Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
merayı bulmakla levrek tutulsaydı ortalık levrekçi kaynardı şu anda telefonla konuştum 10 üzerinde tekne varmış dün en az 30 tekne vardı 1 kişi tuttu oda levrekçi o benim kısmetim sana hep ne diyorum kızkulesine gidelim bendeki kısmetle orada levrek bırakmayız diye sende bana inanc yokki ama bak amca oglu aldı tekneyi kadıköyden çıkıyor balıga haberin olsun bundan sonra bogazı dar edecem sana sen 2 lüfer tut ben 4 tutacam sen istavrit tutmasken ben istavrit bıtrakmıyacam işk işimde kızkulesinde levrek tutmak olacak haberin olsun eylülde ekimde seyret şamatayı

)))))))))))doğuştan kısmetliyim balık konusunda ciddii ciddii kısmetliyim ben heralde çok seviyorum balıkları allah nazardan saklasın maşallah banaa hahahahahaha ammada yaptım haaaa
Yorumları: 678
Konuları: 38
valla nihat helal olsun bereketli gerçmiş günün daha bereketli günlerdilerim
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Nihat tam adına yakışır olmuş daha geçen gün de söyledim lakaplar insanlara boşa takılmaz diye. Eğer allah bir gün nasip ederse seninle levreğe gelmek isterim stilini yakından incelemek ve denemek tabiki çok önemli. Babalar günü hediyende tam reise göre olmuş. Nice senelerce allah tekrarını göstersin
Yorumları: 266
Konuları: 16
kıyı balıkçılarınada balık bırakalım arkadaşlar!! hepsini siz tutarsanız biz ne yapacağız???
inşallah ercan abi bende seninle aynı tekneden balıkçılık yapmayı çok isterim ayrıca bi videoda yapıcam oltaya yem takıp denize atıp başlıyacak inşallah balık tutup kayıga alınca bitecek bir video olacak birini esir edebilsem yapacamda olmuyor 5 te herkes uyuyor işte neyse bi sabah deniz düzgünken kendi çekimimi yapacak kamerayı sabitliyip çekecem hatta bi laptop gelsin abartıp isteyene msnden baglanıp naklen gönderi yapacam bugün araştırdım cepten internete laptopla baglanmak çok kolaymış kısmetse bunu yapacam ve msndede aynı anda herkese görüntü göndrriliyormuş süper olmazmı
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
bereketli olsun nihat bombayı patlatmışsın yine
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
LeVReKCiBaBa yazdı:inşallah ercan abi bende seninle aynı tekneden balıkçılık yapmayı çok isterim ayrıca bi videoda yapıcam oltaya yem takıp denize atıp başlıyacak inşallah balık tutup kayıga alınca bitecek bir video olacak birini esir edebilsem yapacamda olmuyor 5 te herkes uyuyor işte neyse bi sabah deniz düzgünken kendi çekimimi yapacak kamerayı sabitliyip çekecem hatta bi laptop gelsin abartıp isteyene msnden baglanıp naklen gönderi yapacam bugün araştırdım cepten internete laptopla baglanmak çok kolaymış kısmetse bunu yapacam ve msndede aynı anda herkese görüntü göndrriliyormuş süper olmazmı
Gerçekten süper olur emin ol işlerim şu ara müsait olsa atlar gelir ve videoya alırım. Biliyorsun bizde ailece levrek delisiyiz. Hem tutmaya hemde yemeye. Böyle koca kafalıları bindirdimmi topluyorum efradı keyifli ve kaçak günlere ilave yapıyorum. İnşallah bir gün kısmet olur yaparız. İzmir'e geldiğinde ben her gün olmasam bile tekne orda istediğin gibi dolaşırsın avlanırsın problem yok
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
nihattt millete gazı verdin yine tamam artık boğazda bütün balıkcılar peşine düşer bir dahaki seferee hadi bakalım sıra resimlerde alkışı o zaman vereceğiz
meraya beklerim yalnız ben oradayken gelinde zevk yapalım çıkalım fenerde yakalım mangalımızı hehehe dikkat et o merada çok adam güldürdü beni bi tanıdıgım geldi benden habersiz girdi kayalara dolandı durdu taktı oltayı vurdu tekneyi hertürlü komedi yaşandı o kadar kolaymı ben bogazda kaybolurum sen benim merada neyse ben oradayım gel tuttururum balıkları sorun yok
Kamil ILIPINAR yazdı:nihattt millete gazı verdin yine tamam artık boğazda bütün balıkcılar peşine düşer bir dahaki seferee hadi bakalım sıra resimlerde alkışı o zaman vereceğiz
abi benim mera kitaplarda yazar türkiyenin meşhur gözde balık meraları arasında yazar harbi ustalar bilir orayı kısmetliyiz bi okadarda şanslıyız sanıyorum