09-11-2012, 14:11
Çalışana deniz ana karşılığını veriyor,bereketli olsun Cahit bey.Afiyetle

Bornova - izmir
Sarıkanat'larla muhteşem bir gece
|
09-11-2012, 14:11
Çalışana deniz ana karşılığını veriyor,bereketli olsun Cahit bey.Afiyetle
![]()
Bornova - izmir
09-11-2012, 14:47
eşref sürek yazdı:Cahit abim bu güzel avlarının devam etmesini dilerim Teşekkürler ediyorum Eşref.Başarılı avlarının devamını diliyorum.Kendine iyi bak.
09-11-2012, 14:51
nihatkr yazdı:Cahit abi, yine sevgilinle buluşmuşsun. Biraz bekletmiş ama sevgililer genelde nazlı olur bilirsin Bekletsin beni.O herşeye değer.Bu akşam onunla ızgarada buluşacağız.Senin için bir dublem var. ![]()
09-11-2012, 14:55
BALIK and OZAN yazdı:cahit abi muhteşemsin!böyle ayrı kayrı avlanmak olmuyorki sen başka bir yerde ben başka bie yerde.kardeşini ihmal ediyorsun.. Başarılı avlarını yakınen takip ediyorum ve seninle gururlanıyorum.On numara avlara imza atıyorsun.Tebrik ediyorum.Kendine iyi bak. Levrek için meradan ses yok.Bir ay önce bir-iki tane 1.5 kiloluk alınmış.Arkası yok.Bilgin olsun.Lüfer bittikten sonra ilgileneceğim merayla...
09-11-2012, 14:55
Sevgili Cahit kardeşim , arkadaş bizler ihtiyarız, neden bizleri peşinden koşturuyorsun, boşuna dememişim sen boğazın Padişahısın,
![]() ![]() sevgili üstadım benim, artık her akşam avlarını seyrederken iki kadehte senin için ben atacağım, senin tiryakin oldum . ![]() ![]() Selamlar, sevgiler hoşça kal. ![]()
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
09-11-2012, 15:00
Salih Reis yazdı:Hey masallah üstadım sezonu bir açtın, pir açtın Salih,bekleyen çok raporum var.Aralıklarla yayınlayacağım.Fazlada sıkıcı olsun istemiyorum.Teşekkürler ediyorum.Esenlikler diliyorum. Akşama aşkımla ızgarada buluşacağız.Sözleştik... ![]() ![]() ![]()
09-11-2012, 15:03
orhanekmekci yazdı:Çalışana deniz ana karşılığını veriyor,bereketli olsun Cahit bey.Afiyetle Bir işi severek ve isteyerek yapıyorsanız,başarı peşinizi bırakmaz. Teşekkürler Orhan Bey...
09-11-2012, 15:05
xfisher yazdı:Şov devam ediyor, yakışır, afiyetle Teşekkürler ediyorum sevgili Berkan.Sevgiler gönderiyorum.Herşey gönlünce olsun. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|