30-11-2008, 21:43
sabah 9.00 vapuru ile eminönüne geçtim..sabah erken saatlerde çok güzel balık yapmış kovalrda güzel balık vardı,bir tanede lüfer gördüm...yer olmadığı için köprüye geçtim..köprüdede yer yoktu..ta karaköye kadar gittim tıklım tıklım dolu..geri döndüm eminönü tarafı köprünün başından 10mm ye 8 mm çapariyi indirdim..10 lu sekizli yemlik kıraça aldım..sonra eminönüneiskeleye tekrar indim..2 kişinin arasına ilştim..birkaç kişde toparlanıp gitti öğle saatleri..tabi bu arda attım takımı suya ama ne gelen var nede giden...sıkıldım bu arada..izmarit baya güzel çıkıyordu..bende heyacan olsun diye izmarit takımı yapıp istavrit etiyle attım bi kaç parça da izmarit aldım...sağ tarafımdaki sarıkanatı çekince hemen takım değiştirildi..saat 15.30 ciavarı başladı..bir gelip bir gitti balık..hava tam kararana kadar balık yaptı ve kesti..bu arada erol abi(fotokopici de)yanımdaydı oda bir meyhane lüferi 3 sarıkanat aldı..balık kesince toparlandık döndük..saat 19 .00gibi..köprüde balıkçı bir arkadaşımızın kovasında sivri burun karagözlerden gördüm 10-15 adet..ama izmarit kadar..daha önce oralarda hiç görmemiştim..bu balık baya bir çoğalmış..bu şekilde zayii edilmezse 1-2 sene sonra çok güzel karagözler alınabilir..herkese saygılar..rastgele..