25-02-2013, 10:01
Raporu büyük bir keyifle okudum Bahadır abi, ellerine sağlık. Paşa da çok güzel 

Sazanları özledim...
Öğreti - levrek
|
25-02-2013, 10:01
Raporu büyük bir keyifle okudum Bahadır abi, ellerine sağlık. Paşa da çok güzel
![]() ![]()
Sazanları özledim...
25-02-2013, 11:21
Bahadırcım süpersin
![]() ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
25-02-2013, 11:27
BAHADIR abi yine güzel bir av ve rapor tebrikler denecek pek fazla söz bırakmamışsın bize...
![]() ![]() ![]()
25-02-2013, 16:19
tebrik ederim güzel levrek yakalamışsınız.
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
25-02-2013, 16:23
dostum denecek söz bırakmıyorsun tebrikler,yine maşallahlık avını almışsın.afiyet olsun rastgele.
![]()
25-02-2013, 19:26
bahadır abi ,raporlarını büyük bir zevkle okuyorum.hem bilgilendirme hem tecrübe paylaşımı birarada,eline sağlık,paylaşım için teşekkürler.şansın daim olsun,rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
26-02-2013, 01:20
Bahadır abi anlatım süper levrek süper daha ne olsun tebrikler
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
26-02-2013, 23:16
ALTAYLI yazdı:Sana ne desem ki abicimSevgili Ercan abicim, Beğenmenize sevindim, teşekkür ederim. Sizlere de rastgelmesi dileklerimle. Sevgi ve selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
26-02-2013, 23:17
(Son Düzenleme: 26-02-2013, 23:19, Düzenleyen: Bahadır Sarıca.)
yalova tatar yazdı:eline emeğine diline sağlık bahadır tebriklerTeşekkür ederim Erden abi. Sizlere de rastgelsin. Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
26-02-2013, 23:19
yycolak yazdı:harikasın sen bahadırcım.müthiş bir anlatımla çok değerli bilgiler aktarmışsın bizlere.eline sağlık.avlandığın yerde bir zamanlar tek posta ağ ile 20 adet levreği bir seferde alındığını izlemiştim.sözlerin çok doğru.uzaklarda arama balık belkide çok yakında.teşekkürler kardeşim,afiyetle. Sevgili Yalçın abim, Güzel sözlerin için teşekkürler. Umarım gelecekte çocuklarımız da levrek görür. Bilinçsiz avlanma gün geçtikçe kendini hissettiriyor. Tüm amatör dostlara rastgelsin. Sevgi ve selamlarımla...
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|