Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaziçi'nin Sarıkanatları-14 (Rapalayla Av)
Merhaba arkadaşlar,
Bu sabah Boğaziçi'nin çinekoplarını tekrar yoklamak için 06.45'de boğazdaydım. İlk olarak 8 cm. sardalya taklidi Yo-zuri Tobimaru'yu takarak atıp çekmeye başladım. Hava karanlık iken 2 tane kaba çinekop Tobimaru'ya hayır demedi. Daha sonra Tobimaru'nun dalan tip olması nedeniyle nasıl olduğunu anlamadan dipteki bir ilişkene taktım ve kurtaramadım. Sad
Geçen günkü emektar pin's minnowu takarak devam ettim. Birkaç parça sarıkanat daha aldım. Daha sonra Nihat ve Harun Bey'de ava katıldı. Bugün balık evvelki günlere nazaran seyrekti. Rapalayı zar zor yedirdik.. Öğlen 14.00 gibi bukadar yeter diyip toplanmaya başladım. Kovamda 15 sarıkanat-çinekop 1 çingene palamutu vardı.
Takım:
Shimano PA Spin Power makine
Lineaeffe Extreme Cast kamış
150 gr. kurşun
Yo-zuri 7 cm. Pin's Minnow mavi rapala
Yo-zuri 8 cm. Tobimaru Sardalya taklidi rapala
Yo-zuri 5 cm. Pin's Minnow mavi rapala

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
valla daha ne olsun ...tebrıkler afiyet olsunn Smile
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
birol maşallah,süper avlar veriyor,bu boğaz bizede lazım yav Smilebereketli olsun,resimlerde süper ellerine sağlık,afiyetler olsun,
bu arada takılan rapala için üzüldüm,şansın bol olsun,rastgele.paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
birol ab eline emeğine sağlık çok süper bir av olmuş efiyet olsunSeerf
Bul
bereketli olsun birol benim şansızlığım daha senin yanına gelip ilk atışta bedeni kopartmamla başladı allahtan takım gitmedi makinedeki mandalda ince bir kesik oluşmuş oraya takılıp sıkışmış ben sararken agırlaşınca önce balık sandım sonra dibe takıldı sandım derken çaatt diye koptu ama allahtan takılı kaldı gitmedi takım.
babamda rahat çalışsın diye birde arabadan malzeme alıp koymak için müzenin önüne gittik orada babam çapariyle ben rapalayla çalıştık rapalaya 1 çinekop geldi babamın çapariye yaprak üstü çinekop altı yani çinekop sayılır 15 balık geldi 3 kg kadarda istvrit tuttuk saat 10:15 gibi oradan ayrıldık babam eve ben işe geldim.
babamın arabayla geldigimizden fotograf makinem yanımda değildi benim arabada kalmış resim çekemedim ona üzüldüm büyük ihtimallede eve gittigimde balıkların büyük bir çogunlugu yenmiş olacaktır Gulumse
emirgan çok güzel ama benim şansızlıgımmı desem acemiligimmi desem çok ters gitti balıgın çogunu babam tuttu ben takım yaptım o tuttu Gulumse
sana afiyet olsun boğaziçinin sarıkanatları serinde ufakda olsa rol almaya başladım bende fotograf makinesini taşımaya başlıyacagım akşamdan hazırda olsun çıraktan boğaziçi balıkları 1 diye başlarım artık.Smile
bu arada bendeki oyster kamış anormal agırmış ozan bir kamış daha almıştı bana onu babama vermiştim onu kullanmaya başladım (oda lineaeffe de hangi modeli aklımda değil bakar yazarım daha sonra) bendeki okuma makine ile birlikte çok rahat geldi bana,birde 40 numaradan 4 metrelik uca ek yaptım rahat rahat abanabiliyorum bayada iyi gidiyor uzağa atıyorum artık.
hava güzel olursa yarın sabah devam inşallahWinkSeerf
Bul
Birol tek kelimeyle harikasın yaa, bereketli olsun..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun birol benim şansızlığım daha senin yanına gelip ilk atışta bedeni kopartmamla başladı allahtan takım gitmedi makinedeki mandalda ince bir kesik oluşmuş oraya takılıp sıkışmış ben sararken agırlaşınca önce balık sandım sonra dibe takıldı sandım derken çaatt diye koptu ama allahtan takılı kaldı gitmedi takım.
babamda rahat çalışsın diye birde arabadan malzeme alıp koymak için müzenin önüne gittik orada babam çapariyle ben rapalayla çalıştık rapalaya 1 çinekop geldi babamın çapariye yaprak üstü çinekop altı yani çinekop sayılır 15 balık geldi 3 kg kadarda istvrit tuttuk saat 10:15 gibi oradan ayrıldık babam eve ben işe geldim.
