Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
24 Eylül Cankurtaran
Tebrikler Ruşan iskorpitin yatağını bulmuşsunuz anlaşılan..Gulumse
Bereketli olsun..
Bul
Ruşan tebrikler,yayın iğnesi ile yakalaman ayrı bir ustalık (genelde kendi kullandığım yayın iğnelerini düşününce Siyirdim) keşke fırsatın olsada İzmire gelebilseydin fırtına falan dinlemez yine hepimizden iyi av yapardın..kuşbaşı halinde hazırladığın bölüm bayağı süper olmuştur eminim ,eline sağlık afiyetleAlkisSeerf
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Ruşan tebrikler,yayın iğnesi ile yakalaman ayrı bir ustalık (genelde kendi kullandığım yayın iğnelerini düşününce Siyirdim) keşke fırsatın olsada İzmire gelebilseydin fırtına falan dinlemez yine hepimizden iyi av yapardın..kuşbaşı halinde hazırladığın bölüm bayağı süper olmuştur eminim ,eline sağlık afiyetleAlkisSeerf

Teşekkürler Ömer abi , izmire gelmeyi çok isterdim ama malesef kısmet değilmi.ş çeşitli nedenlerden dolayı gelemedim. İstanbula yolun düşerse senın ıcın de yaparım Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
aygroup yazdı:Bravo Ruşan..

Balıkçı dediğin böyle olur..Lüfer yoksa İskorpit..Tebrik ederim..bereketli olsun..

Sevgiler..

Teşekkürler Ahmet abi , biz balığı yemekten çok yakalamayı düşündüğümüzden pek farketmiyor balık seçmiyoruz. yakalasak yetiyor Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
LeVrEkCi yazdı:tebrikler rusan,
hedef balık olmasada yemekliği çıkartabilmişsiniz,afiyet olsun erdeme selamlar.Alkis

Aleykumselam Nihat abi erdmemın de slmı var
Sazanları özledim...
Bul
Dr.Güner yazdı:Tebrikler Ruşan iskorpit show olmuşAlkis

Teşekkürler Güner abi

Albatros-gr yazdı:tavaliklar yinede cikmis RusanAlkis..afiyet olsunSeerf
daha da bollarina
rastgele

Teşekkürler Faruk abi

tahsinmersin yazdı:Alkistebrikler ruşan,nasipte bunlar varmış,sizlerde iyi çalışmışsınız.
ellerinize sağlık,afiyetler olsun.

Teşekkürler Tahsin abi

Can ARSLAN yazdı:iskorpitler gayet güzel...tebrikler

Teşekkürler Can abi

Lakerda yazdı:Tebrikler Ruşan iskorpitin yatağını bulmuşsunuz anlaşılan..Gulumse
Bereketli olsun..

Teşekkürler Mehmet abi sonunda yeri tutturabildik Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Ruşan'cım tebrikler kardeşim bence harika bir av yapmışsınız Alkis İskorpitin çorbasına bayılırım , ama kuşbaşı kızarmışını hiç denemedim . Afiyet olsun Seerf Bu arada bir daha aklına iskorpit avı gelirse az tuzlanmış veya hafif kurumuş tavuk göğsü de bu balık için oldukça başarılı bir yem . Hazırlıklı gidersen aklında bulunsun Wink
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Ruşan'cım tebrikler kardeşim bence harika bir av yapmışsınız Alkis İskorpitin çorbasına bayılırım , ama kuşbaşı kızarmışını hiç denemedim . Afiyet olsun Seerf Bu arada bir daha aklına iskorpit avı gelirse az tuzlanmış veya hafif kurumuş tavuk göğsü de bu balık için oldukça başarılı bir yem . Hazırlıklı gidersen aklında bulunsun Wink

Teşekkürler Nedim abi , artık denızden cok tatlı suya yonelmeye karar verdım. ama fırsat buldukca ve ozellıkle kısın denıze de gıdıcem. fırsat olursa denerım. tavuk gogsunu cok duydum ama hıc denemedım. bır daha kı sefere yanımda bulundurucam.
Sazanları özledim...
Bul
balıgın kokunu kurtmusun kardesim afiyet olsun Smile
Bul
tebrikler ruşan güzel olmuş hedef tutmasada çorbalık çıkmış AlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,528 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 1,956 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  Boğaz Çıkışında Palamut Avımız (13 Eylül Perşembe) denizbilimci 17 3,721 16-09-2012, 22:56
Son Yorum: tahsinmersin
  13 eylül turna avı kovboy 5 1,694 15-09-2011, 13:52
Son Yorum: LeVrEkCi
  29 eylül-zıpkın Can ARSLAN 35 4,361 02-10-2009, 00:01
Son Yorum: yycolak
  18 Eylül 2009 Cuma, O-2 cranium 29 4,864 25-09-2009, 21:30
Son Yorum: cranium
  eylül 2009 2 Can ARSLAN 29 4,198 19-09-2009, 12:25
Son Yorum: yalova tatar
  16 Eylül 2009, O-1 cranium 41 5,741 19-09-2009, 11:23
Son Yorum: cranium
  24 eylül gürpınar MaVrUşGiL 23 4,146 03-10-2008, 16:47