Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çeşme-Germiyan 14-02-2010
ALTAYLI yazdı:AlkisBahadır tebrik ederim kardeşim. Hani fıstık deriz ya aynen öyle olmuş. Keyifli bir günü geride bırakırken tepsinin gereğine sıra gelmiş.Seerf Afiyetle ve bereketle

Sevgili Ercan abicim,
Teşekkür ederim. KEyifli bir yorgunlukla bir avımızı daha tamamladık. Umarım en kısa zamanda birlikte sırtı avına çıkarız. Senden öğrenecek çok şeyimiz var.
Kısmetse yarın akşam makyajımızı yapacağız WinkSeerf
Selamlarımla, rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Teşekkür ederim Arabım Gulumse beğendiğine sevindim. Sizin görüntüler kadar olmasa da, bu taraflar da güzeldir. Ama sizin muhabbetli, mangallı avlarınızı çok merak ediyorum. İnşallah bir gün kısmet olur.
Selamlarımla, rastgele...

selamın baş üstüne yaza yap bir program gel bir kaç gün kalırız..balık olmassa muhabbet olurWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
kasap100 yazdı:Saolasın Faruk abicimGulumse Gerçekten hasret kalmışım. Gerçi hemen hemen her hafta balığa gittim(Levrek için yemli ve at/çek) Ama dip avı ayrı. En son 15-11-2009'da gitmişim. 2 ay olmuş, dile kolay. Sizin raporu da keyifle okuyacağıma eminim. Bu tarafta yağmuş bir-iki çiseledi ama sağnak yoktu. Sizde yağmur umarım avı etkilememiştir. Ama balık yemi çok çok nazlı alıyordu. Sizde nasıldı?
Daha bereketlileri sizlerin olsun, rastgele....
Bahadir,bizde sagnak yoktu..fakat hafif bir yagmur basladi..1 saat kadar da yagmurda avlandik,ve avi sonlandirdik..
avimizi yagmur pek bozmadi,cunku o saate kadar zevkimizi yapmistik..
bizde cok ufak balik vardi...onlardan buyuklerine pek meydan kalmiyordu..
fakat cok guzel bir av gunuydu..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bahadır herşey bir yana sıfır km olmuşsun diye düşünüyorum en önemliside bu zaten.
takım gerçekten güzel olmuş o takımla balık tutamamak zor olurdu heralde,senin takıma olan hassasiyetine inan hayranım bende bu konuda seni örnek alıyorum kendime ve inşallah bu benimde verimimi artıracak önümüzdeki senelerde.
balıklar çok güzel görünüyor afiyet olsun,kemal abiye selamlar rastgele..
Bul
balıklar için tebrikler ve afiyet olsunAlkisSeerf
ancak ben mekanın muhteşemliğinden daha çok etkilendim,ne güzel ne harika yerlerimiz varda görememenin şanssızlığını yaşıyorum tüh be yaw Snifsinf
Bul
araphüso26 yazdı:selamın baş üstüne yaza yap bir program gel bir kaç gün kalırız..balık olmassa muhabbet olurWink

İnşallah sevgili Arabım. Davetin için ayrıca teşekkürlerGulumseÇok istiyorum, inşallah nasip olur.
Biliyorsun bizdeki avlar(özellikle levrek avları- Tahsin abimle) genelde bende balık yok, ama bol muhabbet var.Siyirdim
Balık işin bahanesi, amaç dostlarla beraber olmak.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
Albatros-gr yazdı:Bahadir,bizde sagnak yoktu..fakat hafif bir yagmur basladi..1 saat kadar da yagmurda avlandik,ve avi sonlandirdik..
avimizi yagmur pek bozmadi,cunku o saate kadar zevkimizi yapmistik..
bizde cok ufak balik vardi...onlardan buyuklerine pek meydan kalmiyordu..
fakat cok guzel bir av gunuydu..
sizlerede rastgele

Abi gördüm avınızıSiyirdim Yağmur bereket getirmiş bileBobo
MAşallah balığın beli kırılmış. Bizde de ufak boldu. Ama balık sabah suyu dışında(erkek mercanlar) çok çok nazlı idi. İki-üç tane pembe alabildim.