babamın arabayla geldigimizden fotograf makinem yanımda değildi benim arabada kalmış resim çekemedim ona üzüldüm büyük ihtimallede eve gittigimde balıkların büyük bir çogunlugu yenmiş olacaktır Gulumse
emirgan çok güzel ama benim şansızlıgımmı desem acemiligimmi desem çok ters gitti balıgın çogunu babam tuttu ben takım yaptım o tuttu Gulumse
sana afiyet olsun boğaziçinin sarıkanatları serinde ufakda olsa rol almaya başladım bende fotograf makinesini taşımaya başlıyacagım akşamdan hazırda olsun çıraktan boğaziçi balıkları 1 diye başlarım artık.Smile
bu arada bendeki oyster kamış anormal agırmış ozan bir kamış daha almıştı bana onu babama vermiştim onu kullanmaya başladım (oda lineaeffe de hangi modeli aklımda değil bakar yazarım daha sonra) bendeki okuma makine ile birlikte çok rahat geldi bana,birde 40 numaradan 4 metrelik uca ek yaptım rahat rahat abanabiliyorum bayada iyi gidiyor uzağa atıyorum artık.
hava güzel olursa yarın sabah devam inşallahWinkSeerf

Evet biraz şanssız başladın sabah. allahtan kopunca hemen yakaladın misinayıSmile bende dibe taktım yine 1 fire verdim en güzel rapalamı.
Aslında sana lineaeffe extreme casti i öneririm. Hafifliğine hayran kalırsın. ayrıca makinenin kılavuzunda sorun varsa tamir ettir. canını sıkar yine.
yarın ben gelemiyecem. sana rastgele.
ama kafamda yemli bir gece avı var. çamlıbahçede. gündüz istavrit tutup gece 11 e kadar denemek istiyorum. müsait günün olursa ayarla yapalım böyle bişey önümüzdeki haftaiçi.
Bul
blue_zaire yazdı:valla daha ne olsun ...tebrıkler afiyet olsunn Smile
Teşekkürler. Sİzede rastgelsin.
ANTALYALI07 yazdı:birol maşallah,süper avlar veriyor,bu boğaz bizede lazım yav Smilebereketli olsun,resimlerde süper ellerine sağlık,afiyetler olsun,
bu arada takılan rapala için üzüldüm,şansın bol olsun,rastgele.paylaşım için teşekkürler.
Valla Aytekin imkanın olsa atla gel diyeecem ama uzaktasın birazSmile Teşekkürler.
balıkcı uğur yazdı:birol ab eline emeğine sağlık çok süper bir av olmuş efiyet olsunSeerf
Sağol Uğur. Rastgele.
Uzun_ahmet yazdı:Birol tek kelimeyle harikasın yaa, bereketli olsun..AlkisAlkis
Teşekkürler Ahmet Bey. Gulumse
Bul
önümüzdeki hafta içi zaten sabah ben açıp akşam erken çıkıyorum yani 4 ten sonra boşum olabilir konuşur yaparız bi gece avı.
kılavuz sorunlu birde babamın kamıştaki makinede sorunlu onları acil göstermem lazım.
babamın kamış lineaeffe de gerisi ne bilmiyorum ona bakarım ama hafifliği,esnekliği kullanımına daha hakimim oyster ı elime almak istemedim bugün.
babamıda sardı bu iş emeklilikte iyi geldi canı sıkılıyor kışın şimdi bi kamış makine daha lazım olabilir bakalım babam biraz daha kaparsa hastalıgı alırız bi takım.
yazın işi iyi ereglide levrek lüfer tutuyorda kışın sıkılıyordu vakit geçirir arada sırada artık.
Bul
birolum yine almışsın yemekliği bereketli ve afiyet olsun Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaziçi'nin son lüfergilleri 03.06.2013 FuRkAn * 15 2,759 06-06-2013, 21:35
Son Yorum: bahriyeli
  07.02.2013 boğaziçi BALIK and OZAN 24 3,484 11-02-2013, 19:04
Son Yorum: SpinAvcısı
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 4 / 27.12.2012 ® FuRkAn * 12 2,652 30-12-2012, 02:45
Son Yorum: xfisher
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 2 / 22.11.2012 ® FuRkAn * 9 2,109 24-11-2012, 13:35
Son Yorum: tahsinmersin
  24/25 ekim Bayram LÜFER ve SARIKANATLARI MaVrUşGiL 23 4,435 01-11-2012, 15:27
Son Yorum: monawar
  Boğaziçi'nin nazlı palamutları 16.10.2012 ® FuRkAn * 19 2,860 18-10-2012, 15:39
Son Yorum: FuRkAn *
  Boğaziçi'nin lüfer ve çinekopları ® FuRkAn * 28 4,139 14-11-2011, 18:45
Son Yorum: OZGUR__C
  28.12.2010 Boğaziçi'nin dev sarıkanatları ve çinekopları ® FuRkAn * 31 7,018 11-01-2011, 01:07
Son Yorum: Can ARSLAN
  Boğaziçi'nde çinekop avım 09.11.2010 ® FuRkAn * 28 6,346 22-11-2010, 10:43
Son Yorum: FuRkAn *
  Boğaziçi'nin Mırmırları balıkoltası 48 7,127 26-09-2009, 22:57
Son Yorum: tatar77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi