Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Mehmet abi...bereketli ve afiyet olsun

Bu sefer istavritlerle renk gelmis balikciliginiza...
capariye saat 07:00de ciktik diyorsun,daha erken ciksaydiniz sansiniz daha cok olmazmiydi diye dusunuyorum..
Erol abimin misafiride keyif almistir,balikciliktan
rastgele
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
17-07-2009, 19:36
(Son Düzenleme: 17-07-2009, 19:41, Düzenleyen: Lakerda.)
Erken çıkma konusunda haklısın Faruk kaptan.Ama bizim için güç oluyor.Teknemiz kumsalda,motor, kürek,malzeme evden taşınıyor,(ev ile tekne arası birkaç sokak var, (tekneyi ve motoru denizde bırakamıyoruz)tekne denize indiriliyor derken zaman geçiyor tabi.Dönüşte de aynı uğraş..Bir limanımız olsa sabahın 5 inde denizde oluruz..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
mehmet abi bizim tarafta istavrit çok sığ suda hemen hemen 5 kulaçlarda ve hareketli avlanıyoruz yani hafif hafif giderek çapari doluyor büyük istavritle.
kıyıdan uzaklaşırken bence deneme yapın sığ suda.
bizim kaldıraçlar tam size göre aslında ama izin yoktur sanıyorum oralarda.
bereketli olsun afiyet olsun rastgele
Lakerda yazdı:Erken çıkma konusunda haklısın Faruk kaptan.Ama bizim için güç oluyor.Teknemiz kumsalda,motor, kürek,malzeme evden taşınıyor,(ev ile tekne arası birkaç sokak var, (tekneyi ve motoru denizde bırakamıyoruz)tekne denize indiriliyor derken zaman geçiyor tabi.Dönüşte de aynı uğraş..Bir limanımız olsa sabahın 5 inde denizde oluruz..
tmm Mehmet abi,simdi anlasildi durum..
o sekilde balikcilik seneler once cok defa yapmistik...
hakikaten zahmetli oluyor,tasinacak o kadar cok sey oluyorki...cok iyi biliyorum
baliga giderken iyi de...bana baliktan ciktigimizda o tasinmak cok zor geliyordu..
LeVrEkCi yazdı:mehmet abi bizim tarafta istavrit çok sığ suda hemen hemen 5 kulaçlarda ve hareketli avlanıyoruz yani hafif hafif giderek çapari doluyor büyük istavritle.
kıyıdan uzaklaşırken bence deneme yapın sığ suda.
bizim kaldıraçlar tam size göre aslında ama izin yoktur sanıyorum oralarda.
bereketli olsun afiyet olsun rastgele 
Nihat, hafif-hafif giderek derken,motorun rolantisi ile mi?
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Albatros-gr yazdı:Nihat, hafif-hafif giderek derken,motorun rolantisi ile mi?
evet abi büyük istavrit hareketli rolantide giderken doluyor çapariye hafif hafifte çekip bırakacaksın 150 gram kurşunla.
LeVrEkCi yazdı:evet abi büyük istavrit hareketli rolantide giderken doluyor çapariye hafif hafifte çekip bırakacaksın 150 gram kurşunla.
tmm Nihat,sagol
Yorumları: 574
Konuları: 9
Mehmet Abi bereketli ve afiyet olsun
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Anlaşılan sizin avlakta istavrit hala seyrek çıkıyor yinede misafirinizin tavalığı bolca çıkmış.bereketli afiyet olsun.Erol bey motorunu kazasız belasız güle güle kullansın

Bornova - izmir