Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dün soğuk bugün yağmur
Albatros-gr yazdı:masallah Orhan abi,ne yagmur ne soguk para ediyor...Allah nazardan saklasinAffet...
tavaliklarda cikmis ..afiyetleSeerf

rüzgar hızı azalacağına dahada sertleşdi(meteo gr bakmışdım) soğukta bir o kadar arttı

SiyirdimSiyirdimHappy
bunu okudugumda gulmeye basladim,cunku bende cok defa aldandim...meteo-gr sayfa olarak kullanisi,ve okumasi cok basit..hemen hemen herkez burada ona bakiyor..ama boyle suprizleride varHadiordan
bir dahakie bol levrekli ve palamutlusuna insallahAffet
rastgele
Bu sefer süprizle ben karşılaşdım,hava zaten soğukdu fotosunu koyduğum bozdağda biraz görünsede karlıydı rüzgar artınca tüm soğunu teknede hissettirdiHadiordanyinede keyifli gündüSeerf
Bornova - izmir
Bul
Bereketli olsun Orhan abicim.
Bu sene bol palamut çıkıyor Çeşme'den.
Bi yoklamak farz oldu. Bir hafta sonu KEmal abiye takılayımWink
Sevgi ve selamlar...
AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
muhammer41 yazdı:Tebrikler afiyet olsun ağabey rastgelsin.Alkis
Teşekkür ederim Muhammer kardeşim,sanada çıkacağın avlarda bol şanslar dilerim.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:orhan abi yine tekne yarım kamaraymış direk rüzgar almamışsınız açık tekneyle dahada üşürdünüz,nevale çıkmış afiyet olsun Seerf
Teknenin yabancısı olunca kıcına oturdumSiyirdimsonradan öne geldiysemde iş işden geçtiHappy
Bornova - izmir
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Bereketli olsun Orhan abicim.
Bu sene bol palamut çıkıyor Çeşme'den.
Bi yoklamak farz oldu. Bir hafta sonu KEmal abiye takılayımWink
Sevgi ve selamlar...
AlkisSeerf
Bu bolluğu kaçırma derim Bahadır,şubat ayını değerlendirmek lazımGulumseyakalamasıda yemeside harika oluyorSeerf
Bornova - izmir
Bul
baba tebrikler. maşallahın var evet dediğin gibi iyiki senin tekneyle çıkmamışsın ..afiyet olsun.Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Babacım çok güzel anlatım sonucundada iki adet palamut gözüküyor bu soğukta değermi bence değer bu havanın kokusunu bile teneffüs etmek hoş olmuştur bereketli olsun..
Bu arada kaptanlık sanada yakışıyor babacım..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Kaptanım benim ya şahanesinAlkisAlkis. Hani derler ya fısatını buldumu kaçırmaz. Sanki bu söz senin için söylenmiş. Nacizane bir şey söylemek isterim. Palamuta çalışmak ne kadar doğruysa Dün ve evvelki gün için o kadar yanlış. Bak şimdi yarın ya da yarından sonra Levereğe çalışabilirsiniz. Hayvan o soğukta ağzını bile açmaz. Şimdi kırılan hava nedeniyle doğru kıyıya yaslanmaya başlar. Bence oradaysanız bugün yarın ısrarla Levrek denemelisin. Özellikle 12'lik simlin varsa onu kullanın. Afiyet olsunSeerfKaptanıma
Bul
harikasın orhan abicim,hiç bir fırsatı kaçırmıyorsun.palamutlar çok güzel görünüyorlar.elleri dert görmesin.Alkisafiyetle abicim.Seerf
Bul
orhan baba eline emeğine sağlık daha bollarına rast gele mehmet kaptana selamlar.AlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11-07-2012 Burgazada'da konuklarım vardı bugün.. Lakerda 19 2,923 13-07-2012, 02:36
Son Yorum: tahsinmersin
  kulelide bugün istavrit nesemmelek 27 4,779 28-08-2011, 10:45
Son Yorum: BALIK and OZAN
  yağmur ve balık durumu.. kale124 43 5,094 12-08-2011, 19:37
Son Yorum: kale124
  Bugün Bunlar var. ufuktan26 29 5,019 22-07-2010, 22:51
Son Yorum: thunderbolt
  dün ve bugün orhanekmekci 65 7,737 05-10-2009, 16:34
Son Yorum: orhanekmekci
  bugün hava iyiydi ama kefal azdı. kefalcı ibo 11 3,900 30-09-2009, 15:26
Son Yorum: yaren78
  bügün tepside neler var orhanekmekci 26 4,504 12-11-2008, 02:41