzdeki günlerde sabah erken bakalım ,herşey denicem bu arada çok çok geçmiş olsun..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
- Orhan Bey,denizinizi hep yatık görüyorum diyorsunuz. Doğrudur.Sürekli olmasada genelde; sabahları ve akşam üzerleri böyledir.Bir de körfez girişinde olmamız da buna etken olabilir.Tabi biz de deniz kaba olunca çıkmadığımızdan siz hep yatık durumu görüyorsunuz..
- Osman, yemliyi yaklaşık 15 kulaçta yaptık.Sardalya da sığlıkta geldi.Erken saatlerde kıyıdan kaşık denemenin zamanı geliyor sanırım.Tekneden yeni aldığım rapala ve silikonları da denemem lazım ama bugünlerde tembelliğimize geliyor,motoru taşımayıp kürekle çıkıyoruz..