Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15-08-2008 ERDEK narlı mırmırıları..
Bir haftadır fethiyedeydim ordaya malesef çeşitli nedenlerden dolayı oltaları götüremedim sadece zıpkınsız serbest dalış yaptım zıpkını almadığım için kafamı duvarlara vurdum ölüdenizde gördüğüm sinaritten sonra çok pişman oldum çupralar kaynıyordu resmen çok berrak bi su yanlız .herneyse dün memeleketime erdeğe .eren(doktor) abiyle birlikte yolda sohbet ede ede balıkların hayaliyle yolun nasıl geçtiğini anlamadan geldik. nede olsa merayı biliyorum dün biraz izmarite baktım ama zevk vermedi. bu sabah artık torfe peşindeydim hayalimdeki levreğin peşine düştüm saat 4,30 ta kalktım ve apar topar yamaç ve denizin içinde koca koca taşların olduğu bi meraya götürdü beni dedem eskiden dinamitle avlanırmış bu bölgede çok miktarda levrek varmış zamnında burda ama malsef kalmamış bunun yüzünden yeni sahteleri kullandım ama balık gelmiyecekti belliydi topladık ve eve dööndük teli yanıma almamamışım resmedemedim ..öğle yemeğini yedikten sonra yalovadav getirdiğim boru kurlarından alarak mırmıra gitmeye karar verdim balıklar çok iriydiler ilki balık biraz orta boydu onu rahat aldım ama ikincisi kamışı yerinden hoplattı adeta kalamayı bile açtı iyiki takımı kalın yapmıştım yoksa gidebilirdi de herneyse lafı uzattım kusura bakmayın..
takımConfusedhimano makineler ve shimano force master 100-130 gram atarlı kamışlar misine 0,40 shogun (levrek gelebilr diye kalın yaptım)iğne 1 numara kısa pala döğme beyaz crown yem boru kurdu takımı 1,5 kulaç misine üzerine kurşundan bir kulaç sonra 40 cm tek köstek..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Osman güzel mırmırlar yakalamışsın. Tebrikler. Galiba ufak makineyle tuttun mırmırları. güzel zevk vermiştir. oltalar kayalık yerde duruyor .kayaların açığında kumluk bir yere atıpmı çektin mırmırları onu merak ettim.
Zaten o çipuralar hep zıpkını veya oltayı yanına almadığın zaman görünürler ve adamı deli ederlerSmile bende çanakkalede zıpkını almadığımda 15 dakika bir çipurayla beraber yüzmüştüm. boşver onları öyle seyretmekte çok güzeldir.
Bul
balikoltasi yazdı:Osman güzel mırmırlar yakalamışsın. Tebrikler. Galiba ufak makineyle tuttun mırmırları. güzel zevk vermiştir. oltalar kayalık yerde duruyor .kayaların açığında kumluk bir yere atıpmı çektin mırmırları onu merak ettim.
Zaten o çipuralar hep zıpkını veya oltayı yanına almadığın zaman görünürler ve adamı deli ederlerSmile bende çanakkalede zıpkını almadığımda 15 dakika bir çipurayla beraber yüzmüştüm. boşver onları öyle seyretmekte çok güzeldir.

evet abi insana koyuyor götürmemek Smile mırmıları kayaların üstünden tutum denizin heryeri kum ve derin balıkların birini ufak catanayla birinide 6000 lik alivioyla tutum kalamayı öttürdü valla Big Grinbakalım yarın sabah erkenden baskın var Smile
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
osman bereketli olsun haberler süper valla,çok sevindirici,iri mırmır ohhh misss...inşallah bizim org.yapacağımız meralarada uğrarsın oralardanda haber ver süper olur,ona göre bol takım hazırlarız Smilepaylaşım için teşekkürler...bol şanslar sana ve eren abiye bizlerdende selamlar...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
bereketli olsun.. balıklar güzelmiş..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
osman malı götürmüşsün yine tebrikler kardeşimAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
osman tebrikler mırmırlar güzelmiş afiyet olsun bir dahaki sefere takımları unutma rast gele.
Bul
ANTALYALI07 yazdı:osman bereketli olsun haberler süper valla,çok sevindirici,iri mırmır ohhh misss...inşallah bizim org.yapacağımız meralarada uğrarsın oralardanda haber ver süper olur,ona göre bol takım hazırlarız Smilepaylaşım için teşekkürler...bol şanslar sana ve eren abiye bizlerdende selamlar...

saol abi turanlardada varmış balık eren abi orda bakalım belki yarın birlikte avlanacağız balıklar çok kuvvetli yanlız sağlam takım hazırla abi 0,35 iyi misine olsun..
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
bereketli olsun osman mırmırlar çok güzel denemelere devam rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Osman harika olmuş ellerine sağlıkAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  06.08.2008 çanakkale çamburnu avlarımız white gull 17 64 9,153 23-07-2012, 21:08
Son Yorum: Firedevil
  Narlı Palamut Avımız doktor 23 4,195 10-12-2010, 11:53
Son Yorum: yycolak
  erdek turan köyde izmarit erdekli 24 4,241 24-04-2010, 14:34
Son Yorum: erdekli
  Bunlarda 2008 sazanları By Adapazarlı carpsakarya 19 3,377 17-07-2009, 12:46
Son Yorum: harun77
  1/12/2008 kalender istavrit levrekci LeVrEkCi 24 4,236 15-12-2008, 15:16
Son Yorum: ANTALYALI07
  2 aralık narlı raporu boranmursel 24 5,049 15-12-2008, 11:36
Son Yorum: fotokopici
  Tirebolu - Giresun 25/11/2008 quaoar 15 3,042 26-11-2008, 03:21