Yorumları: 2
Konuları: 1
herkese iyi günler
Güzel lüferler almaya başladık dün balık bir boyda büyük gelince gayet tatlandı fakat zargana problemi var ne kadar yakalasakta livar kapasitesi az olduğu için av hep yarıda kesiliyor hakkaten denemiş keyif almış rapala tavisyeniz varsa şiddetle bekliyorum..
Ayrıca bu sene bi garip yapıcağı saatte yem yemiyor bi tavsiyesi olan varmı akşam üstü çok nazlı oluyor canlı zarganaya ne yapmalı ??
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
arkadaşım öncelikle kullanıcı kp den isim yaş meslek şehir bilgilerini düzenlersen sana nasıl hitap edecegimizi bilir nerede olduguna göre cevapları daha kolay verebiliriz.
ben en çok lüferi yozuri 9cm cristal minnow la aldım ama bu 1 ay önceydi balık şimdi canlandı rapalaya ancak çok bol olursa gelir daha çok canlıya gelir.
bende dikkat ettim bu sene canlıya balık daha nazlı ve gelsede kancalara ellemeden zarganayı parçalayıp gidiyor bence sebebi balık aç degil oynuyor oltayla çok istavrit var aç kalmıyor kalsa hayatta kaçmaz atlar oldugu gibi almaya çalışır zarganayı
livar deliklerine hortum takarak suyu tazelemen lazım ve lüferleri livara atmaman lazım buna ragmen zarganalar ölüyorsa fleto yapman lazım ama kafadan kuyruga kadar fleto yapman lazım zarganaların kuyrukları çift kattır o kadar ince gözüksede kafadan fletoya başladınmı kuyrukta bırakma kuyruguda böl ve uzun oltada parmagınla devamlı salla oltayı canlı gibi iş yapar ama çok iyi takman lazım fleto dönmemeli
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Rapalayı denemeden tavsiye veremem
Yorumları: 2
Konuları: 1
evet nihat abi katılıyorum balık yemle cok fazla oynuyor fleto taktım ona hiç vuruş alamadım balık yapan saatler cok anormal öğlen balık yapıyor akşam ve sabah hiç bişey yapmıyor peki yozuri 9cm cristal minnow un hangi modeli abi ? bide hiç denemedim ama fransiz kaşıkla hiç balık aldın mı ??