Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bahadır Sarıcanın Şansına
Albatros-gr yazdı:vay Orhan abi..sen bu isi guzel kivirmaya basladin..sirti isini yani..
masallah Allah nazardan saklasinAffet
abi afiyet olsun..cok ama cok guzel baliklar..
Bahadir`inda sansini disari atmamak lazim .....
artik sirtide senden cok-cok guzel baliklar bekliyoruz...Seerf
rastgele..
NOTalamutlari ve levregi sirtide cekmek bir baska degiilmi?hic istavrit cekmeye benzemez
Amin FarukAffetyav bu sırtı işi fena sardı beni iyimi,yemliye gittim dayanamadım yine sırtıSiyirdimbu işi kıvırmaya başlıyorum biraz daha zamana ihtiyacım var sahtelerin yüzüşleri çok önemliGulumselevrek merasında hava patladı duramadım en kısa sürede ziyarete giderimHappysöylediğin balıkları çekmesi müthiş keyif veriyorSeerfteknenin yanına gelince iyice hırçınlaşmaları yokmuSiyirdimpalamutun irisi 980gr geldi rüzgarlı ve dalgalı denizde kepceleyinceye kadarHappybu işe başlamamın en büyük destekcisi sensin herşey için yeniden teşekkür ediyorumSeerfsanada bol şanslar diliyorum.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
fish or die yazdı:orhan abi bereketli olsun maşallah balıklar bol bu ara sende artık patlama noktasındayım bir pazar ansızın gelebilirim Siyirdim
Teşekkür ederim MuratSeerfcumartesinden gelde geldiğine deysin,her zaman kapım açık beklerimGulumse
Bornova - izmir
Bul
baba uzunu kısa yapmışsı sen yaw Siyirdim bitanede tatar ayarlada bak nası av yaparsın yda hepten boş dönersin Bobo Seerf bereketli avların olsun baba
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Lakerda yazdı:Kaptan yürekten tebrikler..Görülen o ki senin mera sırtı için ideal.Sahte çeşidini artırdığın takdirde meradaki her türü livara atabilirsin demekki..
Bereketli olsun..Seerf
Burada mera yönünden şanslıyım kaptanım her çıktığımda bir iki merayı turluyorum içlerinden sınağriti aldığım yer aklımda kaldığı için bu meraya daha çok gidiyorum.Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Amin FarukAffetyav bu sırtı işi fena sardı beni iyimi,yemliye gittim dayanamadım yine sırtıSiyirdimbu işi kıvırmaya başlıyorum biraz daha zamana ihtiyacım var sahtelerin yüzüşleri çok önemliGulumselevrek merasında hava patladı duramadım en kısa sürede ziyarete giderimHappysöylediğin balıkları çekmesi müthiş keyif veriyorSeerfteknenin yanına gelince iyice hırçınlaşmaları yokmuSiyirdimpalamutun irisi 980gr geldi rüzgarlı ve dalgalı denizde kepceleyinceye kadarHappybu işe başlamamın en büyük destekcisi sensin herşey için yeniden teşekkür ediyorumSeerfsanada bol şanslar diliyorum.Rastgele.
birazda olsun faydam dokunduysa ne mutlu bana..rica ederim..
gelelim sirti olayina..
ben zipkincilik yaptigim yillarda..en sevmedigim balikcilik sekli sirtiydi..buradaki arkadaslar cok iyi bilir..yaptigim balikcilik zipkin-olta -paragat..
neyse,ne zamn zipkini biraktim..gunduz yapilacak av sekli kalmadi..sirtiye basladim..hic te fena olmadi..kahvemi yapiyor..,sirtiler suya saatlerce geziyorum..cok ta keyif aliyorum..
hele hele senin cikardigin gibi baliklar da cikarsa..super bir olay..
