Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbul Spin avına arkadaş aranıyor...
Oooo senin kurtlar çok büyümüş.Bobo
tez elden kendini denizle buluştur.
sen şimdi doğru deniz kenarına git.orda kapşonlu yada külahlı avlanan hangi adam olursa olsun,aha O benim.Hehe.gel yanıma durumu anlat beraber olta atmaya devam edelim.
ahaa ben gibi yoksada,balıkçıysa herkes arkadaşımdır.onlarda yardımcı olur.BoboGulumse
daha ben ne diyeyim canım.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:Oooo senin kurtlar çok büyümüş.Bobo
tez elden kendini denizle buluştur.
sen şimdi doğru deniz kenarına git.orda kapşonlu yada külahlı avlanan hangi adam olursa olsun,aha O benim.Hehe.gel yanıma durumu anlat beraber olta atmaya devam edelim.
ahaa ben gibi yoksada,balıkçıysa herkes arkadaşımdır.onlarda yardımcı olur.BoboGulumse
daha ben ne diyeyim canım.

Valla doğru söze ne denir Alkis Yanlız üstadım adım başı spin olta ile levrek falan avlayana denk gelmiyosun ki. İstavrit olsa kolay Smile
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
Metin sana ve yol arkadaşına şimdiden bol şans dilemek istiyorum. İnşallah çkrsınız. Rast gele ve keyifle76
Bul
Metin abi, şu soğuklar biraz hafiflese beni yanında bulma ihtimalin çok muhtemel ama şunuda unutmaki İstanbul da spinle levrek, büyükçekmece gölünde çapariyle çipura tutmak kadar büyük şans ister Siyirdim haberin olsun.

Bu yorumumu Faruk abi okursa kesin sana bi laf söyleyecek ve konuyu bağlıyacaktır Smile
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Metin abi, şu soğuklar biraz hafiflese beni yanında bulma ihtimalin çok muhtemel ama şunuda unutmaki İstanbul da spinle levrek, büyükçekmece gölünde çapariyle çipura tutmak kadar büyük şans ister Siyirdim haberin olsun.

Bu yorumumu Faruk abi okursa kesin sana bi laf söyleyecek ve konuyu bağlıyacaktır Smile

istanbul derken istanbul çevresi demek istemiştir serkan yani kumburgaz,silivri,karadeniz kıyıları,moda,fenerbahçe gibi yerlerde levrek ttutuluyor.Seerf
Bul
ALTAYLI yazdı:Metin sana ve yol arkadaşına şimdiden bol şans dilemek istiyorum. İnşallah çkrsınız. Rast gele ve keyifle76

Çok teşekkürler üstadım.

MaVrUşGiL yazdı:Metin abi, şu soğuklar biraz hafiflese beni yanında bulma ihtimalin çok muhtemel ama şunuda unutmaki İstanbul da spinle levrek, büyükçekmece gölünde çapariyle çipura tutmak kadar büyük şans ister Siyirdim haberin olsun.

Serkan madem öyle soğuklar geçince çıkalım. Cebimi özelden gönderdim. Bir alo yeter Wink

LeVrEkCi yazdı:istanbul derken istanbul çevresi demek istemiştir serkan yani kumburgaz,silivri,karadeniz kıyıları,moda,fenerbahçe gibi yerlerde levrek ttutuluyor.Seerf

Tabi ki. Aynen öyle...
Bul
nisanda spin denemelerini turnaya yaparız Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:nisanda spin denemelerini turnaya yaparız Gulumse

Üstadım davetini beklerim. Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Adapazarinda oturan balikçi arkadaşlar araniyor cakabo54 10 3,081 06-06-2013, 21:08
Son Yorum: bahriyeli
  istanbul boğazı kaya balığı 11 2,812 17-02-2013, 17:55
Son Yorum: kaya balığı
  istanbul'da ava gitmek icin arkadas monawar 13 3,219 09-07-2012, 15:09
Son Yorum: rusan
  İstanbul'da bu hafta sonu ne yapıyoruz? maxtar 13 3,543 21-03-2012, 17:51
Son Yorum: maxtar
  Bu akşam Eşkina ya arkadaş aranıyor.. crazyhandsome 9 2,519 22-08-2007, 14:25
Son Yorum: crazyhandsome
  Haftasonu Deniz avına gelecekler. çatalca 84 47 8,861 11-06-2007, 09:56
Son Yorum: OZAN_25
  Rapalacı ve Harunla Turna Avına Gidiyoruz GURHAN 23 4,639 29-05-2007, 22:14