Yorumları: 7,454
Konuları: 123
yalovalı77 yazdı:Bahadır öyle güzel ayrıntılara girmişsinki bizide oralara götürdün tebrikler daha güzel av dileklerimleBu yavru balık duyarlığınız içinde sonsuz teşekkürler. Teşekkürler Haşim.
Dediğin gibi bu duyarlılığı hepimiz göstermeliyiz.
Sizlere de rastgele....
thunderbolt yazdı:Bahadır'cım harika bir av yapmışsın Rapor da bir o kadar güzel .Yakalananlar da iştah kabartan cinstenmiş , afiyet olsun Bakalım sardalye ve sülüneslerimi aldım , kısmetse yarın sabah ben de balıktayım  Nedim'cim teşekkürler.Yarınki avında sana bol şans diliyorum.Umarım daha bol ve bereketli bir av olur.Rastgele...
bucalıfikret yazdı:bahadır eline emeğine sağlık güzel hafta sonu geçirmişsin balıklarda olunca deyme keyfine kemal abiye selam afiyet olsun rast gele..  Selamını ileteceğim, teşekkürler Fikret abi.
Daha bol ve bereketlileri sizlerin olsun, rastgele...
Albatros-gr yazdı:Bahadir her seyden evvel.bu guzel balikciligi bu detayli guzel rapor ile susledigin icin tebrikler ve tesekkurler
iyiki gitmissin...cok ama cok iyi olmus..
belki biraz vucut yorgulugu olmustur,fakat kesin yeni youn bir is haftasi icin enerji toplamissindir.Cunku ben hafta sonu baliga godersem,o hafta isimde daha verimli oluyorum .
Baliga cikmak icin tereddut etmistin,bakiyorum karar almanda benim de payim var...simdiiiiii
payim varsa baliklarda da payim var,cok bir sey istemiyorum abi,palamutun birini bu isler boyle
saka bir tarafa cok guzel baliklar,afiyet olsun...
her zaman boyle guzel balikciliklar rastgelsin
.....................................
su soguk nescafe..
gunes ters acidan gelmis,tam goremedim ama
o kahve gene bizim burada yok galiba.
durum 1-1 Senin payın yatsınamaz Faruk abim.O gece verdin gazı verdin gazı, zeplin gibi uçtum balığa.  Balıkların hepsi senin olsun Faruk abicim. Ne demek...Ama mesafemiz biraz uzak. Gerçi palamutun birini Kemal abiye bıraktım, birini de sana göndeririz.
Kahve buluşunu ben de sevdim.Organizasyonda alışkanlık yaptı  O gün 3 mü 4 mü ne içtim sanırım.
Teşekkür ediyorum.Daha bereketlileri sizlerin olsun.Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
deniz aşığı yazdı:bahadır gerçekten güzel bir anlatımla hazırlanmış detaylı bir rapor okurken biz de yaşadık desem yalan olmaz daha bereketli avlar dileğiyle afiyet olsun Çetin abi çok teşekkür ederim.Umarım daha keyifli avlar sizlerin olur.Rastgele...
mariner8 yazdı:Tebrikler meslektaşım kurtları dökmüşsün Kemal abiye selamlar , balıklar ve anlatım çok şahane afiyet olsun Saolasın Ahmet abi. Uzun bir aradan sonra keyifli oldu.Selamlarınızı ileteceğim.Sizlere de rastgele...
MaVrUşGiL yazdı:Bahadır abi, öncelikle muhteşem bir rapor hazırlamışsın tebrik ederim.
Balıklar süper görünüyor mundar etmezsin artık, anladın sen. Mesaj alınmıştır sevgili Serkan'ım.Teşekkür ederim. Daha bereketlileri sizlerin olsun.Rastgele...
araphüso26 yazdı:çok güzel bir rapor olmuş.. tepside hepsi birbirinden güzel balıklarla süslenmiş palamutlarda harika görünüyo..rbir termos sıcak su sıcak kahve içmeniz için çözüm olabilir resimleri herhangi bir siteden uplaod ettin bilmiyorum ama site kapandığında yada formatlandığında buradaki resimler kayboluyor..başıma geldi..siteden yüklemek daha avantajlı..tabiki resimlerin arasına yazılar yazamıyorsun sanki yeni üyesinde bilmiyormuşsun gibi oldu kusura bakma Teşekkürler Arabım.Termos olayını denedik.Çay aniden çok dem alıyor ve acayip lezzetsiz oluyor. Resimleri pictureline'dan upload ediyorum. Dediğin gibi kapanırsa sorun olur.Ama ben raporları word'de hazırlayıp burada yayınlıyorum. Bir daha yükleriz, yapacak bir şey yok  Uyarın için teşekkürler.
