Yorumları: 3,396
Konuları: 133
kasap100 yazdı:Ahmet abi tahminlerinizin ötesinde bol balıkla dönmüşsünüz.Afiyet olsun.
Doğanın tüm güzellikleriyle birlikte dostlarla geçirilen av maceralarınızın bol olması dileklerimle, rastgele...

Teşekkürler Bahadır ...
Evet ...Randımanlı bir av olmuştu..Çok güzeldi...
Sevgiler...
murki yazdı:Alabalık avcılığının sanatı ve yoruculuğunu düşünürsek epey mücadele verilmiş. Balıklar bir harika doğaya ise söylenecek laf yok. Afiye olsun.
Rastgele.
Teşekkürler Murat...
Çok doğru demişsin..Elde edilen sonuca göre verilen mücadeleyi tahmin edebilirsin..Ama her şeye değer..
Selamlar...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Sevgili Ahmet bey,alabalığın güzelliğiyle cennet ülkemizin doğal güzellikleri bir arada yaşıyorsunuz ne mutlu sizlere

bereketli afiyet olsun
Bornova - izmir
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Ahmet abi, balıklar süper, resimler muhteşem görünüyor

teşekkürler.
thunderbolt yazdı:Ahmet Abi gerçekten çok güzel bir balık avlamışsınız . Av da verimli geçmiş, tebrikler 

Nasıl bir takım ve yem kullandığınızı merak ettim.Buralar merkeze çok uzak yerlere benziyor , sanırım bu balıkları Kazdağlarından başka bir yerde avlayamazsınız Çanakkale'de
.Çünkü suları en soğuk bölge orasıdır.Avlak tam olarak neresiydi ? Afiyet şeker olsun 
Nedim bey...
Sizin bölgeniz olduğundan dolayı çok iyi bilirsiniz ki Kaz dağları denilen alan çok büyük bir alandır.Zaten Çanakkalede başka o yükseklikte yer yoktur.Ben Çanakkale ismini verirken bunları bilerek yazdım.Lakin sadece kaz dağlarında Alabalık aramak için bir ömür yetmeyebilir.O bölgenin Alabalığı çok karakteristik özellikler taşır.Karadeniz bölgesindekilere benzemez.Bu özellikler de o balığı yakalanmaz hale getirir...
Biz yemli olta kullanmayız...Sadece döner kaşıklar ile avlanırız...Gittiğimiz her bölgedeki derelerin detaylı krokileri vardır.Hangi virajda suyun altında kovuk veya taş var biliriz ona göre avlanırız.
Gittiğimiz derenin ismi akan deredir..Bir kısım halk ta ,sulu dere diye tabir eder..Tarif etmeme olanak yoktur.Her sene çeşitli sebeplerle arazi özellikleri değişebileceği için GPS aletinde kayıtlı bilgilere göre gideriz.Nereye gideceksek arşivimizden o bölge bilgilerini alete aktarıp yola çıkarız.
Alabalığa ulaşmak ancak oldukça fazla emek vermekle mümkündür.Bu şekilde emek vererek ona ulaşanlar zaten en büyük koruyucusu olmaktadırlar.
Alabalık hakkında bulacağınız hazır bilgiler ile asla zevkli ve verimli bir av yapamazsınız.Mutlaka bu konuda fiili çalışma yapmanız gerekmektedir..Yazdıklarımı anlayışla karşılayacağınızı umuyorum
Saygılar...
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
yine güzel fotolar abi..ben sizin alabalık konusundaki hassasiyetinizi onları nasıl koruduğunuzu biliyorum...fakat ziyaretçi olan dostlar alabalıkların sayısını fazla bulabilir ..onun için 3 gün içinde kaç kişi av yaptığınızıda yazarsanız eleştirdiğimiz insanlara koz vermemiş oluruz gibi geldi affınıza sığınarak...sendeki bu alabalık hakkındaki bilgiler ansiklopedilerde bile yok

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Ahmet abi baliklarin guzel oldugu kadar ,baliklari tuttugunuz ortamda super...tebrik ederim-

afiyet olsun

rastgele
araphüso26 yazdı:yine güzel fotolar abi..ben sizin alabalık konusundaki hassasiyetinizi onları nasıl koruduğunuzu biliyorum...fakat ziyaretçi olan dostlar alabalıkların sayısını fazla bulabilir ..onun için 3 gün içinde kaç kişi av yaptığınızıda yazarsanız eleştirdiğimiz insanlara koz vermemiş oluruz gibi geldi affınıza sığınarak...sendeki bu alabalık hakkındaki bilgiler ansiklopedilerde bile yok

Tabii hüseyin ...Seve seve...
Bir de seni anlayabilsem hiç mesele kalmayacak..

Ben mesajımda 5 kişi ve bir kaç gün diyorum...Sen kaç kişi- 3 gün diyorsun...

3 günü kim dedi sana...
İşin aslı beş kişi 4 gün kalmaya gittik.Bir gün de uzattık..Tutulan balıkların toplamı gördüklerinizden fazla idi...Soğuk tutma sistemlerimiz olduğu için balıklar bir yerde toplanmakta..
Her seferinde özenle belirttiğim gibi yaptığımız avlarda sirkülere ilaveten bizim kendi koyduğumuz ve çok daha katı olan kurallara dahi uymaya azami dikkat ediyoruz.
Herhalde doyurucu bir cevap vermişimdir..
Sevgiler Hüsoma...
Yorumları: 913
Konuları: 30
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]