15-07-2008, 19:05
Bir haftadır fethiyedeydim ordaya malesef çeşitli nedenlerden dolayı oltaları götüremedim sadece zıpkınsız serbest dalış yaptım zıpkını almadığım için kafamı duvarlara vurdum ölüdenizde gördüğüm sinaritten sonra çok pişman oldum çupralar kaynıyordu resmen çok berrak bi su yanlız .herneyse dün memeleketime erdeğe .eren(doktor) abiyle birlikte yolda sohbet ede ede balıkların hayaliyle yolun nasıl geçtiğini anlamadan geldik. nede olsa merayı biliyorum dün biraz izmarite baktım ama zevk vermedi. bu sabah artık torfe peşindeydim hayalimdeki levreğin peşine düştüm saat 4,30 ta kalktım ve apar topar yamaç ve denizin içinde koca koca taşların olduğu bi meraya götürdü beni dedem eskiden dinamitle avlanırmış bu bölgede çok miktarda levrek varmış zamnında burda ama malsef kalmamış bunun yüzünden yeni sahteleri kullandım ama balık gelmiyecekti belliydi topladık ve eve dööndük teli yanıma almamamışım resmedemedim ..öğle yemeğini yedikten sonra yalovadav getirdiğim boru kurlarından alarak mırmıra gitmeye karar verdim balıklar çok iriydiler ilki balık biraz orta boydu onu rahat aldım ama ikincisi kamışı yerinden hoplattı adeta kalamayı bile açtı iyiki takımı kalın yapmıştım yoksa gidebilirdi de herneyse lafı uzattım kusura bakmayın..
takım
himano makineler ve shimano force master 100-130 gram atarlı kamışlar misine 0,40 shogun (levrek gelebilr diye kalın yaptım)iğne 1 numara kısa pala döğme beyaz crown yem boru kurdu takımı 1,5 kulaç misine üzerine kurşundan bir kulaç sonra 40 cm tek köstek..
takım

^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<