Yorumları: 3,396
Konuları: 133
araphüso26 yazdı:ulaşım zor olmasına rağmen piknik için masa bile koymuşlar.. köylülerden merkep kiralayın sayın abim en azından yük taşımassınız..eskiden babamlar balığa giderken köylülerden kiralar öyle inerlerdi gökçekaya barajına harika yerler abi imreniyorum sizlere
Hüseyin...
Herhalde yanlış anladın.O resimdeki kamp yerine ulaşımda bir sorun yok.Oradan av bölgesine ulaşmada sorun var.
Tüm Arkadaşlarım balığa çıkarken o gün kendi ihtiyacı olan herşeyi yanına alır ve bir program dahilinde herkes başka tarafa gider.Dereye girdikten sonra artık ne merkep ne de başka bir taşıma aracı kullanma şansı yoktur.Akşam çıkana kadar herkes yükünü taşımak zorundadır.
Ve bir atasözü....
Eşeğe semeri ağır gelmez...
Sevgiler...
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
aygroup yazdı:Sevgili Yalçın...
Bende beş yaş küçüksün...Benim senden fazlalık olarak ancak kilolarım olabilir..
Yani demek istediğim ben yapıyorsam sen daha rahat yaparsın..Kovalayamam falan duymamış olayım...
Aşçılığı kimseye bırakmayacağımı herhalde tahmin edersin..Veya almak istiyorsan foruma gönder de hakedip etmediğine karar verelim..Şöförümüz de olduğuna göre sana şu anda boş kadro olarak bekçilik kaldı...
Şaka tabii...Tüm Arkadaşlarımızın başımızın üstünde her zaman yeri var...
Sevgiler...
Abicim ne güzel bağlamışsın olayı.
Dediklerinin hepsi doğru .Bende kalp sorunu var.
Yüz metreden fazla yürüyemem.
Onun için geri hizmet talebinde bulundum.
O da tatlı su avcılığı için.Buralarda kardeşler sağolsun düzenledikleri orglarla bizi oyalıyorlar.Keyfimizi yerine getiriyorlar.
Bekçilikte fena sayılmaz öyle bir ortamda.Yeterki gönüller bir olsun.
Keşke müsait olsakta sizleri ziyaret edebilsek.Sağlıklar.
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
yycolak yazdı:Abicim ne güzel bağlamışsın olayı.
Dediklerinin hepsi doğru .Bende kalp sorunu var.
Yüz metreden fazla yürüyemem.
Onun için geri hizmet talebinde bulundum.
O da tatlı su avcılığı için.Buralarda kardeşler sağolsun düzenledikleri orglarla bizi oyalıyorlar.Keyfimizi yerine getiriyorlar.
Bekçilikte fena sayılmaz öyle bir ortamda.Yeterki gönüller bir olsun.
Keşke müsait olsakta sizleri ziyaret edebilsek.Sağlıklar.
Yalçın Kardeşim...
Kalp sorunu pek önem vermememiz gereken bir sorundur.Her türlü hastalık üzerinde durulunca daha etkili olmaktadır.Prensip olarak öğrenip unutmakta fayda vardır.
Ayrıca Alabalığın daha keşfedilmemiş ve hiç bir zaman keşfedilmeyecek binbir türlü şifa özellikleri olduğunu da unutmamak gerek..
Geri hizmet tabiri bizde kullanılmaz...Demiştim...Şöför olmasa biz bu kadar zevkli av yapamayız...Her hizmet en öndedir bizim için...
Siz ve tüm arkadaşların her zaman ve her şartta başımızın üstünde yeri vardır..
Sevgiler....