uzun zaman oldu rapor yazmayalı en sonunda talih bize de güldü.. 2 gün önce fırtına derecesinde esen rüzgar yüzünden av ertesi güne bıraktık.dün akşamüstü babamla beraber demirköprünün yolunu tuttuk.her zaman bir malzemeyi unutan ben bu sefer fotoğraf makinesini unutmuştum. asıl hedef sudaktı ama 3 tane sazan oltasını da salladım suya.biz elimizde oltalar sudakla uğraşırken onlar hazır bekliyordu.parmak kadar sudakları suya iade ederken beklenen(asında beklenmeyen ) zil sesini duyduk.hoop güzel bi tane sazan o keyifle sudağa devam ettik ama boş.ufak tırtıklamalar sonuçsuzdu.sonra yine bir zil sesi. hoop yine bi sazan öbürünün biraz daha ufağı artık beklemeyelim dedik o saatten sonra.kalmayı planlamamıştık zaten.toparanıp eve döndük.balıkları ancak evde fotoğraflayabildim. biri 45 diğeri 40 cm. geldi..
şimdilik bu kadar.bakalım fırsat olursa yine tutabilecek miyiz??
daha bolları büyükleri size rastgelsin..iyi günler..
ege senden çoook ama çook uzun zamandır rapor gelmiyodu bak şimdi anladım sen arada balığa gidiyon ama boş dönüyosun bunun içinde rapor yazmıyosun demekki şimdi sana kızdım eskişehirdesin arap abinlere takıl biraz .okey tebrik ederim seni ve babanı güzel balıkçılık yapmışsınız .bu kadar resimle bırakma ortamı senden her zaman rapor bekliyoruz saygı ve sevgilerimle