sirtinin seyretmesi cok onemli,birde sirtinin hangi derinliklerde gittigini bilmek cok onemli,avlandigin balik acisindan..agirliklar la oynamak ve misineyo ne uzunlukta salmak..bunlari sana neden yazdim simdiSiyirdim bende anlamadim.sen bunlari coktan gectin..cikardign baliklara baksanaAlkis..masallah..neyse yaili kalsin,baka arkadaslara faydali olur..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yalova tatar yazdı:baba uzunu kısa yapmışsı sen yaw Siyirdim bitanede tatar ayarlada bak nası av yaparsın yda hepten boş dönersin Bobo Seerf bereketli avların olsun baba
Uzunu ben kısa yapmadım yav,fotoya bakınca bende güldüm bunun cevabını uzun versinHappysende kullanıp güvendiğin sahtenin modelini ver onunlada tatarın şansına çıkayımSeerfteşekkür ederim tatarSeerf
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:birazda olsun faydam dokunduysa ne mutlu bana..rica ederim..
gelelim sirti olayina..
ben zipkincilik yaptigim yillarda..en sevmedigim balikcilik sekli sirtiydi..buradaki arkadaslar cok iyi bilir..yaptigim balikcilik zipkin-olta -paragat..
neyse,ne zamn zipkini biraktim..gunduz yapilacak av sekli kalmadi..sirtiye basladim..hic te fena olmadi..kahvemi yapiyor..,sirtiler suya saatlerce geziyorum..cok ta keyif aliyorum..
hele hele senin cikardigin gibi baliklar da cikarsa..super bir olay..
sirtinin seyretmesi cok onemli,birde sirtinin hangi derinliklerde gittigini bilmek cok onemli,avlandigin balik acisindan..agirliklar la oynamak ve misineyo ne uzunlukta salmak..bunlari sana neden yazdim simdiSiyirdim bende anlamadim.sen bunlari coktan gectin..cikardign baliklara baksanaAlkis..masallah..neyse yaili kalsin,baka arkadaslara faydali olur..
İşte en büyük sorunum burada meranın derinliğini ayarlamada burada yazmıyorum sınağriti aldığım rapaladan iki tanesini bıraktımHadiordan şimdi bir kez daha yenisi alacağım.Sonar böyle durumlar için gerekiyorGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Uzunu ben kısa yapmadım yav,fotoya bakınca bende güldüm bunun cevabını uzun versinHappysende kullanıp güvendiğin sahtenin modelini ver onunlada tatarın şansına çıkayımSeerfteşekkür ederim tatarSeerf

baba sırtıdan anlamam ne deyim başka bana benzeyen bi sahte bul onla dene dicem sana ne diyim başkaSeerf yada poyraza diyelim herkesin adına bi sahte yapsın ..Wink mesela ben su üstü avlanırım .diğer arkadaşım dalarak avlanır bir diğeri daha derin avlanır .haaaaa bak yazarken aklıma geldi .devamı bu konuda değil yoklamada olsun konuyu dağıtmayalım.tşklerAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
orhanekmekci yazdı:İşte en büyük sorunum burada meranın derinliğini ayarlamada burada yazmıyorum sınağriti aldığım rapaladan iki tanesini bıraktımHadiordan şimdi bir kez daha yenisi alacağım.Sonar böyle durumlar için gerekiyorGulumse
bende bunu her zaman anlatmak istiyorum..sonar hakkinda
birde taslik meralari bulmak icin
inan yemin ederek soyluyorm,benim sonarda fish alarm kapali..gordugu baliga bagiriyor..gicik oluyorum..sonarda baligi gormem benim icin fazla bir sey ifade etmiyor,cunku o balik o an teknenin altinda,sen oltani atinca,veya sirti yanina gelince balik veya baliklar nerede acaba..
ha
profesyoneller,sonar ile suruyu tespit eder,ve sarar ona bir sey diyemem..
fakat amatorun sonarda balik gormesi benim icin fazla bir sey ifade etmiyor...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
orhanekmekci yazdı:İşte en büyük sorunum burada meranın derinliğini ayarlamada burada yazmıyorum sınağriti aldığım rapaladan iki tanesini bıraktımHadiordan şimdi bir kez daha yenisi alacağım.Sonar böyle durumlar için gerekiyorGulumse

baba ben alttan gideyim sen sinaritleri yukarda alırsın kıyıdada beraber attaa yaparız olmazmı Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Salih Reis`in sansina Albatros-gr 33 5,069 30-12-2012, 23:17
Son Yorum: Albatros-gr
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,318 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Albatrosun(Faruk)şansına orhanekmekci 33 5,787 12-01-2011, 23:43
Son Yorum: orhanekmekci