Bul
kasap100 yazdı:Abi gördüm avınızıSiyirdim Yağmur bereket getirmiş bileBobo
MAşallah balığın beli kırılmış. Bizde de ufak boldu. Ama balık sabah suyu dışında(erkek mercanlar) çok çok nazlı idi. İki-üç tane pembe alabildim.
bizde erkek mercan tek bir tane cikti..
bizim burada erkek mercan genelde gunes batarken cikar..
tabii biz saate kalmadik(raporda da yaziyorum)
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:bahadır herşey bir yana sıfır km olmuşsun diye düşünüyorum en önemliside bu zaten.
takım gerçekten güzel olmuş o takımla balık tutamamak zor olurdu heralde,senin takıma olan hassasiyetine inan hayranım bende bu konuda seni örnek alıyorum kendime ve inşallah bu benimde verimimi artıracak önümüzdeki senelerde.
balıklar çok güzel görünüyor afiyet olsun,kemal abiye selamlar rastgele..

Sevgili dostum Nihat,
Dediğin gibi hafta sonu sıfırlamamızı yaptık. Güzel sözlerin için teşekkürler. Selamını ileteceğim.
Balık avı benim için gerçekten özel bir hobi. Bundan keyf alıyorum. Bu yüzden takımlarımı da, öğrendiğim, bilgim, görgüm çerçevesinde özenle seçmeye çalışıyorum. Deniyorum. Özel notlar çıkarıyorum. Umarım bir gün İzmir'e gelirsin, bu notları senile paylaşmak tartışmak isterim.
Senin o güzel, keyifli levrek avlarını fluorocarbon misina ile yapman da , avını bence çok daha verimli kılacaktır. Özellikle Yo-zuri mirage %100 fluorocarbon.
Gerçi senin avlarında ihtiyaç var mı tartışılır.Zaten maşallahın var. WinkAlkis

Bul
Albatros-gr yazdı:bizde erkek mercan tek bir tane cikti..
bizim burada erkek mercan genelde gunes batarken cikar..
tabii biz saate kalmadik(raporda da yaziyorum)

Abi nasıl yani, dur adımız erkekçiye çıkacak şimdiSiyirdim

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yarım Ayda Pazartesi İspendekleri 06-07-2010 Bahadır Sarıca 39 8,184 13-07-2010, 12:22
Son Yorum: istavritci
  Çeşme-Germiyan 17-04-2010 Bahadır Sarıca 54 8,638 22-04-2010, 15:03
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Cumartesi ispendekleri 03-04-2010 Bahadır Sarıca 69 8,702 10-04-2010, 11:02
  Paşayla buluşma 24-03-2010 Bahadır Sarıca 104 9,344 31-03-2010, 23:47
Son Yorum: yycolak
  Çeşme-Germiyan 15-11-2009 Bahadır Sarıca 60 7,751 19-11-2009, 18:58
  Çeşme-Ildır raporu (06/09/2009) Bahadır Sarıca 86 10,787 13-09-2009, 17:42
Son Yorum: efese
  Çeşme-Germiyan raporu [Hafta sonunda balık](29-30/08/2009) Bahadır Sarıca 33 6,683 02-09-2009, 17:55
  Çeşme-Germiyan raporu [Denizin hoş geldin hediyesi](17/05/2009) Bahadır Sarıca 22 4,513 19-05-2009, 18:01
  Çeşme-Germiyan raporu (18/04/2009) Bahadır Sarıca 59 7,276 20-04-2009, 12:31
  Çeşme-Germiyan raporu (11/04/2009)-Hüsran Bahadır Sarıca 29 4,246 15-04-2009, 09:32
Son Yorum: dincobey

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi