Yorumları: 2,342
Konuları: 160
ALİ yazdı:hüseyin bedenleeri test yaparken aldığımız misinanı iki ucuna birer düğüm atar gereriz. ve var gücle çekilir o düğümden patlarsa o misina alınmaz. zaten bu işin testleri düğümle yapılıyor ve düğümden patlamış. normaldir. fayda zarar analizi yaparsak bence iyi bir beden pahalı ama bir balık fiyatı bıle değil....
onun için kaliteli sağlam beden kullanmalıyız diye düşünüyorum
sevgiler
Bir de onu deneriz. Zaten çok gam yapan bir misina. Eski krokodiller bile bunun kadar gam yapmıyordu.
Yorumları: 4
Konuları: 0
Boğaziçi yazdı:Can ARSLAN yazdı:kaçan balık üzücü..
balıklar çok güzel, dün telli baba tarafında 3 saat kadar uğraşıp tek istavrit alamadık..
maşallah sizinki iyi av
Dediğim gibi 15-20 gündür istavrit kesinlikle çapariye atlamıyor. Olsa bile balık yemiyor. İstavrit bile canlı yem istiyor. Tuttuğum istavritlerden iğne balığı ve karides falan çıkıyor.
Sadece gece ışık ile kuyrukaltı yaparak tek tek topluyabiliyoruz (kuyrukaltı da canlı yem görüntüsünde çünkü).
bilgilere teşekkürler
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hüseyin o gelincikler biraz ufak olursa levrege çok iyi yem olur bereketli olsun afiyet olsun rastgele
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
hüseyin bereketli av yapmışsın tebrikler afiyet olsun...
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Hüseyin takibe devam bir akşam atçek balığa denk gelecen ama o zamanda yem olmaz akıntı ve derinlik olması çok güzel 11 mt diyorsun bizim buralarda yosun ve ilişken olmayacaktı bak sen o zaman gece gündüz sırtı yapardım boğazın bu güzellikleri var yosunu unutuyorsun
Harun yazdı:Hüseyin takibe devam bir akşam atçek balığa denk gelecen ama o zamanda yem olmaz akıntı ve derinlik olması çok güzel 11 mt diyorsun bizim buralarda yosun ve ilişken olmayacaktı bak sen o zaman gece gündüz sırtı yapardım boğazın bu güzellikleri var yosunu unutuyorsun
Abi lüfer olsa eşek istavritlerinin sırtı suyun üzerinde oluyor. Onları toplaması çok kolay.
Dün olta attığım yer 16 kulaç falan. Balık hep 10-11 kulaçta oluyor. Dediğim gibi bu zamanda oradan zoka ile indir bindir yapmamız lazım. Zokaya yarım istavriti takıyorsun. Eğer gırgır falan gelmezse. Olta 10 kulaca indimi hemen çeker kolunu.
Dün bir kere oldu. Ondada suyun üstüne çekerken boşaldı. Heralde zokayı kesti dedim ama bir baktım Asso beden patlamış.
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Bereketli olsun Hüseyin yine güzel av yapmışsın. Kaçan balığa üzüldüm ama illa oluyor işte. Umarım misliyle geri alırsın

))
GURHAN yazdı:Bereketli olsun Hüseyin yine güzel av yapmışsın. Kaçan balığa üzüldüm ama illa oluyor işte. Umarım misliyle geri alırsın
))
Teşekkürler bu yağmurlarla balık bolllaşırsa inşallah telafi ederiz. Esasında yağmur geçti baya da soğuk var bu gece Lüferi denemek lazım.

)