Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artik 3 sirti
Tebrikler Faruk.Sezona iyi başladın.Üçü bir arada hemde.Daha iyilerine inşallah.Rastgele Alkis
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Lakerda yazdı:Üç sırtı, dört sırtı,beş.. derken konu tüm arkadaşların deneyimlerini paylaştığı eğitici ve ayrıca arkadaşların ilave esprileriyle gayet eğlenceli bir hale gelmiş,son günlerde fazla online olamamam nedeniyle konuyu geç izledim.İyiki kaçırmamışım.Teşekkürler Faruk kaptan..
Bereketli olsun..Seerf
tesekkurler Mehmet abi...3 sirti ile kismet ise yarinda bir avim olacak...hava musade ederse...simdilik tahminler guzel gozukuyor..
sizlerede bol balikli avlar dilerim
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Faruk.Sezona iyi başladın.Üçü bir arada hemde.Daha iyilerine inşallah.Rastgele Alkis
tesekkurler Hocam...
sizlerede bol balikli avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Yine çipura demişsin be abi.Yakışlaştı bayağı.Az sonra diyorlarya.Yakında bütün nikler,avatarlar,profiller,her şey çipura olacak inşallah.Sezon açılıyor.Nerede çipura orada Yalçın he he he he he . . . Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:Yine çipura demişsin be abi.Yakışlaştı bayağı.Az sonra diyorlarya.Yakında bütün nikler,avatarlar,profiller,her şey çipura olacak inşallah.Sezon açılıyor.Nerede çipura orada Yalçın he he he he he . . . Siyirdim
abi olmadı İzmir de su ürünlerinden mezun bir arkadaş vardı, evde iken çiftlikten bol bol getirirdi bize çipuraları , çaktırmadan deniz kenarında onlarla poz veririrz ,sen söyle ben hemen 5-10 kilo sipariş verirrimSiyirdimdeniz çipurasına benzesin diyede bişiler yaparız artık makyaj hileleriyle Happy
Bul
yycolak yazdı:Yine çipura demişsin be abi.Yakışlaştı bayağı.Az sonra diyorlarya.Yakında bütün nikler,avatarlar,profiller,her şey çipura olacak inşallah.Sezon açılıyor.Nerede çipura orada Yalçın he he he he he . . . Siyirdim
insallah Yalcin..
cani-gonulden destekler....
her sey gonlunce olsun...
artik bu hasret bitsin diyorum..Affet
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:insallah Yalcin..
cani-gonulden destekler....
her sey gonlunce olsun...
artik bu hasret bitsin diyorum..Affet

Allah razı olsun Kardeşim.Ağzın bal yesin.Alkis
Bul
ama Yalçın abi biz de 3 mesaj önce süper öneri sunduk , bi kaşık balda bize yok mu Happy
Bul
realdeath yazdı:abi olmadı İzmir de su ürünlerinden mezun bir arkadaş vardı, evde iken çiftlikten bol bol getirirdi bize çipuraları , çaktırmadan deniz kenarında onlarla poz veririrz ,sen söyle ben hemen 5-10 kilo sipariş verirrimSiyirdimdeniz çipurasına benzesin diyede bişiler yaparız artık makyaj hileleriyle Happy

realdeath yazdı:ama Yalçın abi biz de 3 mesaj önce süper öneri sunduk , bi kaşık balda bize yok mu Happy

Yok abi ben kendim tutacağım.Çare yok seninki kolay yol.Gecen sene Yalovaya gittiğinde oradaki arkadaşlarda hemen tutuşturdular elime çipuraları çektiler fotoları ama sadece eğlendik biraz.Ben bunu bayağı hırs yaptım.Ama sezon geliyor.Bu sene çok umutluyum.Siyirdim
Bul
inşallah abi, büyük ihtimalle bu yaz İzmire org,olsun olmasın geleceğim, şaka maka 5 yıl oldu gelmeyeli oralara,valla Karabağlar ve Kısıkköyü bile özledim..(köle gibi oralarda çalıştığım halde yaniSiyirdim) çıkarız tutarız çipurayıda gronyozudaHappy
Bul
realdeath yazdı:inşallah abi, büyük ihtimalle bu yaz İzmire org,olsun olmasın geleceğim, şaka maka 5 yıl oldu gelmeyeli oralara,valla Karabağlar ve Kısıkköyü bile özledim..(köle gibi oralarda çalıştığım halde yaniSiyirdim) çıkarız tutarız çipurayıda gronyozudaHappy

Organizasyona gerek yok Ömercim.Sen İzmire gel anında yaparız organizasyonu.76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,573 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,598 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,241 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,861 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,618 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 13,981 28-09-2011, 23:42
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,599 26-04-2011, 21:10
Son Yorum: Albatros-gr
  Bugünü sırtı avı orhanekmekci 55 11,459 19-04-2011, 07:55