10-09-2009, 01:39
tebrikler güzel av olmuş
çorum iskilip ambarcı köyünde kızılırmakta balık avı
|
10-09-2009, 01:39
tebrikler güzel av olmuş
04-06-2010, 15:55
bucalıfikret yazdı:uğurcum ne oldu tuzlama deri merak içinde bıraktın bizleri...fikret abi deriyi kokuttuk aslında kokmadıda hoşuma gitmedi biçimi ama çok değerliymiş keşke daha özen gösterseydim darısı bu seneye inşallah ![]()
04-06-2010, 15:56
Avcı Altan yazdı:maşallah kimbilir ne güzel eğlenmişsinizdir. bu arada yayın balığının deisi ney oldu acabayayının derisini kurutmayı beceremedik abicim yaw darısı bu seneye inşallah ![]()
04-06-2010, 18:53
Lakerda yazdı:Uğur 10 aydır nerelerdesin ?mehmed abi bi aralara boş zamanım oldu siteye gireyim dedim site açılmadı sorun vardı sanırım daha sonraki zamanlardada ben giremedim daha doğrusu doğru düzgün pc başına oturmadım bile daha pc başına doğru düzgün bu sıralar geçiyom ama en yakın zamnada telafi edecem ![]()
04-06-2010, 21:29
Hadi bakalım raporlarını görelim,önce derslerin tabiki.Karneni burada göreceğiz bak.Sakın kırık gelmesin yoksa nick'in Balıkçı Uğur'u değiştireceğim.
![]()
05-06-2010, 19:28
Lakerda yazdı:Hadi bakalım raporlarını görelim,önce derslerin tabiki.Karneni burada göreceğiz bak.Sakın kırık gelmesin yoksa nick'in Balıkçı Uğur'u değiştireceğim.tamam mehmet abi sen merak etme ![]()
08-06-2010, 13:01
uğur cuğum bende senin yaşındayken boyum kadar yayınlarla boğuşarak sudan çıkarırdım yeşil ırmakta çarşambanın ortasından akar denize döküldüğü yere kadar uzanırdık şimdi ise denizde izmarit istavrit göletlerde israil sazanı nerde o eski tatlı su lezzetli balıkları yanlış avlayanlar kuruttular her yeri başarıların devamını dilerim
08-06-2010, 13:31
Vay Uğurcum nasılsın koçum.Nerelerdeydin.
Bundan sonra buraları boş bırakmazsım umarım.Dersler nasıl,balıkçılık nasın,baban nasıl,soru çok başla anlatmaya bakalım... ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|