Bu arada sizin av ne oldu? Balık yoksa yerimiz belli, çekinmeyelim.Biz çok yayınladık
orhanekmekci yazdı:Bahadır avın keyif vermiş maşallah yalnız bu kupeslerden kaçış yok daha bollarına inşallah.Bereketli afiyet olsun Orhan abicim teşekkürler.Kopezler Çeşme'mizin gülü...Onları bile bazen mumla arıyoruz.Ama mevsim başladı, pembeler bundan sonra iyice çoğalır inşallah.
Sizlere de rastgele....
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Yorumları: 935
Konuları: 55
harika görüntüler, tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Can ARSLAN yazdı:harika görüntüler, tebrikler
Teşekkürler Can.Rastgele...
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
bahdırcım tebrikler
palamutlar tüm balık zevkini tavana çıkartmıştır her halde
vuruşu çekişi gelişi
hepsi muhteşemdir
bizdeki hasret hala devam ediyor
inşallah bir gün balıklı raporlar yazmak bizede kısmet olur
ama senin kadar güzel anlatabilirmiyim bilemiyorum
her şey için teşekkürler
allah içinize sindirsin
Yorumları: 25,969
kasap100 yazdı:Senin payın yatsınamaz Faruk abim.O gece verdin gazı verdin gazı, zeplin gibi uçtum balığa. Balıkların hepsi senin olsun Faruk abicim. Ne demek...Ama mesafemiz biraz uzak. Gerçi palamutun birini Kemal abiye bıraktım, birini de sana göndeririz.
Kahve buluşunu ben de sevdim.Organizasyonda alışkanlık yaptı O gün 3 mü 4 mü ne içtim sanırım.
Teşekkür ediyorum.Daha bereketlileri sizlerin olsun.Rastgele... cok tesekkur ederim Bahadir...
gondermis kadar oldun 
afiyet olsun 
......................................
o sizin ictiginiz kahve,inan merak ettim.. 
markete gittigimde bir bakacagim,kahve bolumune
[SIGPIC][/SIGPIC] [SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret [/SIZE]
yycolak yazdı:bahdırcım tebrikler
palamutlar tüm balık zevkini tavana çıkartmıştır her halde
vuruşu çekişi gelişi
hepsi muhteşemdir
bizdeki hasret hala devam ediyor
inşallah bir gün balıklı raporlar yazmak bizede kısmet olur
ama senin kadar güzel anlatabilirmiyim bilemiyorum
her şey için teşekkürler
allah içinize sindirsin Teşekkür ederim sevgili Yalçın abim.
Umarım birlikte botla gideceğiz.
Eminim benden güzel anlatımınla raporlara yeni bir renk getirirsin.
Daha bereketlileri sizlerin olsun.Rastgele...
Albatros-gr yazdı:cok tesekkur ederim Bahadir...
gondermis kadar oldun
afiyet olsun
......................................
o sizin ictiginiz kahve,inan merak ettim..
markete gittigimde bir bakacagim,kahve bolumune
Sizde de vardır sanırım Faruk abi. Soğuk çok güzel oluyor ki ben soğuk kahveyi pek sevmem
kasap100 yazdı:Sizde de vardır sanırım Faruk abi. Soğuk çok güzel oluyor ki ben soğuk kahveyi pek sevmem Bahadir o nasil bir sey
fotoda gordugum kadar,kutu icecek gibi aciliyor sanirim
seker olcegi nasil..
sutlusu varmi?
soguk kahvenin guzel tarafi..uzun saat icebiliyorsun
[SIGPIC][/SIGPIC] [SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret [/SIZE]
Albatros-gr yazdı:Bahadir o nasil bir sey
fotoda gordugum kadar,kutu icecek gibi aciliyor sanirim
seker olcegi nasil..
sutlusu varmi?
soguk kahvenin guzel tarafi..uzun saat icebiliyorsun
Abi birincisi zaten sütlüydü.
Ben kahveyi sade içerim. Şeker varmıydı yokmuydu vallaha dikkat etmedim 
Yadırgamadığıma göre ya güzel gitti(şekerliydi) , ya da sade idi...
Yarın marketten alıp bir tane içeyim.Soruları cevaplarım
kasap100 yazdı:Abi birincisi zaten sütlüydü.
Ben kahveyi sade içerim. Şeker varmıydı yokmuydu vallaha dikkat etmedim
Yadırgamadığıma göre ya güzel gitti(şekerliydi) , ya da sade idi...
Yarın marketten alıp bir tane içeyim.Soruları cevaplarım afiyet olsun...
degilmi senin hosuna gitmis..
o guzel bir sey olmasi lazim
|