Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çeşme-Germiyan 15-11-2009
yalovalı77 yazdı:Bahadır öyle güzel ayrıntılara girmişsinki bizide oralara götürdün tebrikler Alkis daha güzel av dileklerimleBu yavru balık duyarlığınız içinde sonsuz teşekkürler.
Teşekkürler Haşim.
Dediğin gibi bu duyarlılığı hepimiz göstermeliyiz.
Sizlere de rastgele....
thunderbolt yazdı:Bahadır'cım harika bir av yapmışsın Alkis Rapor da bir o kadar güzel .Yakalananlar da iştah kabartan cinstenmiş , afiyet olsun Bakalım sardalye ve sülüneslerimi aldım , kısmetse yarın sabah ben de balıktayım Bobo
Nedim'cim teşekkürler.Yarınki avında sana bol şans diliyorum.Umarım daha bol ve bereketli bir av olur.Rastgele...
bucalıfikret yazdı:bahadır eline emeğine sağlık güzel hafta sonu geçirmişsin balıklarda olunca deyme keyfine kemal abiye selam afiyet olsun rast gele..AlkisSeerf
Selamını ileteceğim, teşekkürler Fikret abi.
Daha bol ve bereketlileri sizlerin olsun, rastgele...

Albatros-gr yazdı:Bahadir her seyden evvel.bu guzel balikciligi bu detayli guzel rapor ile susledigin icin tebrikler Alkisve tesekkurler
iyiki gitmissin...cok ama cok iyi olmus..
belki biraz vucut yorgulugu olmustur,fakat kesin yeni youn bir is haftasi icin enerji toplamissindir.Cunku ben hafta sonu baliga godersem,o hafta isimde daha verimli oluyorumSiyirdim.
Baliga cikmak icin tereddut etmistin,bakiyorum karar almanda benim de payim var...simdiiiiii
payim varsa baliklarda da payim var,cok bir sey istemiyorum abi,palamutun biriniSiyirdimbu isler boyle
saka bir tarafa cok guzel baliklar,afiyet olsun...
her zaman boyle guzel balikciliklar rastgelsin
.....................................
su soguk nescafe..
gunes ters acidan gelmis,tam goremedim ama
o kahve gene bizim burada yok galiba.
durum 1-1
Senin payın yatsınamaz Faruk abim.O gece verdin gazı verdin gazı, zeplin gibi uçtum balığa. Siyirdim Balıkların hepsi senin olsun Faruk abicim. Ne demek...Ama mesafemiz biraz uzak. Gerçi palamutun birini Kemal abiye bıraktım, birini de sana göndeririz.
Kahve buluşunu ben de sevdim.Organizasyonda alışkanlık yaptıSmile O gün 3 mü 4 mü ne içtim sanırım.
Teşekkür ediyorum.Daha bereketlileri sizlerin olsun.Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
deniz aşığı yazdı:bahadır gerçekten güzel bir anlatımla hazırlanmış detaylı bir rapor okurken biz de yaşadık desem yalan olmaz daha bereketli avlar dileğiyle afiyet olsunSeerf
Çetin abi çok teşekkür ederim.Umarım daha keyifli avlar sizlerin olur.Rastgele...
mariner8 yazdı:Tebrikler meslektaşım kurtları dökmüşsün Kemal abiye selamlar , balıklar ve anlatım çok şahane Alkis afiyet olsun
Saolasın Ahmet abi. Uzun bir aradan sonra keyifli oldu.Selamlarınızı ileteceğim.Sizlere de rastgele...
MaVrUşGiL yazdı:Bahadır abi, öncelikle muhteşem bir rapor hazırlamışsın Alkis tebrik ederim.

Balıklar süper görünüyor Seerf mundar etmezsin artık, anladın sen.
Mesaj alınmıştır sevgili Serkan'ım.Teşekkür ederim. Daha bereketlileri sizlerin olsun.Rastgele...
araphüso26 yazdı:çok güzel bir rapor olmuş.. tepside hepsi birbirinden güzel balıklarla süslenmiş palamutlarda harika görünüyo..rbir termos sıcak su sıcak kahve içmeniz için çözüm olabilirAlkisresimleri herhangi bir siteden uplaod ettin bilmiyorum ama site kapandığında yada formatlandığında buradaki resimler kayboluyor..başıma geldi..siteden yüklemek daha avantajlı..tabiki resimlerin arasına yazılar yazamıyorsunSiyirdimsanki yeni üyesinde bilmiyormuşsun gibi oldu kusura bakma
Teşekkürler Arabım.Termos olayını denedik.Çay aniden çok dem alıyor ve acayip lezzetsiz oluyor. Resimleri pictureline'dan upload ediyorum. Dediğin gibi kapanırsa sorun olur.Ama ben raporları word'de hazırlayıp burada yayınlıyorum. Bir daha yükleriz, yapacak bir şey yokWink Uyarın için teşekkürler.
Bu arada sizin av ne oldu? Balık yoksa yerimiz belli, çekinmeyelim.Biz çok yayınladık Wink
orhanekmekci yazdı:Bahadır avın keyif vermiş maşallahAlkisyalnız bu kupeslerden kaçış yokHappydaha bollarına inşallah.Bereketli afiyet olsun
Orhan abicim teşekkürler.Kopezler Çeşme'mizin gülü...Onları bile bazen mumla arıyoruz.Ama mevsim başladı, pembeler bundan sonra iyice çoğalır inşallah.
Sizlere de rastgele....
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
harika görüntüler, tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Can ARSLAN yazdı:harika görüntüler, tebrikler

Teşekkürler Can.Rastgele...

