Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
oh maşallah mehmet abi dolu dolu gelmiş balıklar,geçen hafta bende mezgite takıldım hem tutması hem yemesi zevkli,
ben en iyi istavrit yem kullanıyorum balık varsa gelmeme şansı hiç yok.
rapalayı sabah suyuna gün açarken gezdirin daha iyi olur kıyılara yakın gezin ama rapalanın çalıştıgından emin olmanız lazım bunu test etmek içinde arada çekip bırakın pır pır yaptıgını hissedin yani.
ben rapaladan 10-12 kulaç öteye fırdöndü takıp fırdöndüden sonra 7-8 kulaç yani toplamda 20 kulaç gibi salıyorum yüzen tip rapalalar çok güzel çalışıyor,derine geldimmide duruma göre değişik agırlıkta kurşun takıyorum.
sizin oralarda levrek almamanıza imkan yok her yalova raporunda aklıma geliyor oralarda çok güzel levrek almanız lazım.

Nihat Yalova'nin diğer kesimlerinde levrek peşine gidilebilir belki ama Çiftlikköy bu bakımdan verimsiz.Burada kırmalık yok,dere yok,tüm kıyı kumsal,plaj.Kirlilik de var ve dip batak-çamur.Volicilerin ağlarından da bir şey çıkmıyor.Eskiden buralarda çok güzel kırlangıç,kalkan,berlam,mırmır,kolyoz ve lüfer-çinekop vb.alınırken şimdi istavrit bile girmiyor buraya..
Yalova belediyesinin tüm kıyılar boyunca kanalizasyon kollektör çalışması devam etmekte.Tüm atıklar arıtmaya bağlanacak.Bakalım deniz kaç yılda temizlenir; biz görürmüyüz.Yalova'da Devlet hastanesinden Askeri havaalanına kadar olan kıyı en kirli olanı bence ve biz tam da oradayız.Küçük teknelerimizle buraların dışına çıkmamız da pek olası değil..
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
mehmet ve erol abi elinize sağlık tavalık almışsınız afiyet olsun rast gele.arkadaki tekne sizdenmi..

Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Abi tebrik ederim çıtırları toplamışsınız yine

Bu uskumru konusunda mezgitin 1 numaralı yemine denk gelmişsiniz. Bende uskumru ile baya mezgit yakalamıştım, altdaki linkde nasıl ve ne şekilde verim aldığımı yazmışım bi ara bakarsın.
http://www.amatorbalikci.net/showthread....ulu+yemler
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Mehmet abi tebrikler guzel balikcilik olmus...Erol abimize de selamlarimizi ilet

afiyet olsun.

.o uskumrular tuzlu degil herhalde..sadece donduruluk mu?
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Lakerda yazdı:Tuzlu değil kaptan donmuş sadece.Tek uskumru yetti de arttı bile.Yumuşamaması için ihtiyaç olduğunda fletodan ufak ufak kestik,güneşe göstermedik.Erol'a selamlarınızı iletirim,zaten o yazmasa da görür bu yazılanları..
o zaman yem bulamadiginizda,birkac tane taze uskumru alsaniz,daha iyi olur bence
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Mezgitlerde iyiymiş bereketli afiyet olsun

Bornova - izmir