02-01-2009, 13:57
yenı yılın sabahında dayabamayıp galatanın yolunu tuttum ve saat 8 de oradaydım o da ne tıklım tıklım karakoy iskelesine bakan tarafta 1 kişilik yer zor buldum çinekop cok seyrekti sabah satlerinde çapari yapmaya başladı bende çapari yaptım istavrit aldım iyice ama aklım çinekopdaydı yemli attım yıne bek le bekle yok ara sıra sıkıldıkca çapariye dönüyordum yıne de eğlenceli ve ıyı bi gün oldu sabah benden yarım saat sonra arkadaş geldi yanıma araya sıkıştırdım onuda ben akşam 18 15 de evin yolunu tuttum aradığım yoktu çinekop bi türlü gelmiyordu denemediğim taktık kalmadı ben çıktım yarım saat sonra acayıp çinekop yapmış arkadaş sabah işe gelince anlattı cok çinekop almış yem takmaya yetiştirememiş yanı o şekil ama ben alamadım 5 tane almıştım toplam olsun varsın zevkimi almıştım yınede
YER:eminönü galata koprüsü karakoy iskelsine bakan yer
takım 10-12 çapari pembe yeşil tuy sımlı
takım iki kostekli mantarlı sip oltası
unutmadan tarif ettiğim yerin ne en başı verimli nede kuleye doğru sonu en verimli yeri tam ortası uzun takıplerim sonucu karara vardım
YER:eminönü galata koprüsü karakoy iskelsine bakan yer
takım 10-12 çapari pembe yeşil tuy sımlı
takım iki kostekli mantarlı sip oltası
unutmadan tarif ettiğim yerin ne en başı verimli nede kuleye doğru sonu en verimli yeri tam ortası uzun takıplerim sonucu karara vardım
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
İST/ALİBEYKÖY
1969