04-05-2012, 20:09
yycolak yazdı:harikasın muratcım,ellerin dert görmesin.sokanlar oldukça iyi boydaymış.afiyetle kardeşim.
YALCIN abicim sokarlar bir sogukta buyumusler sicaklar baslayinca geldiler...

Kıyı balık vermeye başladı
|
04-05-2012, 20:09
yycolak yazdı:harikasın muratcım,ellerin dert görmesin.sokanlar oldukça iyi boydaymış.afiyetle kardeşim. YALCIN abicim sokarlar bir sogukta buyumusler sicaklar baslayinca geldiler... ![]()
04-05-2012, 20:10
doktor yazdı:Tebrik ederim güzel balýkçýlýk yapmýþsýnýz Daha iyileri sizlerin olsun ŞERİF abicim...
04-05-2012, 20:11
ADALYA yazdı:Offf ,of,of Bu ne güzellik,kırmışsın ortalığı,afiyet olsun tam yenecek boydalar,bereketi bol olsun. Ne yapalim ETEM abicim kiyidan kirmakta bu kadar oluyor ![]()
04-05-2012, 21:30
Bereketli olsun Murat,tekneden avlansan bu kadar olur
![]() ![]() ![]()
Bornova - izmir
04-05-2012, 21:34
orhanekmekci yazdı:Bereketli olsun Murat,tekneden avlansan bu kadar olur ORHAN abicim cogu kisi genelde havluyla sarar sarmalar cikarir ben heo elimle cikardim bir kere sokturdum elimi adrasanda o da dikenleri tam oturdu 1 saat sizlatti kulaklarinin yanlarindan tutacaksin abi birde cirpinmasina izin vermeyeceksin fazla...
04-05-2012, 21:38
YaKaMoZ yazdı:ORHAN abicim cogu kisi genelde havluyla sarar sarmalar cikarir ben heo elimle cikardim bir kere sokturdum elimi adrasanda o da dikenleri tam oturdu 1 saat sizlatti kulaklarinin yanlarindan tutacaksin abi birde cirpinmasina izin vermeyeceksin fazla...Tabi ben bu balığı yakaladığımda akya veya cıplak yavrusu sanıp cıkartmaya kalkmassam ![]() ![]()
Bornova - izmir
04-05-2012, 23:46
Murat bakiyorum..super bir balikcilik olmus..
![]() tebrikler..afiyet olsun ![]() kiyidan boyle guzel balik almak.. ![]() bravo dogrusu ![]() daha bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
05-05-2012, 12:06
YaKaMoZ yazdı:YALCIN abicim sokarlar bir sogukta buyumusler sicaklar baslayinca geldiler... enteresandır,marmaristen bu tarafa geçmiyorlar.özledim tadını valla. ![]()
05-05-2012, 12:08
orhanekmekci yazdı:Tabi ben bu balığı yakaladığımda akya veya cıplak yavrusu sanıp cıkartmaya kalkmassam sadece bir kere yanılırsın abicim.sonra gerçek çıplağa bile sokar muamelesi yaparsın allah korusun. ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|