Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
abi bereketli olsun nası çinekop durumu gelelim mi
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
teşekkür ederim osman biraz seyrek gelirsen sabah 04-30 merada olman lazım 07- 00 a kadar balık yapıyor bide akşam gün batımına yakın yapıyor.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
doktor yazdı:teşekkür ederim osman biraz seyrek gelirsen sabah 04-30 merada olman lazım 07- 00 a kadar balık yapıyor bide akşam gün batımına yakın yapıyor.
abi pazartesi günü akşam üsütü gelicem Allah nasip ederse...akşam 9 gibi minibüs var ddimi yalovaya abi..
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
bende gece vardiyası çalışıyorum yoksa beraber balıkçılık yapardık ama kısmet gece minübüs var ama karayolundan 3 km falan uzak deniz araçsız zor olur ben izne çıkınca gel istersen hem sandaldan atarız tutma şansımız daha çok olur.
Şerif Eren
YALOVA
doktor yazdı:bende gece vardiyası çalışıyorum yoksa beraber balıkçılık yapardık ama kısmet gece minübüs var ama karayolundan 3 km falan uzak deniz araçsız zor olur ben izne çıkınca gel istersen hem sandaldan atarız tutma şansımız daha çok olur.
oda olur abi biz yürümeye alışkınız gerçi, günde iki sefer köşke kadar gidip geliyorum

bideri bikemik kaldım

(90 kilo)

>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
eren abi maşallah güzel av olmuş

köpekbalıklarıda doğayla tekrar buluşmuş.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Doktorum bereketli olsun, iyi iş çıkarmışsın, daha irilerine rastgele...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
eren bereketli olsun daha bollarına inşallah.
ufakken köpekbalığı ile eğitim yapardık ince misina takıp köpekbalığı suyuna giderdik ince misinayla tekneye kadar köpekbalığını çeken levrekte çeker mantığıyla levrek alıştırması yapardık.çok zevklidir tutması kafa vura vura gelir zevk yapmışsınız işte

rastgele.
mesajlarınız için teşekkür ederim dostlarım köpek balığı makaralı olta ile çekmesi gerçekten çok zevklidir biraz kalama veririz makinaya balık kafa ata ata gelir kalamanın sesi kulağınızda cırtlar büyük zevk verir çekmesi önemli olan suyun üstüne gelince yapılması gerekenler tam su üstüne çıktığında öyle bi kafa atarki kamışla makinayı sağlam tutmazsanız elinizden alır tabii resimdeki küçük ama bubun büyüklerinide çektiğim için eskiden biliyorum tamam yemiyoruz ve denize sağ sağlim salıyoruz ama oltayda geldimi çekmesi çok zevkli tavsiye ederim.
Şerif Eren
YALOVA