bugün sabah tan kalkıp yine balık peşine düştüm belki mercanların arkası gelir dedim ama gelmedi bizde gelenleri alıkoyduk bugün kü mırmırlar pek iri değildi sürü balığıydı bellki artık nasipte bukdarmışş..
takım:0,24 asso ultra iğne 3 no siyah uzun sap mustad..yem boru kurdu stok azalıyor yavaş yavaş ne yapcam bilmiyorum
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
osman mırmırlar ordadır kesin sürüyle dolaşır onlar,keşife çıkmıştır...gece avınıda dene bence,sürpriz çok olur gece,minekop,levrek,mercanda olur genelde,iri mırmırda çıkar,denemekte fayda bence yemide iyi kullan fazla yedirme...şansın bol olsun afyetler olsun..
ANTALYALI07 yazdı:osman mırmırlar ordadır kesin sürüyle dolaşır onlar,keşife çıkmıştır...gece avınıda dene bence,sürpriz çok olur gece,minekop,levrek,mercanda olur genelde,iri mırmırda çıkar,denemekte fayda bence yemide iyi kullan fazla yedirme...şansın bol olsun afyetler olsun..
valla kullanmazsamda bozulcaklar artık bakalım kısmet...
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bereketli olsun Osman.
Daha irileri için mırmırı birde akşam üzeri ve gece denesene.Biliyorsun bizim tarafta ve Altınova'da gün içinde küçükleri,akşam üzeri ve hava karardığında irileri geliyordu.Boru kurdunu idareli kullanmak için iğnelerden birine canlı teke takmayı dene istersen..
Rastgele..