uzun zamandır bizim ufaklıgı balıga cıkarmayı düşünüyordum ,ve kısmet bir mayıs oldu güzel de oldu hava süper di bizim ufaklık derken benim 4,bucuk yaşındaki balıkcılga gönül vermişşş kardeşim ,,,,,,
galata köprüsünde sabit durdugumuz dan dolayı rahat eder düşümdüm ve köprüye gittik fakat bi sorun vardı şevketin boyu demirlere yetişmiyordu ve dogal olarak denizi göremiyordu,,,
altına bi kova koyduk ve şevketin kamışına çapariyi bagladık ve ben attım o capari yaptı balık gelin ce benim sar demem le büyük bir öz veri ve ustalıkla kovanın üzerimde balıgı cekti ve igneden cıkardık ,,,,,,,,,
harika oldu galata köprüsünün üzerin den gecen lerin özellikle turistlerin ilgi o dagı oldu ve şevket resim cektirmekten bıktı ,,,,,,,,,
şansına cok iyi derecede istarvit vardı aralar da cok iri istarvitlar cek ti bu da dogal olarak insanların ilgisini cekti ve harika bir gün gecirdik ,,,,,,
bu da aslen benim deyil şevketin gallata raporudur,,,,,,
okuma yazma ögrenin ce sanırım amator balıkcı sitesinin en genç üyesi olucak ,,,,,,,saygılarımla
11 no igne
0.8 köstek
0.10beden
35 gr kurşun
MOR BEYEZ ORGANZA FİLOŞ
akşam üzeri hava kararmaya yakın yemli cok iri balık yapıyor İSTARVİT
valla taykan sen şu an ikinci plandasın... şevket abicim tebrik eder başarılarının devamını dilerim.. tuttuğun balıklar ve resimler harika abin taykanı seviyoruz ama yeni tanışmamıza rağmen abinden çok daha kocaman sevdim.gözlerinden öperim.resimlerin yenilerini bekliyoruz şevjet abiiiiiiiiiiiiiiii
''Şevketçiğim,tebrik ederim,bereketli olsun.amatör balıkçılığa çok süper bir giriş yapmışsın,bu hızla yakında abini geçersin.Gözlerinden öperim.''
Taykan çok güzel bir gün geçtiği fotolardan belli.Tabi ufaklık açısından da.Mutluluğu gözlerinden açıkça okunuyor.Tebrik ederim,paylaşım için teşekkürler..
Resim eklemedeki problemlerin resim boyutlarından olabilir.Dosya boyutları büyük.Paint'te düşürürsen daha kolay ve çabuk yüklersin.Bu konuda forumda resimli anlatımlar var..
abi kardeş ikinizede tebrikler taykan iyi yetiştir dememe gerek yok sen başlamışsın bile maşallah ikinizede. inşallah şevket ileride organizasyonlarımızın en çok balık tutan üyesi olur.
araphüso26 yazdı:valla taykan sen şu an ikinci plandasın... şevket abicim tebrik eder başarılarının devamını dilerim.. tuttuğun balıklar ve resimler harika abin taykanı seviyoruz ama yeni tanışmamıza rağmen abinden çok daha kocaman sevdim.gözlerinden öperim.resimlerin yenilerini bekliyoruz şevjet abiiiiiiiiiiiiiiii