Bul
bahdırcım tebrikler
palamutlar tüm balık zevkini tavana çıkartmıştır her halde
vuruşu çekişi gelişi
hepsi muhteşemdir
bizdeki hasret hala devam ediyor
inşallah bir gün balıklı raporlar yazmak bizede kısmet olur
ama senin kadar güzel anlatabilirmiyim bilemiyorum
her şey için teşekkürler
allah içinize sindirsinRose
Bul
kasap100 yazdı:Senin payın yatsınamaz Faruk abim.O gece verdin gazı verdin gazı, zeplin gibi uçtum balığa. Siyirdim Balıkların hepsi senin olsun Faruk abicim. Ne demek...Ama mesafemiz biraz uzak. Gerçi palamutun birini Kemal abiye bıraktım, birini de sana göndeririz.
Kahve buluşunu ben de sevdim.Organizasyonda alışkanlık yaptıSmile O gün 3 mü 4 mü ne içtim sanırım.
Teşekkür ediyorum.Daha bereketlileri sizlerin olsun.Rastgele...
cok tesekkur ederim Bahadir...76
gondermis kadar oldunAlkis
afiyet olsunSeerf
......................................
o sizin ictiginiz kahve,inan merak ettim..Hi
markete gittigimde bir bakacagim,kahve bolumune81
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yycolak yazdı:bahdırcım tebrikler
palamutlar tüm balık zevkini tavana çıkartmıştır her halde
vuruşu çekişi gelişi
hepsi muhteşemdir
bizdeki hasret hala devam ediyor
inşallah bir gün balıklı raporlar yazmak bizede kısmet olur
ama senin kadar güzel anlatabilirmiyim bilemiyorum
her şey için teşekkürler
allah içinize sindirsinRose
Teşekkür ederim sevgili Yalçın abim.
Umarım birlikte botla gideceğiz.
Eminim benden güzel anlatımınla raporlara yeni bir renk getirirsin.
Daha bereketlileri sizlerin olsun.Rastgele...
Albatros-gr yazdı:cok tesekkur ederim Bahadir...76
gondermis kadar oldunAlkis
afiyet olsunSeerf
......................................
o sizin ictiginiz kahve,inan merak ettim..Hi
markete gittigimde bir bakacagim,kahve bolumune81

Sizde de vardır sanırım Faruk abi. Soğuk çok güzel oluyor ki ben soğuk kahveyi pek sevmemWink

Bul
kasap100 yazdı:Sizde de vardır sanırım Faruk abi. Soğuk çok güzel oluyor ki ben soğuk kahveyi pek sevmemWink
Bahadir o nasil bir sey
fotoda gordugum kadar,kutu icecek gibi aciliyor sanirim
seker olcegi nasil..
sutlusu varmi?
soguk kahvenin guzel tarafi..uzun saat icebiliyorsun
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Bahadir o nasil bir sey
fotoda gordugum kadar,kutu icecek gibi aciliyor sanirim
seker olcegi nasil..
sutlusu varmi?
soguk kahvenin guzel tarafi..uzun saat icebiliyorsun

Abi birincisi zaten sütlüydü.
Ben kahveyi sade içerim. Şeker varmıydı yokmuydu vallaha dikkat etmedimSmile
Yadırgamadığıma göre ya güzel gitti(şekerliydi) , ya da sade idi...
Yarın marketten alıp bir tane içeyim.Soruları cevaplarımWink

Bul
kasap100 yazdı:Abi birincisi zaten sütlüydü.
Ben kahveyi sade içerim. Şeker varmıydı yokmuydu vallaha dikkat etmedimSmile
Yadırgamadığıma göre ya güzel gitti(şekerliydi) , ya da sade idi...
Yarın marketten alıp bir tane içeyim.Soruları cevaplarımWink
afiyet olsun...
degilmi senin hosuna gitmis..
o guzel bir sey olmasi lazimSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çeşme-Germiyan 17-04-2010 Bahadır Sarıca 54 8,632 22-04-2010, 15:03
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Çeşme-Germiyan 14-02-2010 Bahadır Sarıca 54 7,513 19-02-2010, 12:09
Son Yorum: fotokopici
  Tahsin abiyle güzel bir gece avı daha 23-12-2009 Bahadır Sarıca 31 6,395 28-12-2009, 01:03
Son Yorum: Albatros-gr
  Çeşme-Ildır raporu (06/09/2009) Bahadır Sarıca 86 10,783 13-09-2009, 17:42
Son Yorum: efese
  Çeşme-Germiyan raporu [Hafta sonunda balık](29-30/08/2009) Bahadır Sarıca 33 6,680 02-09-2009, 17:55
  Çeşme-Germiyan raporu [Denizin hoş geldin hediyesi](17/05/2009) Bahadır Sarıca 22 4,507 19-05-2009, 18:01
  Güzel bir levrek gecesi(Teşekkürler Tahsin Abi) (13-05-2009) Bahadır Sarıca 47 7,706 18-05-2009, 00:27
  Güzel bir geziydi(Fransa-Paris 01-08/05/2009) Bahadır Sarıca 38 5,177 13-05-2009, 09:29
Son Yorum: bahriyeli
  Çeşme-Germiyan raporu (18/04/2009) Bahadır Sarıca 59 7,272 20-04-2009, 12:31
  Çeşme-Germiyan raporu (11/04/2009)-Hüsran Bahadır Sarıca 29 4,244 15-04-2009, 09:32
Son Yorum: dincobey

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi