Yorumları: 7,454
Konuları: 123
ALTAYLI yazdı: Bahadır tebrik ederim kardeşim. Hani fıstık deriz ya aynen öyle olmuş. Keyifli bir günü geride bırakırken tepsinin gereğine sıra gelmiş. Afiyetle ve bereketle
Sevgili Ercan abicim,
Teşekkür ederim. KEyifli bir yorgunlukla bir avımızı daha tamamladık. Umarım en kısa zamanda birlikte sırtı avına çıkarız. Senden öğrenecek çok şeyimiz var.
Kısmetse yarın akşam makyajımızı yapacağız  
Selamlarımla, rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
kasap100 yazdı:Teşekkür ederim Arabım beğendiğine sevindim. Sizin görüntüler kadar olmasa da, bu taraflar da güzeldir. Ama sizin muhabbetli, mangallı avlarınızı çok merak ediyorum. İnşallah bir gün kısmet olur.
Selamlarımla, rastgele...
selamın baş üstüne yaza yap bir program gel bir kaç gün kalırız..balık olmassa muhabbet olur
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
kasap100 yazdı:Saolasın Faruk abicim Gerçekten hasret kalmışım. Gerçi hemen hemen her hafta balığa gittim(Levrek için yemli ve at/çek) Ama dip avı ayrı. En son 15-11-2009'da gitmişim. 2 ay olmuş, dile kolay. Sizin raporu da keyifle okuyacağıma eminim. Bu tarafta yağmuş bir-iki çiseledi ama sağnak yoktu. Sizde yağmur umarım avı etkilememiştir. Ama balık yemi çok çok nazlı alıyordu. Sizde nasıldı?
Daha bereketlileri sizlerin olsun, rastgele.... Bahadir,bizde sagnak yoktu..fakat hafif bir yagmur basladi..1 saat kadar da yagmurda avlandik,ve avi sonlandirdik..
avimizi yagmur pek bozmadi,cunku o saate kadar zevkimizi yapmistik..
bizde cok ufak balik vardi...onlardan buyuklerine pek meydan kalmiyordu..
fakat cok guzel bir av gunuydu..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC] [SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret [/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bahadır herşey bir yana sıfır km olmuşsun diye düşünüyorum en önemliside bu zaten.
takım gerçekten güzel olmuş o takımla balık tutamamak zor olurdu heralde,senin takıma olan hassasiyetine inan hayranım bende bu konuda seni örnek alıyorum kendime ve inşallah bu benimde verimimi artıracak önümüzdeki senelerde.
balıklar çok güzel görünüyor afiyet olsun,kemal abiye selamlar rastgele..
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
balıklar için tebrikler ve afiyet olsun  
ancak ben mekanın muhteşemliğinden daha çok etkilendim,ne güzel ne harika yerlerimiz varda görememenin şanssızlığını yaşıyorum tüh be yaw
araphüso26 yazdı:selamın baş üstüne yaza yap bir program gel bir kaç gün kalırız..balık olmassa muhabbet olur
İnşallah sevgili Arabım. Davetin için ayrıca teşekkürler  Çok istiyorum, inşallah nasip olur.
Biliyorsun bizdeki avlar(özellikle levrek avları- Tahsin abimle) genelde bende balık yok, ama bol muhabbet var.
Balık işin bahanesi, amaç dostlarla beraber olmak.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Albatros-gr yazdı:Bahadir,bizde sagnak yoktu..fakat hafif bir yagmur basladi..1 saat kadar da yagmurda avlandik,ve avi sonlandirdik..
avimizi yagmur pek bozmadi,cunku o saate kadar zevkimizi yapmistik..
bizde cok ufak balik vardi...onlardan buyuklerine pek meydan kalmiyordu..
fakat cok guzel bir av gunuydu..
sizlerede rastgele
Abi gördüm avınızı  Yağmur bereket getirmiş bile 
MAşallah balığın beli kırılmış. Bizde de ufak boldu. Ama balık sabah suyu dışında(erkek mercanlar) çok çok nazlı idi. İki-üç tane pembe alabildim.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
kasap100 yazdı:Abi gördüm avınızı Yağmur bereket getirmiş bile
MAşallah balığın beli kırılmış. Bizde de ufak boldu. Ama balık sabah suyu dışında(erkek mercanlar) çok çok nazlı idi. İki-üç tane pembe alabildim. bizde erkek mercan tek bir tane cikti..
bizim burada erkek mercan genelde gunes batarken cikar..
tabii biz saate kalmadik(raporda da yaziyorum)
[SIGPIC][/SIGPIC] [SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret [/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:bahadır herşey bir yana sıfır km olmuşsun diye düşünüyorum en önemliside bu zaten.
takım gerçekten güzel olmuş o takımla balık tutamamak zor olurdu heralde,senin takıma olan hassasiyetine inan hayranım bende bu konuda seni örnek alıyorum kendime ve inşallah bu benimde verimimi artıracak önümüzdeki senelerde.
balıklar çok güzel görünüyor afiyet olsun,kemal abiye selamlar rastgele..
Sevgili dostum Nihat,
Dediğin gibi hafta sonu sıfırlamamızı yaptık. Güzel sözlerin için teşekkürler. Selamını ileteceğim.
Balık avı benim için gerçekten özel bir hobi. Bundan keyf alıyorum. Bu yüzden takımlarımı da, öğrendiğim, bilgim, görgüm çerçevesinde özenle seçmeye çalışıyorum. Deniyorum. Özel notlar çıkarıyorum. Umarım bir gün İzmir'e gelirsin, bu notları senile paylaşmak tartışmak isterim.
Senin o güzel, keyifli levrek avlarını fluorocarbon misina ile yapman da , avını bence çok daha verimli kılacaktır. Özellikle Yo-zuri mirage %100 fluorocarbon.
Gerçi senin avlarında ihtiyaç var mı tartışılır.Zaten maşallahın var. 
Albatros-gr yazdı:bizde erkek mercan tek bir tane cikti..
bizim burada erkek mercan genelde gunes batarken cikar..
tabii biz saate kalmadik(raporda da yaziyorum)
Abi nasıl yani, dur adımız erkekçiye çıkacak şimdi
|