Anket Sinek Oltasi için Mezgit takımı göndersek mi ?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Yazık velete gönderelim......
18.75%
3 18.75%
Ne veleti koca sıpa göndermeyelim....
81.25%
13 81.25%
Toplam: 16 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22 temmuz ultra av raporu
LeVrEkCi yazdı:organizasyonlara gelip öğren diye sana telefonda msn de özel mesajlşarda yalvardığım günleri ben unutmadım karrrdeeşşiimmmm gelseydin öğrenseydin köstek nasıl bağlanır diye.ayrıca sitede videolar var ara bul.
sende sanal bir azim görüyorum ama ben bunu zaten hep görüyordum.sonuç hep aynı oldu.ben 40 yaşına gelmeni bekliyorum Siyirdim
hadi hayırlısı en azından yarım kg balık gördümya ölsemde gam yemem artık Hehe
şaka bir yana burhan baya bi azimli gördüm seni bu sefer olacakmı ne dersin.

Big Grin dövüyor mu seviyor mu anlamadım gitti Big Grin olacak olacak bak görürsün. bu h.sonu güzel bir av raporuyla tekrar karşınıza geçeceğim. ben tavuk göğsü yemden şaşmıyorum, çünkü kartal a ilk gittiğimizde 10 lu çapariye takmıştım tavuk göğsünü, 1 dakika geçmeden doluştular vallaha. yaz sonuna kadar mezgit devam eder Smile tek problemim bedene köstek bağlayamamak. daha önce çok denedim ama kanser etti beni.

sizden bişi istiyorum o zaman,

bana kaç numara iğne

kösteğin misinası

beden misinası

bana bunları yazar mısınız?

iğne siyah mı beyaz mı, düz mü çapraz mı ?

bunları yazarsanız bu hafta 10 tane takım yapayım kendime. pazar günü balık tutayım.
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Burhan naptın sen ya kedileri bile yakmışsın, balıkları nabardın kimbilir..Hehe

Takımını yapamayan balıkçı olmaz bence biraz uğraş..AlkisAlkis

olmuyor, olmuyor deniyorum olmuyor Smile
Bul
Resmen denizi kurutmuşsun...Bırakta biraz başkalarıda nasiplensin...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
armut piş , ağızıma düş . oldu Bobo
biraz uğraş derim benceSiyirdim
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Burhancım sen bu güne kadar nerelerdeydin?...
Siteye neşe getirdin.Alkis
Ama arkadaşlara katılıyorum.Olta yapmasını bilmeyen balıkçı olamaz...Rolleyes
Ya çaktırmadan hazır olta alacaksın.Yada kendin öğreneceksin.
O kadar üstatla aynı şehirdesin.Şansın çok yüksek.Hemen birinin peşine takıl.
Çok yakında sende uzman ol.Yoksa yolarsın saçını başını...Siyirdim
Bul
yalçın abi doğru söylemiş en yakınında ozan ve nihat gibi nice ustalar var yardımları boş çevirme derim yada hazır takım almaya devammSiyirdim
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
Burhan bir seyler istemenin de bir usul -kaidesi var yawSiyirdim,,sen rasmen tehdit ediyorsun..bu bir sey istemek icin yeni sistem mi?HappyBobo
rastgele
Bul
arkadaşlar buranı biraz tanıtayım önce sizlere:
burhan 2 metre boyunda sudan korkan dev bir bebektir,kendisi kumda otururken bile 200 metre açıktan geçen yunusları görüp beni arayıp yardım istemiştir(ben o sırada denizde balık tutuyorum ozanlarla)
burhan siteye üye olur neşe getirir adminlik yapmıştır tam herşey iyiyken kendine fazla güveni gelir kütt bi takla admilnlik gider hatta banlanır kendide giderSiyirdim
sonra gelir sevildiğini bilir ama değer bilmez gelir başka isimle yine tabii ilk mesajda belli eder burhan geldi dedirtir buyur deriz el üstünde tutarız hatta bu sefer vip bile olur ama yine kendine ve agabeylerine güveni gelir küüttt vip gider burhan gider.
sonra 3. kez bi sinek olarak gelir diğer isimler affedilir birleştirilir bu seferde ilk hatasını anket açarak yapar oktay abisi düzenler nihat seyreder bakalım ne zaman ne yapacak diye izler kardeşini.
yani tutarsızdır birkeresinde bile kendini sevdirmediği olmadı ama her seferindede banlanarak gitti siteden.siteden banlananlar arasında en sevilen isimdir Siyirdimhatta banlanmasını banlayan kişi bile istemez.
ben onun 40 yaşında olgunlaşacağını değer bileceğini istese burada ne imkanlar verilebileceğini göreceğini düşünüyorum bakalım bu sefer inşallah olacak ümidi ile seyirdeyim.
haa bu sefer bi değişiklik var ama bakın hakkını yememek lazım bu sefer olta yapıp balığa gidip hatta ve hatta rapor bile yazdı işte bu büyük bir ilerleme burhan adına.
bakacaz görecez bakalım Gulumse
Bul
Albatros-gr yazdı:Burhan bir seyler istemenin de bir usul -kaidesi var yawSiyirdim,,sen rasmen tehdit ediyorsun..bu bir sey istemek icin yeni sistem mi?HappyBobo
rastgele
yok abi bebekler nasıl ister oda öyle onu 2 metrelik bebek olarak gör o zaman normal karşılarsın.Siyirdim
Bul
yazdığı raporu okurmusunuz:
----------------------------------
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=5208 linki burada lütfen okuyun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11-15 temmuz 2016 levrek avlarım LeVrEkCi 25 3,470 16-08-2016, 00:38
Son Yorum: nurideniz34
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,925 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,936 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 6,214 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 7,256 22-07-2012, 01:24
Son Yorum: araphüso26
  22-23 temmuz 2011 gece kolyoz avı ANTALYALI07 28 6,835 19-06-2012, 17:12
Son Yorum: ANTALYALI07
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,767 23-08-2011, 13:02
Son Yorum: nihatkr
  İlk Raporum 26 Temmuz 2011 OZGUR__C 41 5,852 08-08-2011, 17:23