Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Greek Team denizin ortasında buluşuyorlar
LeVrEkCi yazdı:ayın avcısında tüm takımı kapıştırmakta ne zevkli olur diye düşündüm aslında GulumseSiyirdim
bereketli olsun ahmet abi rastgele Alkis
cok parlak fikirSeerf
ben bir genc elemanlar ile konusayim
fakat Hakan-Serkan..nasil koyacak avlarini..ayri-ayri herhalde
Bul
abi avlarınızda ekibinizde çok güzel, maşallah..tebrik ederim
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
eşref sürek yazdı:Ahmet reis mercanlarında karagözlerinde göz kamaştırıyor tebrikler bu güzel avlarının devamını dilerim allah greek teamin muhabbetini bozmasın rastgele
Teşekkürler Eşref kaptan , sanada rastgele 76
naxos 5 yazdı:ahmet abi, o gün herşey çok güzeldi. karagözler, mercanlar... harika!
Evet Hakan , inşallah devamı olur 76
Bul
Albatros-gr yazdı:tebrikler arkadas Alkis..baliklar cok guzel afiyet olsun...Seerf
tam mera guzel balik vermeye basladi...havalar sogudu....Snifsinf
hic olmazsa meraya, daha bir -kac ziyaret daha yapabilseydikAffet...iyi olurdu
insallah havalar yine duzelir de...yine av yapariz merada..
rastgele
Teşekkürler arkadaş, inşallah devamını tekrarlarız Affet sanada rastgele 76
LeVrEkCi yazdı:ayın avcısında tüm takımı kapıştırmakta ne zevkli olur diye düşündüm aslında GulumseSiyirdim
bereketli olsun ahmet abi rastgele Alkis
Teşekkürler Nihat , iyi düşünmüşsün neden olmasın ? sanada rastgele 76
Bul
Maşallah , çok güzel bereketli bir av olmuş, balıklarda pırıl pırıl , her zaman dediğim gibi Greek Team bu konuda hep en iyilerinden , emeklerinize sağlık tebrik ederim...
AlkisAlkis
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
tebrikler arkadaşlar elinize sağlık çeşitleri almışsınız afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruğun mercan avlağı oldukca bereketliymiş Greek Teamı başta mercan olmak üzere çeşiti bol av vermiş.Avın yanında muhabbetinizde iyi gitmişdirAlkissenin yakaladığın balıklarında maşallahı varmış Ahmet.Bereketli afiyet olsunSeerf
Teşekkürler Orhan kaptanım , o merayı Faruk arkadaşlan beraber keşfettik , hatta ilk seferinde nerdese kg limitini aşmıştık Bobo sanada rastgele 76
Bul
Can ARSLAN yazdı:abi avlarınızda ekibinizde çok güzel, maşallah..tebrik ederim
Teşekkürler Can , rastgele 76
Bul
Ahmet Kaptan ne zaman sizden konu açılsa inanın beni merak sarıyor. Sizlere bravo çok iyi avlar çıkarıp bizlerle paylaşıyorsunuz. Bakalım yeni avlarınızda neler gelicek. Bekliyoruz.
Bul
Ahmet Abi harika av yapmışsınız Alkis Grek Team'in avlarını çok seviyorum.Afiyetler olsun Seerf

Lüfere olan özleminizi emin olun çok iyi anlıyoruz.Ama lüferlerde bir gariplik var bu sene.Mesela geçen senelerde en çok av veren yerlerden birisi bizim bu Kilitbahir Kalesi'nin hemen önüydü.Ama bu sene orada sinek bile avlanamıyor . Yani lüfer tam kıyılamadı.İstanbul bu konuda bize göre biraz daha şanslı , çünkü kanalların kıyıya yakın olduğu burun bayağı var.Bizim burada atık ve kolay yem bulunan tek yer Nara Burnundaki Askeriye , oraya da siviller giremiyor Baby Ama askeri personel resmen kaşıkla lüferi kırıyor Hi Ama önümüzdeki soğuk havalardan biraz ümitliyiz, bakalım hayırlısı olsun Affet
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  22/10/2013 amasra fishing team BALIK and OZAN 14 2,352 26-10-2013, 19:19
Son Yorum: LeVrEkCi
  dünden devam ÇİFTLİKKÖY TEAM yalova tatar 51 7,180 13-01-2009, 21:25
Son Yorum: bülenttok41
  23 Nisan-Konacık-Hatay Team-Devamı Thermik 22 3,777 26-04-2008, 14:16
Son Yorum: SerenaY66
  23 Nisan Hatay-Konacık (Hatay team) ozoca51 16 3,842 24-04-2008, 13:55
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü: