Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
balıkoltası yazdı:Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. Maalesef yıllardır avlandığım ve denize girdiğim yer artık yok. Daha kuzeye gidip avlanacak yerde yok. Kıyı balıkçılığının tadı kalmadı gibi görünüyor artık.
bugün içimden bunu geçirdim daha ileride neresi olabilir diye düşündüm istersen birgün kararlaştıralım gel gidip araştıralım birol.
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
LeVrEkCi yazdı:bugün içimden bunu geçirdim daha ileride neresi olabilir diye düşündüm istersen birgün kararlaştıralım gel gidip araştıralım birol.
Daha ileride otobüslede ulaşılıp olta atılabilecek pek yer yok maalesef Nihat. Kavaktan sonrası ise zaten askeriyenin. Fenerde ise beton blokları öyle bir yerleştirmişlerki olta atmanın imkanı bile yok. Ayrıca çok uzak.
bir yer var fakat orası sorunlu biraz. benim mekan gibi rahat yer bulmak çok zor görünüyor.
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Çok üzüldüm Birol. Malesef betonlaşmayı, dolgu yapmayı büyüme zannediyoruz. Gün gectikce kücüldüğümüzün, cevremize ördüğümüz kozaya hapsoldugumuzun farkına ne zaman varacagımızı merak edıyorum...
><((((º> ------------------------------------------- <º))))><
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
Ne mutlu iyilerden olanlara
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
GURHAN yazdı:Çok üzüldüm Birol. Malesef betonlaşmayı, dolgu yapmayı büyüme zannediyoruz. Gün gectikce kücüldüğümüzün, cevremize ördüğümüz kozaya hapsoldugumuzun farkına ne zaman varacagımızı merak edıyorum...
><((((º> ------------------------------------------- <º))))><
Gürhan öyle bir zihniyet ki tüm boğazı beton kazıklı yollarla, marmara sahillerinin heryerinede kayalar dökerek acayip bir görüntüye sokuyorlar. yeşillik yerleri süratle yok ediyorlar. . işte görüyorsun istanbulun son kalan yeşillik kıyılarınıda yok ediyorlar. bakalım ne olacak sonumuz
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Allah hepimize akıl fikir versin Birol. Denecek cok şey var ama başlayınca duramam diye devam etmiyorum.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
Ne mutlu iyilerden olanlara