Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
LeVrEkCi yazdı:ya adaş sabah 6-9 arası 2-3 saat için o kadar yol dedim haber vermedim yinede konu açtım dün onuda sen görmedin
neyse balık yoktu erken bıraktık iyiki gelmemişsin 
dunku konuyu görmedim evet. bu aralar günler yoğun geçiyor.
benim teknenin ahşabı, dümeni motoru bitti. Boyayı yapıp denize atıyorum inşallah 19 mayısta.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
bucalı yazdı:Sabah iş öncesi balık keyfi ve deniz havası bir başka oluyor ah bir de balık olsaymış tadından yenmezmiş. Birdahaki sefere inşallah. Yarın kısmetse bende sabahtan balıktayım bakalım nasibimiz olacakmı.
Barış abi teşekkir ederim

sana rast gelir inşallah.
Bahadır Sarıca yazdı:Muhabbeti ortamı yeter vallahi. Tebrikler sizlere.
Keyifler daim olsun, balık nasılsa olur. Rastgele..
Bahadır abi, bekliyoruz

sana kahvaltı masası açmak için portatif model kolluyorum.
YaKaMoZ yazdı:Balik olmasada gune zinde baslamissiniz temiz havada yapilan kahvalti tebrikler....
Eyvallah

aynen o zindeliğin tavanındayım, teşekkürler.
Cihan Deniz yazdı:Bu aralar balık yok sanki ama keyifli bir gün olmuştur sizin için birdahakine rastgele
Aynen balık yok ama keyif çok.
ALTAYLI yazdı:Olsun be arkadaşlar böyle de çok keyifli olmuş
Ercan abi teşekkür ederim aynen dediğin gibi
nihatkr yazdı:Ya siz beniğm kalbimi kırıyorsunuz. bana da haber verir insan değilmi ?

Gelemez falan demeyin gelir gelir
Ortam çok güzel görünüyor.
Niko abi, dünki Nihat abiyle telefon görüşmesinde şu cümleler kuruldu
-Serkan Niko ya haber verelim diyecemde oradan gelmesi zor olur biz bi konu açalım niyeti olursa oradan görür veya başka katılanda olabilir.
Bundan sonrakilerde seni direk arıycam ona göre
Yorumları: 609
Konuları: 40
orada olmayı o kadar çok istedim ki ama olmadı
olta atmayı geçtim vites değiştirebilseydi elim bende yanınızda olacaktım. başka sefere inş.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
maxtar yazdı:orada olmayı o kadar çok istedim ki ama olmadı 
olta atmayı geçtim vites değiştirebilseydi elim bende yanınızda olacaktım. başka sefere inş. 
Abi sana sözüm vardı ilk atışı metin abiye diye atacam demiştim

atdım ama birşey olmayınca ayrıca belirtmedim, ama sözümü unutmadım haberin olsun..
Bu turları elimizden geldiğince sıklaştıracaz ve yaz boyu devam ettirecez elbet denk getiririz mühim olan sağlık
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Balıkçılık sizinde bildiğiniz gibi kısmet işi ne güzel iyotu almış çay pohçayı yemiş muhabbet etmişsiniz balıklarda bidahaki sefere kalsın.

Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
MaVrUşGiL yazdı:Niko abi, dünki Nihat abiyle telefon görüşmesinde şu cümleler kuruldu
-Serkan Niko ya haber verelim diyecemde oradan gelmesi zor olur biz bi konu açalım niyeti olursa oradan görür veya başka katılanda olabilir.
Bundan sonrakilerde seni direk arıycam ona göre 
ara kardeşim ben gelirim. 8-8,30 a kadar takılır oradan ver elini tuzla
maxtar yazdı:orada olmayı o kadar çok istedim ki ama olmadı 
Metin geçmiş olsun ne oldu eline. takip edemiyorum birçok konuyu yoğunluktan.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
balık olmasada sabah temiz iyot almışsınız birdahaki sefere rast gele.
Yorumları: 609
Konuları: 40
nihatkr yazdı:Metin geçmiş olsun ne oldu eline. takip edemiyorum birçok konuyu yoğunluktan.
gene balık sevdasından oldu abi

geçtiğimiz günlerde 9 saat sahildeydim. olta atarken atış elimin başparmağı içten bayağı zedelenmiş. evvel akşam çatal bile kaldıramayınca ağrıdan acile gittim orada doktor çekiştirip bişiler yaptı. atel taktı. bir hafta rapor verdi.
hepsi bu sözleştiğimiz bu avın bir gece öncesinde olunca benim iş yattı