Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tatil Balıksız sayılır.
Önemli olan tatilin tadını çıkarmak, balık nasıl olsa olur ilker
Güzel bir 15 gün geçirmişsin ne mutlu sana..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Maaşallah hem tatil hemde akşamları olta atmak güzel olmuştur.Tatili iyi değerlendirmişsin bereketli olsun.Alkis
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Yıllar önce liman yapılacak yer kazılmaya başlanmış, ne balık tuttuk inşaat sırasında derdiler.
Senin ise tam tersi olmuş. Belki de limanın çalışır durumda olmasında kaynaklanıyordur, ne bileyim. Yine de 15 gün denizde olmak çok güzel...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Alkis Tuttuğun bir kaç balık tatiline renk katmış adaşım. Balık az diye üzülme, bol balıklı günlerin de olur inşallah.
İlker VİRLAN 19/11/1974 (0 Rh +) Muğla
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
cranium yazdı:Yıllar önce liman yapılacak yer kazılmaya başlanmış, ne balık tuttuk inşaat sırasında derdiler.
Senin ise tam tersi olmuş. Belki de limanın çalışır durumda olmasında kaynaklanıyordur, ne bileyim. Yine de 15 gün denizde olmak çok güzel...

Her sabah 6 gibi büyük yolcu gemileri yanaşıyor.Proğramlarına göre Akşam 5 gibi bazen 10-11 gibi limandan ayrılıyor.o büyüklükte gemiler ayrılırken suyun altını üstüne getirir.Derinlik 5 metreden başlıyor en uç 10 küsür metre .Bu durumda balığın kaçması için bir neden olabilir.
Ama en uçta 40-50 cm lik turnalar ve levrekler cirit atıyor.Hatta yanımda 1 turna 1 tanede levreği tuttuklarına şahit oldum.Levrek mamuna geldi.Turna ise silikona geldi.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
genarex yazdı:Alkis Tuttuğun bir kaç balık tatiline renk katmış adaşım. Balık az diye üzülme, bol balıklı günlerin de olur inşallah.

ilker hocam teşekkürler.Bu arada adaşız.üzülecek bir şey yok ama yılda 1-2 defa denizi görmüşken balık tutmadan gelmek olmuyor.Ama az da olsa hevesimi aldım.
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
ilker yıllar önce tıpkı senin gibi ben de o limanda balık avlamaya çalışmıştım ve tıpkı senin gibi düşünerek.çünkü liman dediğin yerde mutlaka büyük balıklar olmalıydı.ama ben de senin gibi ordan vasat neticeler almıştım.
sonra da mamunlarımı alıp başka bir yer denemeye karar verdim.limandan sola doğru halk paljına doğru yaklaşık sanırım 1 km kadar gittiğinde büyük dalgaların taşlık alana vurduğu bir yer var,kalenin sol tarafında.işte orda inanılmaz karagözler yakaladım.bir daha kuşadasına gidersen dediğim yeri bir dene Smile
yada sabahın 6 sında alıp eline zıpkını halk plajında mırmır,taşlık alanlarda levrek,kefal,turna,karagöz,çupra,sarpa vs bakacaksın.
bidahakine aklında bulunsun..
Smile
Bul
bir dahakine insallah bol balikli bir tatil olur Ilker..Affet
amam ..olsun tatil yine tatildir be abi..baliksiiz da olsa degil mi?Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
maceratorr yazdı:ilker yıllar önce tıpkı senin gibi ben de o limanda balık avlamaya çalışmıştım ve tıpkı senin gibi düşünerek.çünkü liman dediğin yerde mutlaka büyük balıklar olmalıydı.ama ben de senin gibi ordan vasat neticeler almıştım.
sonra da mamunlarımı alıp başka bir yer denemeye karar verdim.limandan sola doğru halk paljına doğru yaklaşık sanırım 1 km kadar gittiğinde büyük dalgaların taşlık alana vurduğu bir yer var,kalenin sol tarafında.işte orda inanılmaz karagözler yakaladım.bir daha kuşadasına gidersen dediğim yeri bir dene Smile
yada sabahın 6 sında alıp eline zıpkını halk plajında mırmır,taşlık alanlarda levrek,kefal,turna,karagöz,çupra,sarpa vs bakacaksın.
bidahakine aklında bulunsun..
Smile

rıfat kuşadasına her yıl giderim 1 hafta takılırım.Oraya tatil diye değilde ziyaret amaçlı gidiyorum.Liman zaten gümrüklü bölge olduğu için girmek yasak.Torpilli kısmından faydalanıp giriyorum.Kuşadasında dediğin yerlerde daha önceleri balık tuttum.Ama saatlerce tık olmadığı oluyor.Oradaki balıkçılarda kuşadasında en iyi yerin liman olduğunu söylüyorlar.Girebilenler zaten polisler.Ama kuşadası içinde balık tutan gerçekten az.Kuşadasının çevrelerinde yerler varmış iyi balıkçılar imkanı olanlar (araba vs. olanlar)oralara takılıyor.Kısmette ne varsa onu alıyoruz işte.
Bul
Albatros-gr yazdı:bir dahakine insallah bol balikli bir tatil olur Ilker..Affet
amam ..olsun tatil yine tatildir be abi..baliksiiz da olsa degil mi?Seerf

faruk abi ankaradan uzaklaşmak aslında tatil yapmak gibi.Ben her ne kadarda kuşadasında tatil amaçlı olmasamda adı tatil oluyor.Kuşadasına yıllardır giderim.Denizde yüzmeyi hiç sevmem dahasıda kuşadası içinde denize girdiğimi bilmem.sadece geçen sene milli parkta 10 dk girmiştim.Ama taştan girilmiyor zaten.Yani kısaca ege olsun akdeniz olsun denize giripte yüzmek bana sıkıcı geliyor.Ben tatil denince gezmek yeni yerler görmek gölgede oturup etrafı manzarayı seyretmek,Dağa çıkmak,balık tutmak vs aklıma gelir.Kuşadasında da balık az tuttum ama denizde hevesimi aldım. Hiç balık tutmasamda denize olta attım ya o bana yeter.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tatil maceram maceratorr 20 3,425 05-06-2012, 00:06
Son Yorum: makineci
  Balıksız rapor Mufi 22 3,061 29-03-2012, 23:14
Son Yorum: araphüso26
  marmaris selimiye tatil bitti bucalıfikret 85 11,610 29-01-2012, 19:52
Son Yorum: yycolak
  Tatil dönüşü balıkçılığım mariner8 24 4,197 26-07-2010, 15:02
Son Yorum: cilingoz
  Balıklı mı balıksız mı? yycolak 26 3,785 29-05-2010, 03:25